CLTCL - פרק עשירי-אחת-עשרה

../images/Emo9.gif

I feel those little tingling in my stomach because of you, guys! ^^​
תודהתודהתודהתודה!
איזה כיף לי. ^.~ אני כולי מרוגשת עד דמעות.
<<דמעות אושר.

!!!

קלי! את חסרת טקט!
לא די בכך שהיום פרסמתי 2 פרקים, את רוצה עוד אחד?! שבוע הבא, יקירתי. שבוע הבא...

Charley XD

New member
וואי איזה יפה ...!

כל התאורים שלך זה נשמה ממש אמיתי !! חח וזה באמת ככה בהופעה ... אהבתי מאוד ... אני רוצה לדעת !! המשך...!

מה, היית באחת שאת יודעת?

נו, כמו שאמרתי למיקי, הסתכלתי בסיבוב הופעות של הדיוידי טור של 'מושן אין ד'ה אושן' ומשם לקחתי הכל. תודה! ^^

Charley XD

New member
חח לא ... הייתי ממש רוצה (אמן) אבל...

את לא היחידה שראת את הDVD של 'מושן אין ד'ה אושן' ....

just chenis

New member
אהבתי והתאהבתי סופית../images/Emo13.gif

את כותבת ממש סוחף ויפה! עוד עוד עוד!! ואיי זה כ"כ חלומי גמאני רוצה לונדון ומקפליי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה כלכך טוב !!!

הפיק שלך מעולה, באמת זה עושה לי חשק לקרוא עד הסוף אהבתי את הפרקים והכתיבה שלך ממש טובה מחכה להמשך :)

יש! ^^

איזה כיף לי. אני מרגישה מיוחדת היום.
כל כך הרבה מחמאות... ^^ תודה תודה תודה!

McFly rullz

New member
חחח אמרתי לך שאני אוהבת את הפיק

בבאייסי... ועכישיו בפורום......... איי לאב יור פיק!!!!! אואואווווווווווווווווווווווווו אני כ'כ מצפה לפרקק 122222222222222222222222222

talosh1234

New member
רק עכשיו ממש ממש ממש התמכרתי..

קודם אהבתי מאוד :] ממש יפה אני אוהבת איך שאת מנסחת הכל !! המשיכי כך !!

kelly7i

New member
אני סתם עוברת על ההודעה הזאת,

ועדין לא מבינה את כל השמות המוזרים של השיפ, ומה זה הז'אנר, ומה זה הדירוג?! ולמה בכלל את כותבת את כל אלה

הוי, קלי.. |אנחהלמודתסבל|

טוב. לכל הבורות שביניכן [והכל ברוח טובה, כן? לא לקחת יותר מדי ל
] - כל ההגדרות האלה הן הגדרות של פורום פאנפיקים [ופנארטים] הידוע לשמצה. שם: זה השם של הפיק. שיפ: בין מי למי יהיו מערכות יחסים רומנטיות בפיק. פיק חסר שיפ [שיפ נגזר מהמילה ריליישנשיפ - מערכת יחסים באנגלית. ship -> relationship] נקרא הט, אני חושבת. או ג'ן. [אם יש לי טעות - לתקן!] ז'אנר: איזה סוג פיק זה יהיה. האם יהיה רומנטי, או שמא אנגסט [ז"א, קודר ועגמומי], או אולי פלאפי [קופצני כזה, קיטשי]. יש כל מיני סוגים. RPF זה שיפ על אנשים אמיתיים. [Real People Fiction] דירוג: יש מערכת דירוגים. PG זה לכל הגילאים, PG-13 זה לילדים מעל גיל 13, אנ'לא יודעת מה יש באמצע - אולי NC-15, ואחר כך NC-17, שיש שם תיאורים אהמאהמ, ו-R, שזה לבוגרים. הצהרה: שבה אני מצהירה שאין לי שום זכויות יוצרים על הבנים. קאפיש?

למעלה