CLTCL- פרק עשרים ושתיים,שלוש

Sivan McFLY

New member
פליז תגיבו ../images/Emo13.gif

טפחתי על זרועה בניחום, מחפשת אחר המילים הנכונות. "אני בטוחה שיהיה בסדר בסוף," אמרתי בעילגות-מה, מרגישה כבדות שזה כל מה שהצלחתי להפיק מעצמי, אומנית המילים. "תודה, טאלי," היא אמרה בחיוך קלוש. "כבר נראה." ענבר נאנחה ונשכבה על מיטתה. אביה ואני החלפנו מבטים מהירים. "צריך לעשות משהו," היא אמרה לי בשקט, בזמן שענבר התכרבלה במיטתה, פניה קבורות בכר. "מהר. לפני שהיא תיבול." "יקירתי, כשאני יצאתי עם דאג, כמעט פחלצת אותי," אמרתי בשעשוע. "אבל בסדר, נעשה משהו. מה דעתך על ארוחת ערב רומנטית?" "לאאא. יותר מדי קיטש. ולמרות שענברנו אוהבת קיטש, זה כבר מספיק. אני אחשוב על משהו כבר," היא הודיעה לי, ושתינו פרשנו לישון. [שלישי, Aug. 14th] צל שהוטל עליי גרם לי להרים את משקפי השמש שלי ולהצל על עיניי. "היי," אמרתי בחיוך קל לענבר ואביה שהתיישבו לידי על כסאות הנוח והפקירו את גופן לשמש החיוורת של לונדון. הרחשים הקלים של אדוות המים בבריכה השרו עלי שלווה, ונהניתי לשכב שם מבלי לעשות כלום, חוץ מלשמוע את המוסיקה שלי שנטפה בעדינות לאוזניי בווליום נמוך. אצבעות שטיילו על כתפי החשופה גרמו לי להצטמרר. "רדו ממני," רטנתי. "אני מנסה לזכות בקצת שקט ושלווה." "אה, טאלי," אביה כחכחה בגרונה לשמאלי. "אולי כדאי שתעברי לדבר באנגלית." פקחתי את עיניי, מופתעת, ולמולי נגלה פרצופו המבולבל של דאגי. לא יכולתי לחנוק את הצחוק שבעבע בי, והוא התגלגל החוצה. "אוי," אמרתי. "סליחה." הסרתי את האוזניות והנחתי את הנגן בצד. "זה בסדר," הוא גיחך והתיישב על הכיסא שלי, גורם לו לחרוק קלות. "מה אמרת?" "משהו לא כל כך חשוב," אמרתי, מעט נבוכה. "אני לא ממש אוהבת שמפחידים אותי ככה..." "ורטנת," הוא אמר, מחייך חיוך רחב. "בערך," הסמקתי. השתררה שתיקה נעימה למשך מספר דקות. אביה הושיטה ידה ונטלה את הנגן שלי, מסמנת לי שהיא מעבירה אותו לענבר. משכתי בכתפי באדישות וענבר לקחה אותו, מניחה את האוזניות על אוזניה. דאגי נטל את ידי ושיחק באצבעותיי מבלי משים, כשלבסוף שאל בשקט: "מה שלומה?" ידעתי למי הוא מתכוון גם בלי שהוא הזכיר שמות. "מדוכאת," השבתי." היא כועסת על זה שדני לא הבין אותה." בלי לתאם מראש, שנינו העפנו מבט מהיר לעבר ענבר ששכבה על כיסא הנוח בעיניים עצומות, פניה שקטות ונשימתה רגועה, לא מגלה את סערת הרגשות שחשה. רק אגרופיה הקמוצים רמזו להמולה שהתחוללה בתוכה. נפניתי להביט בדאגי. "אנחנו רוצות לסדר את זה." "גם אנחנו," הוא השיב. "אי אפשר לתת לבחור להסתובב בפנים חמוצים כאלו. לא מתאים לו." המהמתי בהסכמה וקמתי ממקומי, מתמתחת. "אני אשחה קצת," הודעתי לאף אחד מסוים. "אני עולה," אמר דאגי לאחר שסקר אותי בחיוך מוסווה. "יש לנו הופעה עוד שלושה ימים, בבריסטול, ואנחנו צריכים לבדוק מה קורה שם מבחינת ציוד." אני כבר הייתי בתוך המים. עליתי כדי לשאוף אוויר ונשענתי על אדן הבריכה. "אז לא תהיו פה ארבעה ימים?" שאלתי בסקרנות. עצב קל נמהל בקולי, והוא תיקן אותי: "לא נהיה פה יומיים. היום ומחר אנחנו פה, אחר כך אנחנו שם." רמזתי לו להתכופף לעברי. הוא כרע על ברכיו, שאלה בעיניו, ואני תפסתי בחולצתו ומשכתי אותו פנימה, אל תוך הבריכה, מנשקת לו ארוכות. "זה כי אתה הולך," אמרתי לו כשהתנתקנו והצמדתי את מצחנו יחד. "ואני אתגעגע." אביה גלגלה עיניים ונאנחה במבט מעוצבן-משהו, ואילו ענבר פקחה עיניה והביטה בנו, חיוך חיוור נתלה על שפתיה. הוא רק צחק ונישק אותי בחזרה לפני שהתרומם, נוטף מים. "נתראה," הוא אמר, מנופף לי. יכולתי לשמוע איך נעליו חורקות וגיחכתי לעצמי. אביה הצטרפה אליי עד מהרה. שתינו שחינו לקצה השני של הבריכה, מותירות את ענבר להתבודד עם הנגן שלקחה לי והמוסיקה. "היא שומעת את השירים של להקות הבנים," אמרתי לאביה בשקט. "שמעתי. היא העבירה לתיקיה של השירים השקטים. הוא עוד רגע תתחיל לבכות או משהו כזה." אביה חבטה במים בחוסר אונים. "אני לא יודעת מה נעשה," היא קראה. "כל רעיון שחשבתי עליו לוקה בחסר!" "מה לגבי ארוחת הערב הרומנטית?" שאלתי. "זו נשארה האופציה האחרונה, למרות שהיא לא האהובה עליי," אמרה אביה באנחה. "תלכי את לדבר עם דני. תסבירי לו את הצד של ענבר, ואני אגיד לענבר שדני מזמין אותה לארוחת ערב כי הוא מתנצל. ותגידי לדני שיכין פרחים או משהו," הורתה לי. "ותוודאי שהוא מבין שהרעיון בא מצידו..." "כן, המפקד!" הצדעתי, מתיזה על אביה מים תוך כדי. "היי!" היא צווחה בהפתעה, מוחה מים מעיניה. תוך רגע הפכנו משתי בנות שמתכננות תוכניות סודיות לשתי בנות שמתיזות מים זו על זו וצווחות בעונג.

Sivan McFLY

New member
פפפיייי.... זהו זה הסוף!.. סופכלסוף ><

צלצול הטלפון נשמע ברמה. הושטתי את ידי באנחה מאחורי ווילון המקלחת והצמדתי את הנייד שלי לאוזני הרטובה. "כן?" "טאלי?" שמעתי את קולו המוכר של מייקל. "היי, זה מייקל." "כן, רק רגע." מיהרתי להתעטף בחלוק מגבת והצמדתי בשנית את הטלפון לאוזני. "היי." "אני מפריע לך?" הוא שאל. "אממ... אם תוכל להתקשר עוד חמש דקות," אמרתי בהיסוס. "אין בעיה," הוא הסכים. ניתקתי את השיחה ומיהרתי להתלבש. בשתי הדקות שנותרו ישבתי וכססתי ציפורניים במתח. כשהטלפון צלצל חטפתי אותו ועניתי במהירות. "קרה משהו?" שאלתי. "לא יודע אם אפשר לקרוא לזה 'קרה'," הוא אמר. "תקשיבי," הוא המשיך, ויכולתי לשמוע את ההיסוס בקולו הבוטח בדרך כלל. "אני לא יודע איך לומר לך את זה..." הקשבתי לו בלב הולם, אצבעותיי מלבינות על הטלפון. ידעתי להיכן הוא חותר, והתחננתי לפני מי-שזה-לא-יהיה שהדבר שהוא עומד להגיד לי ייעלם. יתבטל. משהו. "אני לא מרוצה מהקשר שלך עם פוינטר," אמר לבסוף. "לפני שתגידי משהו," הוא הוסיף במהירות, "אני חייב להסביר לך: את הבת של הרו"ח שלי, ומתפקידי עכשיו לשמור – למרות שאינני בטוח שזוהי המילה הנכונה, אולי להגן יתאים פה יותר – אני צריך להגן עלייך. ופוינטר ידוע בשיגעונות שלו ושל הלהקה שלו. ואני יודע על מה אני מדבר. הבטחתי לאבא שלך שאני אשגיח עלייך, ויציאה עם חבר להקת רוק/פופ לא תעזור לי לקיים את הבטחתי. אני נאלץ לבקש ממך לנתק איתו את הקשר." נשימתי קצרה והרגשתי בגוש גדול שנתקע בגרוני. ניסיתי לומר משהו, אך לדקות מספר כל מה שהצלחתי להפיק היה גמגומים. לבסוף פלטתי מבעד לגרון יבש, "זה לא הוגן. זכותי המלאה לצאת עם מי שאני רוצה!" "אז אין לי ברירה ואני נאלץ לנקוט ביד קשה. אני אוסר עלייך להיפגש עם הבחור," קולו של מייקל התקשח. ניסיתי לומר משהו, להתווכח, אך מייקל לא הקשיב. "זה כל מה שהיה לי לומר לך, טאלי," אמר בקרירות. "שלום." והשיחה נותקה. עמדתי שם, המומה כולי, מרגישה בדמעות מתקדמות לכיוון עיניי. 'זה לא הוגן!' חשבתי בזעם, עיניי בוערות. 'זה פשוט כל כך לא הוגן!' צנחתי על המיטה, קוברת פניי בפרווה הרכה של הדובון. זוג דמעות בוערות פילסו את דרכן ונטפו מבעד עפעפיי העצומים, נותנות את האות לבאות אחריהן. שכבתי על המיטה, מתייפחת מרות, בזעם, הדמעות זולגות ללא הרף על לחיי. החדר היה שקט, וכל שנשמע היה ההתנשפויות ההיסטריות שלי. גיששתי ביד אחת אחר ממחטת נייר וקינחתי את אפי, מייבבת. לבסוף מחיתי את שארית הדמעות שיבשו מעיניי והתרוממתי מהמיטה, מחליקה על מכנסי הג'ינס שלבשתי. חיכיתי בחדר קרוב לחצי שעה, מדי פעם מוחה דמעות שזלגו על לחיי. ידעתי שבקרוב הם נוסעים לבריסטול ולא רציתי לפספס את ההזדמנות להשלים בין ענבר לדני, אבל לא רציתי לצאת החוצה נסערת. ניגשתי לחדר האמבטיה ושטפתי פנים. מחיתי את עיניי בפעם האחרונה, מתקנת את האיפור במהירות, והבטתי בעצמי בקפידה כדי לוודא שלא נשארו עקבות לדמעות. יצאתי מהחדר וניגשתי לדלת שלידינו, דופקת בעדינות. דני פתח את הדלת ועיניו נפערו למראי. הוא יצא החוצה, אל המסדרון, וסגר את הדלת אחריו. "מה קרה?" שאל, מביט בי בחרדה. "כלום," אמרתי, קולי רועד אך במעט. "סיפור ארוך." ובלי לחכות לתגובה שפכתי בפניו את הסיבות שבגינן ענבר לא הזמינה אותו לנשף שנערך בלילה ההוא. בהתחלה הוא הקשיב לי בפנים קפואות, אך לאחר מכן יכולתי לראות איך הבעות פניו משתנות מסקרנות להלם, ומהלם הוא פשוט עבר לצחוק מתגלגל. "ומה את רוצה שאני אעשה?" הוא שאל, לאחר שמחה דמעות צחוק מעיניו. "תכין איזשהו מקום עם ארוחת ערב, או משהו כזה. פרחים, אתה יודע.. לא יודעת, תמציא משהו," אמרתי בחיוך קל. "היא תדע מזה כי אביה מספר לה. תתאם עם אביה יום ושעה. בכל מקרה, זה הכול." הוא הנהן בהסכמה ולאחר רגע התרצן, מביט בי בעיניים חודרות. "את בטוחה שאת בסדר?" הוא שאל לבסוף. "כן," התעקשתי. משכתי מעט באפי, חונקת את הדמעות שאיימו להימלט כששמעתי את קולו הדואג של דני. הוא התקדם לעברי וחיבק אותי, ואינסטינקטיבית, כרכתי סביבו זרועותיי וחיבקתי אותו בחזרה, מושכת באפי מעט. "יהיה בסדר," הוא לחש לי, מלטף את שערותיי. נשמתי עמוק והנהנתי בראשי, מחייכת קלושות. "תודה," אמרתי לו. הוא חייך והידק אותי אליו. חריקה נשמעה, ודלת חדרם נפתחה לרווחה. דאגי עמד בפתח, מבט המום על פניו כשראה את שנינו. מיהרתי להינתק מדני והעברתי קווצת שיער את מאחורי אוזני במבוכה, מביטה בו. "דאגי, זה.. אוף, זה לא כמו שזה נראה. אני יכולה להסביר, באמת." הוא שתק. דני הבזיק לעברי מבט מתנצל ונכנס פנימה, מביט בדאגי בשאלה. הוא התעלם ממנו. דאגי סגר את הדלת מאחוריו ונשען עליה, שותק עדיין, רק מביט בי בעיניים פגועות. הבטתי בו בחזרה בתחינה, מבקשת שיבין. הוא המשיך לשתוק. "דאגי..." התחלתי, קולי רועד. "תבין... אני.. דני.. זה לא כמו שזה נראה באמת," אמרתי שוב. "פשוט, ברודר התקשר ו.. הוא לא מסכים לנו, אתה מבין ו..." השתנקתי קלות. "ואתה.. אני הייתי חייבת לספר לדני ש... למה ענבר לא מדברת איתו ו... לנסות שישלימו... אתה מבין?" אמרתי, תולה בו עיניים נואשות. הוא הביט בי, פניו חתומות. "אם זה כל מה שהספקת להמציא ברגע אחד..." "אבל..." מחיתי, מנסה להתקרב, להסביר שוב. "אני לא מעוניין לשמוע," הוא אמר בקול פסקני, ונכנס לחדרו. נשארתי לעמוד, קפואה, מול הדלת הסגורה, מרגישה בדמעות מטפסות בעיניי. לבסוף נמלטתי משם כל עוד יכולתי.

butbut

New member
אוהה...מסכנה טאלי..מסכן דאגי..איזה פרק יפה!!!

><

../images/Emo54.gifסיונ! מוכשרת! >< [ואנשים, יש תוספת.אהמ]

שכחת את הקטע שהוספתי וששלחתי לך באימייל! ><'' וואי.............................
נו, אבל אני עדיין חולה עלייך!
אהמ. התוספת. "תודה," אמרתי לו. הוא חייך והידק אותי אליו. "אוקי," הוא התרחק ממני ופן את פניי בכפות ידיו, מביט בי ברצינות. "את יודעת שאני תמיד כאן, נכון?" חייכתי, החיוך שלי מפציע מבין הדמעות כמו קרן שמש, והנהנתי קלושות. ידיו עדיין אחזו בפניי. הוא הידק את מצחינו וחייך בעדינות. הרגשתי כאילו הוא האח הגדול שמעולם לא היה לי, ותפסתי בידיו, מנוחמת מעט. "תודה, דן. אתה לא יודע כמה זה חשוב לי שאתה כאן לתמוך בי." "תמיד," הוא אמר. חריקה נשמעה, ודלת חדרם נפתחה לרווחה. אבל חוצמזה, זה מושלם.
יאי לי, זה מתפרסם גם כשאני בקולג'! [אוי. זה נשמע כל כך... מבוגר.
]

McFly rullz

New member
בעעעעעעעע לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דאגי אתה לא חושב נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן>< >< >< נוו נגהה למה את לא מסבירה לו בדיוק?! חעחעעחעח אני.מתה.על.הפיק.

michal atias

New member
אוייי כ"כ יפה ועצובב אני עוד שניה בוכה כאןן

דיי סיוון יא מוכשרת אחתתתת

m i c k e y 15

New member
XDDDDD זאת לא סיוון כתבה..היא רק מפרסמת את זה

בשביל "אמנדה האחת" חיחי

just orr

New member
הנה אני מגיבה ^^

וואי איזה פרקים יפיםםם!!!!!!!
דייי הם כאלה מתוקים!!
חוץ ממייקל, שמעצבן אותי לאללה >< שישתוק ושלא יתערב.
מוכשרת שכמותך

M C F L Y 1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוופפפפפ' שדאאגגי יבבין אותהה >< . חוולללההה על הפייק שללךך

Yu vi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

הסוף כ"כ עצוב
הפיק הזה כלכך יפה3> מחכה כבר לפרק הבא

../images/Emo54.gifאוי, סיונ! ../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

תודהתודהתודהתודהתודה!!!! ^^ אני מתה עלייך [ולמרות שנדמה לי שכתבתי את זה ככה], ואני כל כך מודה לך שפרסמת את זה היום!
אוי, ותתחברי כבר למסנ, טוב? עד שאני מתחברת את לא נמצאת שם!
והינה עוד הצהרות חיבה כלפייך [כי את כלכך מותק
]:
מאי שם במכללה בירושלים,
נוגה.

../images/Emo54.gifאה, ושכחתי... ../images/Emo3.gif

תודה לכולן על כל המחמאות, ואני ממש מצטערת שאני לא יכולה להגיב לכל אחת בנפרד, אבל אין לי הרבה זמן כאן על האינטרנט.
[למרות שהחדר מחשבים כאן נסגר בחצות.
] אוהבת את כולכן! ^^

Sivan McFLY

New member
סורי שלא התחברתי.. צ'ן שלחה אותי לישון ><

כן.. נשארתי ערה כל הלילה.. אז אחרי שיחה ארוכה עם צ'נצ'י בטלפון...[אהמ.. עוד לא גמרתי איתך
] היא שלחה אותי לישון... וישנתי עד לפני שעה... סורי אני אהיה מחוברת היום! ובבקשה!! גמאני מתהמתהמתה עליךךךךך נוק נוק... חחח יא כלבה ישלך שם בריכה ואני מתה פה מחום >< אהמ.. מה עם לסמס,להתקשר.. איזה הודעה כושלת במסן/אייסי.. איזשהיא הצהרה שאת חיה ועוד לא אכלו לי אותך?
איך לעזאזל אני אמורה לחיות בלי הבטא שלי?! הא?! אני לא מצליחה לסיים פרק!!! גם כן הרייצ'ל הזאת..><

../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif

מה את עושה ערה בשעות כאלו?! [האמת, זו את, אז מה אני בכלל שואלת...
נו, אני אתחבר.
]

למעלה