CLTCL- פרק עשרים ושתיים,שלוש

Sivan McFLY

New member
../images/Emo203.gif CLTCL- פרק עשרים ושתיים,שלוש ../images/Emo203.gif

טוב אז אני מפרסמת לנוגה בימי שלישי כי היא בקולג' שלה!! אז לא להרוג אותי!! הנה החוקים [><]: שם: דקמשל"א. ז'אנר: RPF. [יענו, פיק על אנשים אמיתיים] שיפ: אני/דאגי, ענבר/דני, אביה/חגי. דירוג: נמוך. >< הצהרה: הבנים לא שלי, אבל אם הם היו שלי.... XD הערה: פרקים קודמים - ראו פרקים קודמים. עמוד קודם, או וואטאבר. מצ"ב ציורים. סיונ [
] מפרסמת את הפרקים כי אני בפנימיה, רבאק, אז אל תכעסו עליה! >< אה, וענבר היא הבטא שלי, לא של אף אחד אחר.

Sivan McFLY

New member
תהיו חמודים ותגיבו =]

פרק עשרים-ושתיים [ראשון, Aug. 12th] למחרת בבוקר, כשישבנו ואכלנו את ארוחת הבוקר שלנו, צלצל הטלפון בחדר. "אני אענה," הודעתי, מתרוממת ממקומי. ניגבתי את ידיי והרמתי את השפופרת. "הלו?" "בוקר טוב," נשמע קול עמוק ומוכר מעט. "אני מדבר עם טאלי? או אולי אביה או ענבר?" "טאלי," אמרתי בהיסוס-מה. "מר ברודר?" "נכון מאד," הקול אישר בשעשוע. "מה שלומכן?" "בסדר, תודה," השבתי. אביה וענבר הביטו בי בסקרנות. "זה ברודר," לחשתי והצבעתי על השפופרת. ענבר הנהנה ואביה שאלה בלחישה, "מה הוא רוצה?" באותו הרגע שמעתי את ברודר אומר, "הייתי רוצה לקחת אתכן לסיור בלונדון, אם תסכימו," הוא צחק והוסיף, "אני בטוח שכבר ביקרתן בכל מקום אפשרי, אבל הייתי רוצה לקחת אתכן היום ליום, איך נגדיר את זה, מיוחד." "מיוחד," חזרתי אחריו בפקפוק. ענבר הרימה זוג עיניים תוהות. "כן," הוא ענה, ויכולתי לשמוע שהוא מחייך. "אז, אם תוכלו לחכות בלובי בעוד כשעתיים, אני אשמח," הוא הוסיף. "אה. אוקי, שיהיה," אמרתי. הודיתי לו בנימוס והנחתי את השפופרת במקומה. "נו, מה הוא רצה?" שאלה אביה בסקרנות כשחזרתי לשולחן והתיישבתי, המומה מעט. "ומה זה ה'מיוחד' הזה שאמרת?" הוסיפה ענבר. "הוא רוצה לקחת אותנו ליום 'מיוחד'," עניתי בערפול. "אירוע, או משהו כזה." "מה זה אומר?" תהתה ענבר. "אני יודעת בדיוק כמוך," משכתי בכתפיי. "הוא רוצה שנהיה בלובי עוד שעתיים, ומשם ניסע." "אה." השעתיים הבאות הועברו בניחושים, השערות וספקולציות לגבי מיוחדותו של היום. אביה חשבה שהוא ייקח אותנו לאיזה אירוע של אח"מים, ענבר דבקה בדעתה שנלך להצגת תיאטרון ואני הצהרתי שנלך למסעדה. "מסעדה?" חזרה אביה. "מיוחד? ועוד בצהריים?" "הוא אמר 'יום'," הזכרתי לה. "זה יכול להימשך עד הלילה. חוץ מזה, שכשאומרים 'אירוע' מתכוונים ל.." השתתקתי לרגע ואחר אמרתי נחרצות: "לא משנה. אבל אני עדיין חושבת שזו מסעדה. ועוד משהו, אולי, אבל מסעדה." "אבל זה גם יכול להיות חצי יום," היא התווכחה. "כשאת אומרת שהיה לך יום נחמד את מתכוונת לכל היום, או לפעמים רק לחלק ממנו?" ומבלי לחכות לתשובה היא אמרה בניצחון, "ברור שאת מתכוונת לפעמים לחצי מהיום. יכול להיות שגם פה הוא התכוון לזה." "בסדר, תתפלספי," מלמלתי בשקט. ירדנו ללובי כעבור שעתיים. התיישבנו על הכורסאות וחיכינו, מסוקרנות, לגבר שצלצל מוקדם יותר. הבטנו בכל הגברים שנכנסו ויצאו מהלובי, מנסות לנחש מי מהם הוא ברודר. כשגבר צעיר ונאה למראה התקרב לעברנו החלפנו מבטים מבולבלים. "אתן ענבר, טאלי ואביה?" הוא שאל-קבע. כשהנהנו, המומות, הוא הוסיף, "היי. אני תומאס ברודר. אתן יכולות לקרוא לי מייקל." 'הוא לא אמור להיות יותר.. מבוגר?' חשבתי, המומה. "היי, מייקל," מלמלנו. הוא הביט בשלשתינו, ולרגע חשבתי שהוא השהה מבטו על ענבר ליותר מרגע ההיכרות הנדרש. לאחר רגע פטרתי זאת כתעתוע חולף שנגרם מקרני השמש המסנוורות. בזמן שבחנו אותו בחשאי מכף רגל ועד ראש הוא המשיך לדבר, "בסדר. אני בטוח שביקרתן בהרבה מקומות בלונדון. איפה בדיוק?" סיפרנו לו על מסע הכיבושים שלנו ברחבי העיר. הוא חייך בהערכה ואמר, "יפה.. בכל מקרה," הוא סימן לנו לבוא בעקבותיו, "היום יהיה יותר.. יוקרתי." החלפנו מבטים מהירים. שלשתינו העלינו רעיונות שתאמו למקומות יוקרתיים. סקרן אותנו לדעת מי צדקה. יצאנו מהמלון ומייקל החווה לנו להיכנס לתוך אאודי כסופה. כשנכנסנו פנימה הוא רכן קדימה ואמר לנהג מספר מילים. המכונית הותנעה ויצאנו לדרך. נסענו לאורך לונדון, כשמייקל משמש לנו מדריך תיירים. הוא הסביר בצורה מאד מעניינת ומושכת על כל אתר וההיסטוריה שלו. כשהרכב לבסוף עצר, נשימתי נעתקה: עצרנו מול 'הרודס', אחד ממקומות המכירה הגדולים, המפוארים והיקרים ביותר בלונדון. "וואו," התנשמתי. "תקשיבו, בנות," מייקל פנה אלינו, מחייך. "היום אני יוצא לאירוע מטעם החברה שלי. ביקשתי רשות להזמין אתכן ואת בני זוגכן – במידה ויש לכן – על מנת שתוכלו להרשים ולהתרשם. אתן תעשו קניות היכן שתרצו. יש לכן 500 ליש"ט לכל אחת, תקציב עשיר למדי, הייתי אומר," הוא גיחך, "ועוד כמה שעות תלכנה למעצב שיער ומאפר מקצועי. משם נלך למסעדה – " העפתי בבנות מבט מחויך, "-ומשם להצגה – " ענבר צחקה בשקט. "לאחר מכן נלך לנשף." אביה חייכה. הוא הביט בנו בסקרנות, אבל לא טרחנו להסביר. "בסדר," הוא אמר לבסוף. "נתראה בקרוב." מייקל לקח את מספרי הטלפונים הניידים שלנו, מסר לנו את שלו, והרכב התרחק, מותיר אחריו ענן אבק שגרם לנו להשתעל לרגע. "אז כולנו צדקנו," אמרה ענבר. "ותודו שזה משעשע," צחקתי. נכנסנו פנימה והתחלנו במסע הקניות המפרך. בילינו שלוש שעות וחצי במרדף אחרי המראה המושלם. השמלה הייתה בחירה קשה: גם ענבר וגם אני רצינו שמלות תכולות, ולא רצינו להופיע באותו הגוון. לבסוף התפשרתי על שמלת-סטרפלס סגולה עמוקה בעלת שסע עד הירך, שצורף אליה בד בגוון לבנדר שנקשר סביב המותניים ונפל עד הרגליים. כמובן שלקחתי גם כפפות בגוון של השמלה שהגיעו עד מרפקיי – חלום ילדות ישן שלי. ענבר לקחה שמלה מתנפנפת, נשית ורכה בגוון תכול, שסרט ירקרק-תכלכל צנח מעדנות לרגליה, ואשר החמיאה למבנה הגוף שלה. אביה בחרה בשמלה בצבע בורדו-עמוק שקצותיה בגוון לבן-פנינה, וסאטן בגוון השמלה התווסף כבד שהונח על ידיה. השמלה עשתה פלאים למבנה גופה; היא נשפכה עליה בצורה מדהימה, מדגישה את כל המקומות הנכונים. נעליים מצאנו בקלות יחסית: אביה רצתה נעלי עקב גבוהות – ייסורי מצפון של נמוכות, ואילו אני הסתפקתי בנעליים שטוחות ואלגנטיות, למרות מיעוט הסנטימטרים בהם חנן אותי הטבע. ענבר בחרה בנעלי עקב בגובה ממוצע, בעלי אבזם יהלום. התכשיטים גם הם היו מלאכה קלה: ידעתי מראש מה אני רוצה – שרשרת דקה שעליה תליון עגול משובץ ועגילי סוורובסקי ארוכים. אביה בחרה בפנינים ואבני-אודם שתאמו לשמלתה, והוסיפה אבני-אש שלאחר מכן תשים בתסרוקתה. ענבר דגלה בשיטה שיהלומים הם חבריה הטובים ביותר של האישה, ונטלה שרשרת, צמיד, טבעת, עגילים ונזר, כולם מיהלום. יצאנו מהחנות עמוסות בשקיות מרשרשות. הזמן עבר במהירות, והשעון הראה על השעה שלוש ועשרים. מייקל התקשר לנייד של ענבר והודיע שהוא בדרכו אלינו. עמדנו על המדרכה והמתנו. האאודי החליקה לכיווננו ואנחנו נכנסנו לתוכה באנחת רווחה. הגענו למעצב השיער ואמרנו לו בדיוק אילו תסרוקות אנו רוצות. אביה רצתה שהשיער שלה ייאסף בפקעת תלתלים רפויים ורכים, ושפוני ישתפל בצד פניה. ענבר בחרה בשיער פזור, שבקבוקים בקצותיו. אני רציתי את הפוני שגם ככה היה לי, וזנב סוס מתנופף. היינו כבר לבושות בשמלות, ואת התכשיטים תכננו לענוד לאחר האיפור. אביה החליטה שהיא מתאפרת לבד, ולא עזרו כל המחאות שלנו. היא דבקה בהחלטתה, ו-וויתרנו לה. השעה התאחרה כשסיימנו הכול. היינו לבושות, מאופרות ומסורקות, ונסענו עם מייקל למסעדת 'גורדון רמזי*' , שם אכלנו. מייקל הזכיר לנו שלאירוע נוכל להזמין בני זוג במידה והיו לנו. שלשתינו החלפנו מבטים מהירים. "אפשר... אממ.. להזמין כל אחד?" שאלתי בהיסוס.

ממש ממש יפה!../images/Emo99.gif

למה את פרסמת את זה ולא נוגה? בכל מקרה: מדהים מדהים מדהים!!!! ~יושבת בפה פעורובוההבמסך~ ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפההההההה!!!
כבר אמרתי שאני מכורה?!

../images/Emo54.gifאהמאהמ. ><

לא אמרתי את זה שמוניםמליוןאלףפעם? וגם ביקשתי שלא ישאלו שאלות מיותרות.. >< אני בקולג', אני לומדת, אין לי זמן אינטרנט חופשי כרגיל [עכשיו אני גונבת זמן על חשבון שעות השינה שלי, ועל חשבון הבריכה. כןכן, יש לנו בריכה. אההה!
], וסיונ הסכימה לפרסם בימי שלישי במקומי. יאפ. בכל מקרה, תודה לכולן!

לא ידעתי!../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת... בקולג'?? כיף לך!
עם בריכה? עוד יותר כיף לך!
טוב.. לאמשנה>< כל הכבוד שאת עדין מפרסמת.. הייתי מתפגרת אם לא!
אהמ.. ותהני!

kelly7i

New member
בריכה?../images/Emo2.gif

וואו איזה סרט את! כייף שם? את יכולה לצלם תמונות משם?
באלי לראות איך החים בקולג', ומה זה לעזאזאל? זה לא רק באמריקה? פה יש אוניברסיטאות, לא?XD צלמי צלמי! וי שלכם כאלה ארוחות שאתם באים עם מגשים ויושבים בשולחנות לפי חבורות?XDD נוחנונונו אני במתח!! XD

kelly7i

New member
נוגה, הערה קנוטנת גם לך,

שאת מפרסמת את הפרקים, וזה ככה בכמה הודעות, אז תעשי את העלה תלתן הזה במקום חתול לפחות בנוסף להודעה שבה יש פיק לקרא, יותר יהיה קל למצוא
XD

kelly7i

New member
אה? מה? מי זה הברודר הזה?

ובמה-נעצר-הפרק-הקודם?? חח נוגה, את חייבתלשים שורה או שתים של תזכורת מסוף הפרק הקודם! הברודר הזה ישראלי? אנגלי? זה הקליינט שהביא את הוי איי פי? טולק טו מי!

../images/Emo54.gifברודר =

הנבל בסיפור. נו, ההוא, הלקוח של אבא של טאלי [אהמאהמ. אני.
] שסיפק את הכרטיסים של הוי.איי.פי. [יו, איך זכרת?
], ועכשיו חושב שהוא אבא שלי בכבודו ובעצמו.
ביומשישי אני אפרסם את הפרקים הבאים, ואשתדל לעשות תקציר. אוקי?

kelly7i

New member
אחלה!

פשוט העתק הדבק של השתי השורות האחרונות תחסוך לי הרבה!
---- ומה הוא חש המייקל ברודר הזה? באיזה זכות טאלי בכלל מתיחסת למה שהוא אומר? שתתקשר לאבא שלה ותגיד לו שמישו יושב לה על הוריד ושהוא יכול לסמוך עליה.

kelly7i

New member
יש לי כמו חלום כזה..

שמתישו יתנו לי סכום כזה מגניב של כסף ויגידו לי ללכת לבזבז אותו! אוי זה כל כך כייף

Sivan McFLY

New member
המשך...!

"חוץ מנערי ליווי," הוא התבדח. חייכתי במאולץ וקמתי ממקומי, שמלתי מרשרשת מסביב לרגליי בעדינות. חייגתי מספר מוכר והצמדתי את הסלולרי לאוזני, מחכה. מזווית עיני ראיתי את אביה עושה כמוני. רק ענבר נשארה במקומה, מהוססת. "אין לך אף אחד להזמין?" שאל מייקל בעדינות. "יש לי.. זה רק.. אני לא.." ענבר הסמיקה והסתבכה במילותיה. "את פשוט מתביישת להתקשר ולהזמין אותו, אני צודק?" הוא השלים אותה. "אוקי. במקרה הזה, מה דעתך פשוט להיות בת הזוג שלי?" ענבר פתחה את פיה וסגרה אותו בנקישה. "א-אני.." מלמלה. היא הסמיקה אפילו יותר והנהנה לבסוף בראשה. -------------------------- * זוהי מסעדתו של גורדון רמזי, שבעבר היה כדורגלן וכיום הוא שף שלושה כוכבים של מישלין. "הלו," שמעתי קול מוכר ועייף באוזני. התנערתי. "דאגי," אמרתי ברכות. "טאלי," הוא השיב, מתעורר. "מה שלומך?" "בסדר," המהמתי בקול נמוך. "אממ.. תקשיב, אתה פנוי הערב?" "כעיקרון, כן," הוא ענה, מופתע מעט. "חזרנו מוקדם היום מחזרות, והיה גם ראיון ב-100.00 FM. אבל למה את שואלת?" "כי.. יש איזה אירוע ש.. הוזמנו, ואנחנו יכולות להזמין בני זוג.. אז.. טוב, חשבתי שאולי תרצה לבוא," קולי דהה בשאלה לקראת הסוף והמתנתי במתח לתשובתו. "כן, אני אשמח," הוא אמר, ויכולתי לשמוע שהוא מחייך. תיאמנו פרטים – מתי והיכן ניפגש, וניתקתי את השיחה כשחיוך קטן מעטר את פניי. חזרתי לשולחן והמשכנו בסמול-טוק שניהלנו עם מייקל עד שהגיע הזמן ללכת לתיאטרון. ראינו 'המלט' ומשם המשכנו לאולם בו נערך הנשף. דאגי כבר המתין לי שם, לבוש בחליפה מחויטת וסניקרס, משקפיים עדיני מסגרת על אפו. לידו עמד חגי, מתוח מעט. מיהרתי לעברו של דאגי וכרכתי סביבו את זרועותיי, מנשקת לו ארוכות. "התגעגעתי," התנשמתי, נושמת עמוק את הריח המוכר והאהוב. הוא רק צחק וסחרר אותי לרגע, ואני חייכתי בעונג. אביה נגשה לחגי והוא חיבק אותה בחוזקה; השניים עמדו שם לרגע, שקועים בדקה פרטית משל עצמם. מייקל הביט בנו בחיוך שדהה כשראה את פניו המוכרים של דאגי. "זה דאגי פוינטר?" שאל את ענבר בשקט. "כן.." היא השיבה לו, מופתעת מעט. "מה הוא ---?" מייקל המשיך ושאל. "הוא נגן הבאס ב-מקפליי," היא קטעה אותו בחוסר סבלנות. "לא התכוונתי לזה," הוא אמר. "אני יודע מה הוא עושה. שאלתי מה הוא עושה פה." "אה," אמרה ענבר, מבולבלת מעט. "הוא וטאלי יוצאים, בערך." מייקל העיף בנו עוד מבט רציני ושתק. הנשף עצמו היה נהדר. פגשנו אנשים שמעולם לא חלמנו שנפגוש, ודיברנו עם מפורסמים בריטים, שרק בבריטניה מכירים אותם, וגם כאלה שמוכרים בכל העולם. להפתעתי המרובה, בשלב מסוים של הערב, ראיתי את קיירה נייטלי וג'וני דפ. מרפקתי את ענבר שעמדה לידי באותו הרגע, אבל היא הייתה עסוקה בבהייה במישהו אחר. העפתי מבט לראות במי היא הביטה, וליבי דילג פעימה כשראיתי את אורלנדו בלום. לקראת חצות אחד האצילים הבריטיים ממשפחת המלוכה הגיע וכיבד אותנו בנוכחותו. מאד מרגש. בערך באחת החלה להתנגן מוסיקת רקע שקטה. הבטתי בדאגי בשאלה והוא נטל את זרועי בג'נטלמניות והוביל אותי לרחבת הריקודים. "לא ידעתי שאתה רוקד וואלס," לחשתי לו. "לא ידעתי שגם את," השיב בחיוך. צחקתי. מזווית עיני יכולתי לראות את מייקל מוביל את ענבר בפירואט* מרשים, ואת חגי ואביה עומדים בצד ומחייכים למראה הזוגות הרוקדים. בסביבות שתיים לפנות בוקר החלטנו שזה מספיק. סיימתי את השמפניה שבכוסי והתלוויתי לדאגי, אביה, חגי, ענבר ומייקל שיצאו החוצה. מייקל הסיע אותנו למלון אחרי שהוריד את חגי בגולדרס גרין. הנחתי את ראשי על כתפו של דאגי והבטתי בבתים חולפים על פנינו. מייקל העיף בנו מבט רציני וקודר, אבל שתק. הנסיעה נמשכה זמן-מה, וכשהגענו למלון ירדנו מהרכב, מחלצים איברים. נכנסנו ללובי השקט, נעלי העקב של אביה וענבר משמיעות רעשים שהדהדו בחלל. דמות כהה התרוממה מכורסא סמוכה והעבירה יד בשערותיה הסתורות. מבע ההפתעה שעלה על פניה של ענבר גרם לי להעיף מבט נוסף בדמות – שזוהתה כדני הישנוני. "היי," הוא אמר בשקט. "היי," השיבה ענבר במבוכה. היא פתחה את פיה כדי לומר עוד משהו, כשטפיחה קלה על שכמה הסבה את תשומת ליבה למייקל. "אפשר להחליף איתך מילה?" הוא שאל. היא הסמיקה והנהנה בראשה, והשניים פרשו הצידה לדבר בפרטיות. ----------------------- * סיבוב. מושג בבלט

Sivan McFLY

New member
סיום...

אביה, דני, דאגי ואני המתנו בסקרנות עד שהשניים יסיימו לדבר. דני הביט בה, מבט לא מפוענח על פניו היגעות. הוא החליף עם דאגי מספר משפטים מהירים, ומה ששמע כנראה לא מצא חן בעיניו, שכן הוא כיווץ עיניו בכעס קל ונעץ מבט חודר במייקל. לבסוף ענבר התקדמה לכיווננו, סמוקה מעט, ומייקל נפרד מאיתנו בברכת לילה טוב חרישית. כשהוא יצא מהלובי, דני תפס בידה של ענבר וגרר אותה הצידה. שמענו לחישות רועמות מצידו והסברים חלושים אך יציבים מכיוונה. העברנו מבטינו מענבר לדני ושתקנו, נזהרים לא להתערב. לאחר מספר דקות בהן הם התווכחו בלהט, הם פנו לעברנו בחזרה, סמוקים וזועמים. שתקנו ולא אמרנו מאומה, רק פנינו בשקט לעלות לחדרינו. "נכון היה מדהים?" שאלתי באושר כשצנחתי למיטה. השמלה נתלתה בארון והתסרוקת פורקה. הנחתי ידי על פי, מחניקה פיהוק רחב. הבטתי בענבר מזווית העין. היא שכבה במיטתה, עיניה נעוצות בתקרה, וכולה מהורהרת. "כן," הסכימה אביה שהסירה בעדינות את האיפור מעיניה. "נכון," ענבר התנערה מהקיפאון בו שרתה. קולה נשמע עמום תחת השמיכות. "טאלי..." אמרה לאחר שתיקה ארוכה ומשכה באפה, מסירה את השמיכה מראשה ומתרוממת על מרפקיה. היא הביטה בי ברצינות. "מה?" שאלתי. "מייקל לא נראה מרוצה מבן הזוג שלך," אמרה לבסוף. "מאיפה לך?" שאלתי בחשדנות. "הוא שאל אותי מה הוא עושה איתך," היא החזירה לי מבט קודר. "וכשעניתי לו, הוא... נהיה מוזר כזה. לא יודעת." "אבל זו הבחירה שלי עם מי לצאת, והוא בהחלט לא היה נער ליווי," מחיתי. "אני יודעת את זה," אמרה ענבר. "תירגעי. את צריכה לכעוס עליו, לא עליי!" "כן, צודקת. סליחה," הודיתי במבוכה. "עדיין, זה מוזר ומעצבן. מה אכפת לו?" "אולי מייקל יתקשר שוב," אמרה אביה והתיישבה על מיטתה שלה, מסירה את השמיכות. "ואז תשאלי אותו." "אולי," המהמתי. העייפות שלטה בנו עכשיו ללא מצרים, וחטפה אותנו לעולמה המופלא של השינה.

butbut

New member
התגובה שלי היא-אני שונאת את מייקל.[נקודה].

שיכעס כמה שהוא רוצה!אני מעדיפה את דאגי על פניו:]]

McFly rullz

New member
../images/Emo99.gifואואועאועואעואועאואועא

איזה יפה!!!! אני מתאהבהת בפיק הזה כל פעם מחדשששששש=]] נגההה אם את רואה תהודעה---- אחלההההההההההה פרקיםםם

Sivan McFLY

New member
פרק עשרים ושלוש!!

פרק עשרים-ושלוש [שני, Aug. 13th] בבוקר למחרת התעוררנו כולנו ביחד. שכבתי במיטה, עיניי פקוחות ומבטי נעוץ בתקרה הלבנה, שומעת בחצי אוזן את התהפכויותיה של אביה במיטה שלשמאלי ואת ענבר מתמתחת לאיטה במיטה מהצד השני. בעיני רוחי עוד דמיינתי את יום אמש: הקניות, המסעדה, ולמעלה מהכול הנשף המפואר בו היינו. "טאלי," לחשה אביה והעירה אותי מדמיונותיי, "את ערה?" "עכשיו כן," אמרתי בחיוך קל. "ענבר? מה איתך? גם את ערה?" "גם," היא פיהקה. התיישבתי במיטה, נשענת על הקיר וחיבקתי את ברכיי, מביטה בשתי חברותיי במבט רציני. "תגידו," פתחתי בהיסוס, "מה.. מה מייקל יעשה עכשיו?" "למה את מתכוונת?" ענבר נעצה בי מבט חודר. "אמרת אתמול שהוא לא נראה מרוצה מ.. מהקשר שלי עם דאגי," אמרתי בשקט. "את חושבת שהוא.. יעשה משהו בנידון?" "אני לא מבינה מה זה עניינו," מחתה ענבר, מתרוממת על מרפקיה ומביטה בי ברצינות. "אז יש לך מישהו שהוא במקרה גם נגן באס בלהקה מפורסמת. אז מה? אגב, מישהו בכלל זיהה אותו אתמול?" "כן, סיימון. מ-TMi," אמרתי, כשראיתי את אביה מביטה בי בחוסר הבנה. "אולי גם כל ההוליוודיים הבריטיים. אבל הם שתקו ולא אמרו כלום. כל השאר לא העיפו מבט אחד יותר מדי, אבל בגלל המשקפיים והחליפה אני חושבת שהם לא זיהו אותו. ואם כן, זה יופיע בצהובונים, לא?" גיחכתי קלות. למרות קלות הראש שבה התייחסתי לכל העניין, מאד לא רציתי שתמונה שלי תופיע ומתחתיה כותרת באותיות קידוש לבנה: 'הדנדשה של דאגי'. "אבל," ציינה אביה, "זה כן עניינו. את הבת של הרו"ח שלו, הוא צריך, אני לא יודעת, הוא עכשיו מעין אפוטרופוס שלך. אז לא פלא שהוא חש.. רתיעה מסוימת מהקשר שלכם." "אני מקווה שהוא לא יעשה כלום," אמרתי באנחה. "שתינו מקוות בשבילך," אמרה ענבר בהשתתפות. היא שתקה לרגע, מהורהרת. את שארית היום בילינו בבטלה, מטיילות בלונדון שטופת השמש. הלכנו להסתובב בהייד-פארק, בסרפנטין* , אחת הגלריות הנחשבות בלונדון. באמצע הפארק צד את עינינו בית זכוכית ולבנים, והחלטנו להיכנס פנימה. בפנים הייתה אנדרטה אומנותית לזכרה של הנסיכה דיאנה, והסתובבנו בין תערוכה לתערוכה, נכנסות לאחת ההרצאות שארגנו שם. אחר כך, הלכנו לפונדק בפארק* . זה היה בית קפה/מסעדה, והיה שם תפריט אנגלי מודרני: דגים וצ'יפס. היה נוף יפהפה לכיוון בריכת הברווזים, ומרחוק יכולנו לראות את הצריחים של ארמון באקינגהם. החלטנו ללכת לגבעת הפרלמנט. להפתעתי המרובה, לא היה שם שום פרלמנט, אבל היה הרבה מאד ירוק בעיניים. נוף עוצר נשימה של העיר: אגמים, ציפורים נודדות ואפילו ראיתי ספרייה. מיהרתי להיכנס פנימה, גוררת אחריי את ענבר ואביה המגחכות. הסתבר לנו שנערך שם קונצרט של מוסיקה קלאסית, ומיד התיישבתי להאזין. עזבנו באמצע והלכנו לגלובוס שייקספיר* , תיאטרון תחת כיפת השמיים שמדמה את אותו תיאטרון בו שייקספיר היה מעלה את מחזותיו. קנינו כרטיסים מוזלים לעמידה מול הבמה, אכלנו תפוזים ("אין כמו התפוזים של הארץ," אמרה אביה. משכנו בכתפינו – זה היה ברור מאליו) ופיצחנו גרעינים, והעברנו את הזמן בנעימים. בשעות הצהריים המאוחרות, כשהשמש שלחה ניצוצות אחרונים של אור מופז, משכתי את ענבר הצידה. "מה קורה לך? את בדיכאון מאתמול בלילה. זה דני?" גיששתי בעדינות. היא רק חייכה בעצב. "לא. זאת אומרת, כן. כן, זה הוא," היא הודתה לבסוף. "מה קרה? למה.. מה הלך שם?" שאלתי. אני מודה שהייתי סקרנית, אך גם דאגתי לה, ורציתי לדעת מה ארע כדי לראות אם אוכל להקל עליה בכל דרך שהיא. "הוא לא הבין," היא אמרה בשקט. "לא הבין מה?" "שבסך הכול התביישתי להתקשר אליו ולהזמין אותו. ועוד מייקל גרר אותי הצידה ודיבר איתי בפרטיות אחר כך. זה לבד הלחיץ אותו וגרם לו לקנא.." אנחה נמלטה מפיה. "גם הריקוד שחלקנו – שאין לי מושג מאיפה הוא יודע את זה.. אבל הוא לא הבין והוא כועס עליי עכשיו, ואני די מעוצבנת מזה שהוא לא הבין." היא השתתקה וצבטה את גשר אפה בעייפות. "זה מעצבן אותי." -------------------- *Serpentine * Inn The Park – בית קפה/מסעדה בעיצובו של טום דיקסון *Shakespear Globe

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני פאקינג אוהבת את זה!!!!11

אני כל פעם מחכה לימי שלישי ושישי רק בשביל הפיק הזה, באמת הוא כלכך יפה אני ממש אוהבת אותו הסוף עצוב ;[ פרקים מדהימים תמשיכי ככה כל הכבוד :)

למעלה