CLTCL - פרק עשירי-אחת-עשרה

../images/Emo203.gifCLTCL - פרק עשירי-אחת-עשרה../images/Emo203.gif

נמנמנמנמנמנמנמנמ. ובכן, אני חושבת שכולן תהיינה מרוצות עכשיו - שני פרקים ברצף, כאילו. וואו. :-O אגב, מישהו בכלל קוראת את ההודעה הזאת? או שהיא סתם נמצאת שם, ליופי?
חוקים. שם: דקמשל"א. שיפ: טאלי/דאגי, ענבר/דני, אביה/חגי. דירוג: אממ. לוידעת.
ז'אנר: RPF. הצהרה: לאלאלאלא, הבנים לא שלי. חבל. >< הערה: ענבר הבטאית המופלאה!
אמ, זהו, נדמה לי. חוצמה, נדמה לי, שזה הולך להיות ארוך. [פרק 10 הוא אחד הארוכים. פרק 11... טיפה פחות.
] אוה, כן. פרקים קודמים - חפשו את השרשור הקודם ותקחו משם את הקובץ. לא היה לי כוח להעתיק אותו שוב.
תסלחו לי, נכון?
בתיאבון! ^^

פרק עשירי. יאפ. [חלק I]

פרק עשירי [שישבת, Aug. 3-4] היומיים הבאים עברו עליי באיטיות משוועת, נמתחים כמו מסטיק. השתדלנו לבלות את רוב היום בחוץ, כדי לא להיתקל בטעות בבנים ולא לעשות לעצמנו בושות כשנבהה בהם, מוקסמות. מדי פעם ראיתי את דאגי מעיף מבט לכיוון הדלת שלנו, אבל ממשיך ללכת עם דני, הארי וטום. יצאנו החוצה, להסתובב במוזיאון השעווה של מדאם טוסו ובמרבל ארץ' , וטיילנו במצפה הכוכבים המלכותי של גריניץ'. הלכנו שוב לפוילס, וקניתי לי עוד ספרים - בהם שקעתי בזמן שלא הזיתי בהקיץ, האוזניות מונחות על אוזניי. ביום שישי בצהריים, כשהדלקתי את הטלוויזיה, קריאת הפתעה נמלטה מפי. "היי! הם מתראיינים בcd:uk-!" ענבר התרוממה ממקומה על הספה והניחה את הספר שלי על השולחן הקטן. "באמת?" היא שאלה בסקרנות. "למה?" "מראיינים אותם על המסע הופעות." הבטתי במסך המרצד וניסיתי להבין את המילים המתגלגלות בשטף מהיר. "את זוכרת את ה'קרוב ואישי' שהם עשו, ששודר ב-MTV hits? הם מדברים על זה וגם על ההופעות שלהם.." "אה." ענבר ואני צפינו בראיון הקצר, שאחריו בא הופעת-אולפן-חיה קטנה. "זה היה מעניין," אמרתי. "וסיפק הרבה חומר למחשבה." "הא?" ענבר הביטה בי, בטוחה שיצאתי מדעתי. "כן, נו, שהם דיברו על זה שהם עשו את ההופעות עכשיו כדי לתת הזדמנות גם למיעוטים להגיע להופעות שלהם. לכן הכרטיסים להופעות שיהיו הם זולים מאד," אמרתי. "נכון, הם אמרו את זה," נזכרה ענבר. "בכל מקרה," היא התרוממה מהספה וחזרה למיטתה, לוקחת את הספר איתה, "חזרתי לקרוא. תודה על הספר!" "על-לא-דבר." חייכתי והמשכתי לצפות בטלוויזיה. "תגידי," נזכרתי פתאום. "מתי אנחנו צובעות לך את השיער?" ענבר תפסה קווצת שיער חומה-כהה בידה והביטה בה בביקורתיות. "היום, אני חושבת. שנלך לקנות צבע?" "חכי קצת," ביקשתי. "יש עכשיו שידור חוזר של 'גיבורים'." כשהפרק הסתיים, פניתי לענבר. "אוקי," אמרתי, "שנרד לקנות?" אביה זקפה גבה בסקרנות. "לקנות מה?" "צבע. את, הרי, צובעת לי את השיער," הזכירה לה ענבר וצחקה. "אוקי," אביה חייכה, ושלשתינו ירדנו לחנות הכלבו הענקית והסמוכה. התלבטנו בין חום-אגוז לחום-דבש, ובסוף החלטנו שחום-דבש יתאים יותר, או, כמו שאביה ניסחה את זה, "ידגיש את העיניים היפות שלך," וצחקה. "'יש לך עיניים יפות'," גיחכתי. אביה ואני הבטנו זו בזו, וקראנו ביחד, בזעף מעושה, "'רד לי מהפנים!'". אחר פרצנו בצחוק מתגלגל. "עידן הקרח," הסבירה אביה לענבר, שהביטה בנו במבט של 'זהו. התחרפנו סופית. ובידיים שלהן אני צריכה להפקיר את השיער שלי..?!' כשנכנסנו למלון, עברנו בדרך ליד חדר האספקה, ולקחנו משם כמה מגבות והרבה חבילות קטנות של שמפו ומרכך. עלינו לחדר, מפטפטות ומלהגות בהתרגשות, ונכנסנו פנימה, סוגרות את הדלת מאחורינו. "לעבודה," חייכה אביה, וחיככה כפות ידיה אלו באלו. "זה הולך להיות מאד מלכלך..." וזה באמת היה מלכלך: שלשתינו החלפנו לבגדים ישנים שהבאנו איתנו, ואביה ואני גררנו את ענבר לחדר האמבטיה, מושכות את ראשה אל הכיור ועוטפות את צווארה ופלג גופה העליון בערימת מגבות. "בזהירות, כן?" היא ווידאה בחוסר ביטחון. "כ-מו-בן..." גיחכה אביה, והתנפלה על שערותיה של ענבר. אני צפיתי מהצד בזמן שהיא מרחה את הצבע על שערותיה של חברתנו, החדירה אות לקרקפת בתנועות מעגליות ונתנה לו להישאר על ראשה כמה רגעים. כשסיימה הכול, שטפה את ראשה של ענבר במים חמימים וחפפה את ראשה, מוחקת את כתמי הצבע שהכתימו את עורפה ומצחה של 'בובת הסמרטוטים' חסרת האונים, שרכנה, כפופה, מעל הכיור. היא שפשפה את אצבעותיה, שהוכתמו גם הם. "זהו," אמרה לבסוף, לאחר שייבשה את קווצת השיער האחרונה. "סיימתי." ענבר הרימה ראשה והביטה בעצמה, מתפעלת. "וואו..." פלטה באיטיות. "me to like.." צחקנו. "אני רעבה," אמרתי אחרי רגע, ושפשפתי את בטני. "גם אני," הסכימה אביה. ובזה ירדנו לאכול ארוחת ערב. במוצאי-שבת נמאסה עלי ההמתנה. ניגשתי לארון ולקחתי ממנו את הגיטרה שלי. הוצאתי אותה מנרתיקהּ והנחתי אותה על ברכיי בזהירות. אביה חייכה בעונג וענבר צחקה. "מה?" אמרתי, מחייכת. "הגיע הזמן שאני אנגן לכן את Too Close For Comfort כמו שצריך, לא?" התעסקתי עם הגיטרה לרגע, מכוונת חלק מהמיתרים ופורטת פריטות ניסיון. כשהחלטתי שאני מוכנה כחכחתי בגרוני. "אוקי," אמרתי. "תקשיבו." התחלתי לפרוט, כשאני שרה בקול רך שהלך והתגבר. הייתי שקועה בפריטה ובמעבר הנכון בין האקורדים, עד שאפילו לא הקשבתי לקול פטפוטם של הבנים מחוץ לחדרנו. אביה הרימה לפתע את ראשה והקשיבה. היא מרפקה את ענבר, ושתיהן פסעו בזהירות לכיוון הדלת. ענבר הציצה מבעד לעינית וחיוך רחב התפשט על פניה. היא סמנה לאביה להביט, והיא התקרבה. "Was I invading in on your secrets?," שרתי. הבנים עמדו בחוץ, מקשיבים, ומדי פעם החליפו לחישות וגיחוכים בינם לבין עצמם למשמע הזיופים הקלים בנגינה שלי. כשהצליל האחרון נמוג בחלל האוויר, הם התנערו ממקומם וקלטו היכן עמדו. דני וטום חייכו במבוכה וזירזו את דאגי והארי. החבורה פנתה לכיוון המעליות, ודאגי שלח מבט חפוז אחרון לאחור לפני שהדלתות נסגרו אחריהם. "תלתלים," אמרה ענבר בחיוך זדוני. "הממ?" החזרתי את הגיטרה לנרתיק. "הם שמעו אותך," הודיעה לי. "באמת?" אמרתי, מופתעת, מרימה ראשי מנרתיק הגיטרה. אביה וענבר החליפו מבטים מהירים ופרצו בצחוק. "אלוהים," כמעט ונחנקה ענבר. "עשית את זה בכוונה, נכון?" הנדתי בראשי, מגחכת. "לא.." "את--- את...!" אביה לא ידעה מה לומר, ופשוט השליכה זרועותיה באוויר בדרמטיות. "פסיכית!" "אני?" אמרתי. הפנים שלהן נראו כל כך מצחיקות, שפרצתי בצחוק בעצמי, צחוק שנקטע בפתאומיות כשהושלכה עליי כרית. "מה!" צווחתי. "ענבר!" היא רק צחקה והתחמקה מהכרית שהשלכתי לכיוונה. עד מהרה התפתח קרב כריות סוער, שהסתיים רק כשצנחתי על המיטה, מיוגעת ומאושרת. "די," התחננתי, צוחקת, כשאביה קפצה עליי והחלה לדגדג אותי. ענבר הצטרפה אליה, ודגדגנו למוות זו את זו, מצחקקות בחוזקה. כשהגיע הערב, הייתי כל כך עייפה, שפשוט צנחתי למיטה, וברגע שראשי נגע בכר, נרדמתי, והחלומות שלי באותו הלילה כללו נוצות וכריות מעופפות.

[חלק II]

[ראשון, Aug. 5th] ביום של ההופעה, שמענו אותם מרעישים במסדרון. הצצתי דרך העינית (אביה צפתה בי מזווית העין, בזמן שהקלידה במהירות במחשב הנייד שלה) וראיתי אותם נושאים את הגיטרות החשמליות. הארי הסתובב עם הדראמסטיקס שלו בידיו, כרגיל, מתופף על כל דבר דומם שלא התנגד. קפצתי בבהלה כשהוא נקש על דלת חדרנו פעמיים-שלוש, ובקושי הבחנתי בטפיחת האזהרה הקלה שנתן לו דאגי. "זהו זה," נאנחתי. "היום בערב." אביה נאנחה אף היא, אבל בהקלה. "כן, סוף סוף," מלמלה בזעף, אבל זיק השעשוע שהיה בעיניה הסגיר אותה. ענבר יצאה מחדר האמבטיה, מייבשת את שערותיה הארוכות במגבת גדולה. "מה עושים?" שאלה, קולה עמום מתחת לבד העבה. "הולכים לאנשהו היום, או מסתגרים כל היום במלון בהכנות?" זיק ניצת בעיניי. "במלון!" אמרתי, בדיוק כשאביה אמרה בתקיפות: "הולכים!" הבטתי עליה במבוכה, ואז משכתי בכתפיי. "בסדר," אמרתי, חוסר ההסכמה נשמע בקולי בברור. "אבל נצטרך לחזור לכאן שעתיים לפני שצריך לצאת להופעה." "ומתי צריך לצאת?" שאלה אביה, מתרוממת ממקומה שליד השולחן וסוגרת את הלפטופ שלה. "ההופעה לא תתחיל לפני שמונה-שמונה-וחצי בערב," הסברתי, מביטה בפתק המונח שעל השולחן. "את הכרטיסים אנחנו אמורות לקבל היום בדואר אקספרס," הוספתי, מעבירה מבט חטוף על השורות הקצרות, "ו... אממ... זהו. מאחורי הקלעים נהיה בסביבות שתים-עשרה או אחת בלילה." "לא עדיף שנישן? אתן יודעות, נאגור כוחות?" שאלה ענבר בדאגה. "אנחנו הולכות לישון כל לילה בסביבות שלוש לפנות בוקר." "ומתי קמות?" תהתה אביה באוזניה. "שתים-עשרה בצהריים?" "היום קמנו מוקדם," ציינה ענבר בהגיון. "והלכנו לישון אתמול מאוחר יותר מהרגיל." "אז נלך לישון," הסכמתי, ואביה הנהנה בראשה. "נישן." צלצול טלפון העיר את ענבר משנתה. היא קמה ממיטתה, רוטנת מעט וענתה. "הלו?" "שלום, מדבר ג'יימס, מהקבלה," נשמע הקול המוכר והאדיב. "הגיע אליכן דואר אקספרס, דחוף." "הו," אמרה ענבר בשמחה. "יופי. אני ארד לקחת אותו. תודה!" הוא ניתקה את השיחה ומיהרה לזרוק על עצמה קפוצ'ון וירדה במעלית, מפהקת. כשהגיעה לקבלה, ג'יימס הג'ינג'י חייך אליה בנימוס. "הדואר," היא הבהירה. חיוכו לא התעמעם, והוא שלף מבין ערימת דברי הדואר חבילה שטוחה ומוארכת. "הנה," אמר באדיבות. "נא לחתום." ענבר שרבטה את חתימתה על הנייר ונטלה את המעטפה; הודתה לג'יימס ופנתה לעלות למעלה. כשהגיעה לקומה ה-15, נפנתה להיכנס לחדר כשילד קטן ומנומש פנה אליה: "סליחה, תוכלי לומר לי מה השעה?" "אממ..." ענבר הציצה בשעון היד שלה. עיניה נפערו בבהלה, והיא הספיקה לזרוק לילדון לפני שפרצה לחדר, מטילה את הכרטיסים על המיטה שלה: "שבע!" היא התקרבה למיטתה של אביה: "קומוקומוקומוקומו!!!!" הצווחה הזאת הקפיצה אותי מהמיטה. העברתי יד בשיערי הסתור ושפשפתי את עיניי העייפות. "מה קרה?" שאלתי, מפהקת. "שבע!!!!" אמרה ענבר בהיסטריות. "We're so late!" "מה שבע?!" קפצתי מהמיטה וניערתי את אביה. "אביה, קומי, אנחנו ממש מאחרות! ועוד צריך להתלבש, להסתרק, להתארגן, להתאפר, לנסוע לשם, ל---" "הבנתי!" אביה התרוממה מהמיטה, מתמתחת קלות. "קמתי." כל אחת מיהרה לארון, להוציא את הבגדים שאותם רצתה ללבוש בהופעה. שלפתי את נעלי הבובה המתופרות וחצאית הקפלים השחורה. העליונית האפורה כבר הייתה בחוץ והחולצה הלבנה המחויטת חיכתה לי בארון בסבלנות, תלויה על קולב. אז, במחשבה שנייה, דחפתי את הבגדים ההם לארון בחזרה והוצאתי נעלי זמש שחורות-שטוחות וסקיני-ג'ינס ארוך, חולצת-בסיס ארוכה ושחורה, ומעליה חולצה לבנה רחבה עם 'בליינד' עליה, וצעיף פסים אדום-שחור. הנחתי את הקפוצ'ון האדום בצד והעפתי בעצמי מבט חטוף: אוקי, עברתי את הביקורת של עצמי. סרקתי את שערותיי השחורות, אוספת אותן לצמה רפויה. אז התחלתי להתאפר. מזווית העין ראיתי את ענבר סוגרת את רוכסן הקפוצ'ון השחור שלה ומסדרת את מכנסי הג'ינס המתופרות, ואת אביה אוספת את שערותיה החלקות וסוגרת כפתור אחרון בגופיה. שתיהן היו חצי-לבושות, בזמן שאני איפרתי את עצמי. כשסיימתי להתאפר, שתיהן רק התחילו. "אני מוכנה," אמרתי, מתופפת ברגלי בחוסר סבלנות. השעון הראה על שבע ועשרה. "כמה זמן לוקח להגיע לוומבלי ?" ענבר משכה בכתפיה. "לא יודעת," המהמה, מכווצת את שפתיה כשמרחה את הגלוס. "אני מתקשרת להזמין מונית," הודעתי. שתיהן לא הגיבו. באנחה, הרמתי את השפופרת וביקשתי מהקבלה שיקשרו אותי עם חברת מוניות. כשסיימתי, הנחתי את השפופרת במקומה בנקישה ונשיפת הקלה. "היא תגיע בשבע וחצי," הודעתי לבנות. שתיהן מלמלו משהו כתגובה והתעלמו ממני. נאנחתי והלכתי לטלוויזיה. השעה הייתה כבר שבע עשרים ותשע, והבנות סוף סוף היו מוכנות. "יורדים!" הודיעה אביה, מכתפת את התיק הקטן שלקחה איתה. "יורדים," הסכמנו – ענבר ואני – ויצאנו מהחדר, סוגרות את הדלת אחרינו. המונית השחורה שחיכתה לנו בחוץ המתינה בסבלנות שניכנס. מסרתי את הכתובת לנהג האדיב שהתניע את הרכב, ובשאגת מנוע התרחקנו מהמלון. 'חכו-חכו, בנים. אנחנו מגיעות!'

פרק אחת-עשרה! יאי! ^_~

פרק אחת-עשרה שמונה עשרים ואחת. "אנחנו באמת פה.." לחשתי באי-אמון. נכנסנו פנימה באותו הרגע וקול ההמון השואג המם אותי, אופף אותנו בקולות צורחים, צוחקים, מדברים ומלהגים. אביה טפחה על זרועי בעידוד, ושלושתנו פילסנו לנו דרך קדימה, מנופפות בכרטיסי האח"מים שברשותנו. כך התקדמנו במעלה הקהל והחברה, והגענו לבסוף לתא קטן, קרוב מאד לבמה, שאוכלס בחבורת צעירים שנראו מנופחים למדי. נעמדתי ליד המעקה ונשמתי עמוק. "וואאאאאאאאאהההההההההההההההה!!!!" צעקתי. "טאלי!" קראה אביה, מזועזעת. "מה?" שאלתי, מסמיקה מעט. "תמיד רציתי לעשות את זה!" ענבר גיחכה. "תראי אותם," לחשה לי, מסמנת לי באצבעה על קבוצת הבחורים והבחורות שהביטו בנו במבט מזלזל. "בן כמה הוא נראה לך?" "מי?" שאלתי, מעיפה מבט חטוף בקבוצה המעורבת. "הג'ינג'י? או הברונטי?" "הברונטי," היא השיבה. "הממ.. לא הייתי נותנת לו יותר מתשע עשרה," אמרתי לאחר רגע מחשבה. "קטין," היא מלמלה באכזבת-מה. "הו, הפדופיליה!" "מה יש לך ממנו?" שאלתי אותה, מצחקקת. "דני הרי נמצא שם למטה, לא?" עקצתי אותה. "והוא בהחלט לא קטין." ענבר צחקה. "אווו. צודקת.." שתינו העפנו מבט מטה, לעבר הבמה הריקה עדיין. אנשי צוות התרוצצו שם מקצה לקצה, כמו עכברים במלכודת, כל אחד מארגן משהו אחר. הסבתי מבטי לעבר כל הבנות שעמדו מתחתינו, במקומות הרגילים, וליבי נצבט בשבילן: כמה זמן הן חיכו להופעה הזאת, וכמה חבל שהן לא יכלו גם להשיג כרטיסי אח"מים... יכולתי לחוש במרירות החמוצה של האכזבה שלהן מחד, והאושר שלהן מאידך. שנייה לאחר מכן, הבנתי את האבסורדיות שבמחשבותיי. 'טאלי!' אמרתי לעצמי בתקיפות. 'את כאן! וזה הכי חשוב! תיהני, תלכדי את הרגע...!' ואז נשמעה ההודעה הלקונית: "ברוכים הבאים, כולכם. אחרי הופעת החימום המצוינת של ליל' כריס, בואו נקבל את להקת הפופ-רוק המצליחה בשנים האחרונות בבריטניה, עם להיטים כמו Five Colors In Her Hair, Star Girl, That Girl, Hypnotized וכמובן הסינגל האחרון שלהם, Little Joanna! הלהקה שחיכינו לה! בואו נקבל את ----------- מקפליי!!!" צרחות וצווחות החלו להישמע, ואני אטמתי את אוזניי בכפות ידיי. הרעש היה בלתי נסבל ממש. הגיטרות עלו על הבמה מתאים נסתרים והבנים נטלו אותן בידיהם. התשואות נשמעו בחלל; פלאפונים מהדור השלישי החלו להבזיק אורות ולצלם; דני הרים ידו, וכשהוריד אותה הארי החל לתופף והם החלו לנגן ולשיר, כשעל פניהם פרושים חיוכים רחבים. כשסיימו את השיר הראשון, עשן החל לעלות מהבמה. צווחות התלהבות נשמעו, והשיר הבא שהתנגן ברקע היה I Wanna Hold You. כנרית יחידה עלתה לבמה, עומדת בצד, וניגנה בעיניים עצומות. ראיתי שהארי הביט בה בחיבה, ותהיתי למה. "זו החברה הנוכחית שלו," לחשה לי ענבר, כשהיא מסמנת עליה. "קוראים לה איזי." "אה." צליל הסיום של הגיטרות נשמע בהרמוניה מושלמת. "עכשיו," אמר טום, "נשיר את הבלדה על פול K." הוא התיישב על כיסא שעלה מהבמה, הגיטרה האקוסטית שלו בידו, והחל לנגן לבדו את אחד השירים השקטים שלהם. הקהל שר יחד איתו, עיניהם ממוקדות בפניו של טום ששר ברכות. תיפוף מהיר הגיע מיד לאחר מכן. הארי תופף במהירות ובמיומנות, הדראמסטיקס נעים על פני התופים והמצלתיים במהירות. הקשבתי, מחויכת והמומה למקצב הפראי שניגן. האורות כבו באחת ואורות אולטרא נדלקו במקומם, מאירות דמויות לבנות שזוהו כדאגי, טום ודני, שעלו לבמה ותופפו על פחים אף הם, משתלבים במדויק במקצב שהכתיב להם הארי. כדורי ים גדולים שהושלכו משום מקום סימנו את כניסת השיר הבא. הם נטלו את הגיטרות והתפרעו על הבמה, מנגנים במהירות ובמומחיות את Saturday Night, כשהאורות מתחלפים מכחול לירוק ולאדום-זהוב. "זה היה נהדר," הודיע דני כשהשיר גווע לאיטו. השעה הייתה כבר אחת-עשרה ורבע. הוא לגם מבקבוק מים שעמד לידו והביט בקהל. מבט משועשע עלה בעיניו, והוא פתח את הפקק ובצעד לא צפוי התיז מים. ענבר פלטה צווחה קלה כשמטר קל הכה בה והרטיב את שיערותיה. "איך?!" היא הביטה סביבה. "אנחנו למעלה!" גיחכתי בשקט, סוגרת בזהירות את בקבוק המים שהבאתי איתי ומכניסה אותו לתיק הקטן שלי. "אנחנו נשיר עכשיו את אחד השירים שאתם הכי אוהבים," המשיך טום. "היינו רוצים שכולכם.. מה היינו רוצים, דני?" "שכולכם תרימו את הסלולאריים גבוה, עם האורות דלוקים," השלים דני. "לשיר הזה קוראים Too Close For Comfort," אמר דאגי בשקט למיקרופון. הם החלו לפרוט ברכות על הגיטרות, מנגנים את אחד השירים היפים ביותר שלהם. הקהל שר יחד איתם, הפלאפונים נעים באוויר ומבזיקים באורות כחלחלים. כשהאורות כבו בשנית, אני, שהבטתי מלמעלה, ראיתי המוני אורות מבליחים בחושך שעטף אותנו. מיקדתי עיניי בחלל האוויר ושרתי בשקט יחד איתם, רואה את ענבר ואביה מצטרפות גם. "Thank you all for coming tonight, Wembley! Yeah!" דני צעק, פיו צמוד למיקרופון. "Everyone for one last time!" קרא טום. "You rock! Are you ready to jump? One-two-three-four!" צעק דני, והחל לקפוץ. הקהל קפץ איתו כשהם המשיכו לנגן באקסטזה את Five Colors In Her Hair, מושכים עוד ועוד את התווים האחרונים. הארי תופף במומחיות, פניו מכווצות בריכוז ושלושת האחרים השתוללו על הבמה, רצים מצד אחד לאחר. לבסוף דאגי החליק על ברכיו, מנגן בבאס שלו את התווים האחרונים ודני החליק אחריו, פוגש בו, מנגן בגיטרה שלו בהתלהבות אינסופית. עשן עלה בפיצוצים עזים מהבמה, וההופעה הסתיימה. "זה היה.... מדהים," אביה פלטה כשיצאנו, בדרכנו לפגישה מאחורי הקלעים עם הלהקה האהובה עליי. "אני יודעת שלא כל כך רציתי לבוא---" כשראתה את המבט ההמום בעיניי, היא חייכה קלות, "כן, רציתי להישאר בארץ, אבל הייתן צריכות שאני אגיע.. אבל אני לא מתחרטת על שום דבר." "אני שמחה," אמרה ענבר בכנות. "עכשיו אנחנו נכנסות פנימה? אליהם?" שאלתי, מרוגשת. ראיתי מזווית עיני כמה אנשים שיצאו מהאוטובוס האדום והגדול שהלהקה השתכנה בו. "כן, אבל קודם החבר'ה האלה," מלמלה אביה, מצביעה על החבורה המתנשאת שהייתה איתנו בתא. נשיפת בוז נפלטה ממני. "אוף," אמרתי, ממורמרת מעט, אבל לא הייתה לנו ברירה והם נכנסו לפנינו לאוטובוס שיסיע את הלהקה למלון. "היי," אמרה ענבר לפתע. "הם נוסעים למלון, לא?" "אה, כן, נדמה לי," אמרתי, מבולבלת. "למה שלא נבקש מהם שיסיעו גם אותנו?" היא הציעה. "אם זה לא יהיה קשה להם, כמובן," הוסיפה במהירות. החלפתי מבטים המומים עם אביה. "למה לא, בעצם?" היא אמרה באיטיות. "כן, כשניכנס, נבקש מהם.." חיכינו מחוץ לרכב, הנשימות שלנו מתאבכות בחלל האוויר באדים לבנים ורכים. שילבתי זרועותיי על חזי, מצטמררת מהקרירות שהורגשה באוויר ומההתרגשות. הזמן עבר לאיטו, זולג בשניות זחלניות, מתקתק את נשמתנו החוצה. כשהם יצאו לבסוף, מצחקקים ומפטפטים באנגלית, נשמתי עמוק. "תורנו, לא?" "כן..." ונכנסנו פנימה.

Lex 1

New member
אווו! ../images/Emo12.gif גאד זה היה מעולה!

איזה התרגשותתת!
הפגישה המיוחלת! חחחח
פרקים מעולים! אני לא עומדת בזה... מחכה לפרק הבא, ג'יזס הולך להיות מרתק!!

Lex 1

New member
חחח Xג נסלח! רק בגלל שאני אוהבת אותך ../images/Emo9.gif

m i c k e y 15

New member
נו נו עוד עודדדדדד

ארר אני רוצה לראות כברא מה יקרה! יאא הופעה
עשית תיאור כ"כ טוב! חח יצא יפה לאללה

חחח. תודה! ^^

ת'אמת, את התיאור של ההופעה לקחתי מהדיוידי טור של 'מושן אין ד'ה אושן'... הסתכלתי על זה ופשוט כתבתי את מה שראיתי. הלוואי שיכולתי להיות שם. |חולמנית|

The Psycho Girl

New member
פרק מעולה

ווואי איך צחקתי בקטע ששפכת מים על ענבר התפקעתי מצחוק פרקים אדירים את כותבת מדהים ! את מעבירה את ההתחושות בצורה מדהימה ! כל הפרק לא הצלחתי להפסיק לחייך

למעלה