CLTCL - פרק שני

../images/Emo203.gifCLTCL - פרק שני../images/Emo203.gif

כןכן, כבר הגיע פרק שני... [האמת היא, שכל ההרפתקאות הכי מגניבות מתחילות די אחר כך. זו רק ההקדמה....
] שם: Crazy Little Thing Called Love, או "דבר קטן ומשוגע שקוראים לו אהבה". שיפ: אנוכי, שפחתכם הנאמנה/דאגי, ענבר/דני. [שיפ=מערכת יחסים. מי ומי הדמויות שביניהם יצרתי קשר.] דירוג: לצערי זה לא עולה על PG-13. אהמאהמ. סוג: כמו כל הפיקים פה, זה RPF, ז"א, פיק על אנשים אמיתיים. הצהרה: כל הזכויות שמורות לי. וגם אין לי שום בעלות על אף אחד מהבחורים - לצערי - אחרת כבר מזמן הייתי עם דאג, יקירי, וענבר הייתה מתחתנת עם דני. בתיאבון! ^^

בהודעות I

ושוב, עדיף לקרוא בקובץ. *** פרק שני הפעם הבאה בה הייתי בבית הספר היה יומיים לאחר מכן. נשענתי על המעקה, מהרהרת במבחן בתקשורת שעמד להתקיים כעבור שעה וחצי כשקול פתאומי הקפיץ אותי ממקומי וגרם לי ללפות את ליבי. "נו, חשבת על הרעיון שלי?" הסתובבתי בחדות, השיער שלי מצליף באוויר. "ענבר!" חיבקתי אותה. "המון זמן שלא ראיתי אותך!" היא חיבקה אותי בחזרה, ושאלה שוב: "נו, חשבת?" "על איזה רע---" התחלתי, ואז נזכרתי. "אה. ההוא. עם כרטיסי ה-VIP?" היא הנהנה נמרצות, גיחוך רחב שפוך על פניה. "איזה כרטיסי VIP?" שמענו קול נוסף, מוכר. "אביה!!" קראתי בשמחה, וחיבקתי גם אותה. "אותך באמת לא ראיתי המון זמן. מה קורה, אחותי?" "בסדר," היא המהמה, והבזיקה לענבר חיוך מהיר ורחב. "איזה כרטיסי VIP?" היא שאלה שוב, מביטה בנו בסקרנות. "אוה, סתם רעיון מטופש של ענבר," אמרתי בהינף-יד-מבטל. "סליחה?" ענבר אמרה בנימה נעלבת. צחקתי. "אוקי, לא מטופש. אבל הזוי כן." "כן, הוא בהחלט הזוי," היא הסכימה איתי, מחייכת. "נו?" אביה שאלה. "אנחנו רוצות – סליחה, אני הצעתי לטאלי," תיקנה עצמה ענבר אחרי שהעיפה בי מבט, "שנטוס בחופש לאנגליה, לסיבוב הופעות של מקפליי." מבט חולמני עלה בעיניי, ואביה נאנחה קלות. "מה?" שאלתי, מבולבלת. "תגדלי כבר," היא אמרה, צוחקת. "אני גדולה!" מחיתי. "אני עוד מעט בת תשע-עשרה וחצי!" היא וענבר החליפו מבטים משועשעים. אביה צחקה שוב וטפחה על ידי בלגלוג-מעושה. "כשתגדלי – תביני..." "הא." זה היה כל מה שאמרתי. "בכל מקרה," חזרתי לנושא שממנו התחלנו, "מה שענבר לא הוסיפה זה שאין לי מושג אם להסכים. אני אסביר." נשמתי עמוק והתחלתי להרצות בטון למדני-למחצה והיתולי-למחצה: "אל"ף, אין לי דרכון---" "אין בעיה לעשות דרכון היום," שסעה אותי ענבר. "היא סתם מנסה לתרץ תירוצים.." מלמלה לעצמה, ואביה הנהנה בראשה נמרצות. "-- שמעתי אותך..! ובי"ת, הסיכויים שלנו להשיג כרטיסי VIP שווים לסיכויים שיחלקו קרמבו חינם בקמפוס!" "זה לא כזה לא הגיוני," מלמלה אביה. "חוץ מזה ---" התחלתי. ואז הגיחה גלי, קופסת קרמבואים-כמעט-ריקה בידיה ומבט מתחנן בעיניה. "תיקחו את מה שנשאר, בבקשה! אנחנו משחקים אמת-או-חובה, והם הכריחו אותי לחלק קרמבואים! פאדיחות..." במבט המום בעיניי, לקחתי קרמבו אחד. ענבר ואביה החרו-החזיקו אחרי. "תודה, בנות!" קראה גלי בהקלה, והשליכה את קופסת הקרמבואים הריקה לפח. "זה פשוט במסגרת הקורס בפסיכולוגיה," הוסיפה כשהתרחקה, הולכת לכיוון כיתתה. בהיתי בגווה המתרחק, המומה בעליל. "נו, אז מה אמרת?" שאלה אביה בחיוך זדוני, וענבר רק צחקה. "אוקי, אוקי! אפשר להשיג כרטיסי VIP! בסדר!" התגוננתי. "אבל מי אמר שנגיע בזמן למסע הופעות מתוכנן? יש אחד בחודש הבא, ואי אפשר להשיג כרטיסים כל כך מאוחר! אה, ומי אמר שההורים שלי בכלל יתנו לי לנסוע?" עלתה מחשבה יותר גרועה בראשי. "אוהה. נכון. זו באמת מהווה בעיה," המהמה ענבר. "אבל את זה נעבור אחרי שיהיה לך דרכון." "את באה, אביה?" שאלתי. "לאן? למשרד הפנים?" שאלה, מופתעת. "אני לא צריכה, לי יש אזרחות זרה." "את עדיין צריכה דרכון," ציינה ענבר ביבושת. "לא ידעת?" "לא," אמרה אביה המופתעת. היא נאנחה. "אז אני אבוא למשרד הפנים. אין לי שום ברירה אחרת." "בכל מקרה, התכוונתי לאנגליה, לא למשרד הפנים," אמרתי. "בטח שכן!" היא אמרה. ואז, אחרי שראתה את המבט ההמום על פניי, היא צחקה: "נו, באמת, טאלי, אם אני לא אבוא, מי ישגיח עליכן?"

בהודעות II

המבחן בתקשורת בא והלך. הדבר היחיד שרציתי לעשות אחריו היה ללכת לישון, וזה מה שעשיתי. התעוררתי בבוקר למחרת בהרגשה משונה. התמתחתי במיטה, מפוהקת, והעברתי יד עצלה בשיערי המבולגן. שפשפתי עיניים עייפות וקמתי מהמיטה שחרקה קלות, נכנסת לזוג נעלי בית. כשיצאתי מהחדר, סתורה כולי, פיהקתי שוב. "מה זה הפיהוק הזה?" שמעתי קול לוחש באזני, וכמעט חרגתי מעורי מרוב חרדה. "אבא!" קראתי בבהלה מהולה בכעס. "כמעט חטפתי התקף לב!" הוא צחק לכיווני, נטל את העיתון והלך למטבח עם כוס הקפה הנצחית בידו. "אררג," מלמלתי לעצמי בזעף מה, ואחרי ששטפתי פנים וצחצחתי שיניים, דידיתי לכיוון המטבח, אוספת שיערות מרדניות בסיכת ראש. "מה חדש?" צנחתי על הכיסא, לוקחת לגימה מהשוקו החם שהכין לי ונשנקת קלות: רותח! נשפתי על המשקה החום-שוקולדי ושמעתי את אבי מקריא את כל חדשות היום בקצרה. לאחר מכן הוא אמר: "טאלי, רוצה לשמוע משהו שיעניין אותך?" "הממ?" המהמתי, והרמתי את העיתון, מרפרפת בו בחוסר-תשומת-לב. "קנית לי אייפוד?" "לא, עדיין לא," הוא אמר בחיוך. "אז מה כן יעניין אותי?" שאלתי, מגיעה לתשחץ היומי. "הגיע אליי לקוח חדש, אנגלי," הוא אמר. חושיי נדרכו, אבל עשיתי עצמי כלא שמה לב לדבריו. "אוקי," אמרתי ולקחתי עט, מתחילה לפתור את התשחץ. "הסודוקו שלי, כן?" הוא ווידא שאני זוכרת, ואחרי שהנהנתי בראשי, הוא המשיך: "בכל אופן, איכשהו השיחה התגלגלה על להקות בריטיות – ביטלס ועוד כמה... באס-- משהו." "באסטד, אבא," תיקנתי אותו. "מגיש חדשות ישראלי, שש אותיות, מתחיל בסמך ומסתיים בקוף. באמצע יש גם קוף." "סוקניק?" הוא אמר. "יש!" קראתי בתרועת ניצחון, משלימה את המילה. בלי להרים את ראשי אמרתי בסתמיות-מעושה: "ואת מקפליי הזכרת?" אבי צחק. "ידעתי שזה הדבר הראשון שיעלה לך לראש." "לא נכון!" מחיתי נמרצות. "חשבתי גם על בלו וסאם 41 --" 'הם בכלל בריטים, סאם 41?' תהיתי ביני לביני. "-- לא חשבתי רק על מקפליי!" "אוקי, אוקי," הוא הרים ידיים בהתגוננות, ואני חייכתי. "אז מה הוא אמר לך? כשהזכרת את מקפליי, אני מתכוונת." חזרתי לתשחץ שלי. הרמתי את כוס השוקו לשפתיי כששמעתי את אבי אומר: "הוא מכיר אישית את המנהל שלהם." הכוס החליקה מידי וצנחה על השולחן. נתזים של נוזל שוקולדי נשפכו על השולחן הלבן, ואני רק בהיתי באבא שלי. "אתה צוחק עליי." "נשבע לך שלא," הוא אמר. "תנקי, בבקשה, את מה ששפכת," הוסיף. "אוקי," מלמלתי, הלומת-רעם. נטלתי מפית בידי ובמעומעם, תוך כדי שאני סופגת את השוקו שנפח את חייו בצורה כה זדונית והכתים את השולחן הלבן בכתמים כהים, שמעתי אותו ממשיך לדבר: "הוא אמר שהוא מוכן לנסות להשיג לי כרטיסי VIP למסע הופעות החדש שלהם --- זה יהיה באוגוסט השנה, עוד חודש ---- הוא מוכן להשיג לי מקסימום שלושה כרטיסי VIP----" "אבא!" לא יכולתי יותר. הוא הפסיק לדבר, צוחק. "מה, טאלי?" "אבא! אני רוצה! רוצהרוצהרוצהרוצהרוצה!!!!!" תפסתי בידו בתחינה. "בבקשהבבקשהבבקשה!!" "נראה מה אימא שלך תגיד," הוא ניסה להתחמק. "לא! אתה תאשר לי! נכון אתה תאשר לי?" לא עזבתי את ידו ולו לרגע. "אני מאשר, אבל מה אימא שלך תגיד?" הוא שאל, וחילץ בעדינות את ידו מאחיזתי, מעסה את זרועו חסרת התחושה. "תראי מה עשית, טאלי," הוא הוסיף, צוחק, "כמעט שיתקת לי את היד!" "אתה מאשר? יששששששש!!!!" בנקודה הזאת התחלתי לקפוץ ברחבי החדר, מפזזת ומצווחת באושר. "ואימא גם תרשה לך," הוא הוסיף. "בתנאי אחד." קפאתי באמצע קפיצה. "מה?" שאלתי בחשדנות. ידעתי שזה היה טוב מכדי להיות מציאותי. לאט לאט ריחפתי מטה, נוחתת לרצפה ולמציאות. "מה התנאי שלכם?" "תוציאי ציונים," הוא אמר ביובש. "הא?" ברגע ההוא כבר כמעט נקברתי ברצפת המטבח מרוב כובד-התנאי. "ציונים נורמליים," הוא הבהיר. "לא חמישים. ולא ארבעים. שישים-שבעים ומעלה." "אוףףףףף," נפלטה האנחה מפי. "דאמט." "נו?" הוא האיץ בי לאחר שתיקה ארוכה. "את מקבלת?" "כ-כן." רפיון ידיים השתלט עליי – מחרתיים מבחן ב-#C, שבוע אחר כך בסטטיסטיקה... איך אני מוציאה ציונים? איך?! אבל מהצד השני של המאזניים עמדו שלושה כרטיסים שזהרו באור זהוב וקרצו לי בגיחוכים ממזריים: אנחנו כרטיסי VIP! קחי אותנו! קחי אותנו! אז הסכמתי. בתקווה לטוב.

butbut

New member
יואווו ההורים האלה חחח=]]

גם אמלי ההורים בקטע של "קודם כול תביאי ציונים יפים ואז נראה..".. חחח אהבתי אני מחכה לפרק הבא=] ממש אהבתי את הכתיבה שלך היא מאוד מעניינת וזורמת=]

תודה! ../images/Emo140.gif

וכן, אני יודעת... לפעמים הם יכולים להיות מעצבנים בקטע עם הציונים. אני חושבת שכל עוד אני מוציאה מעל נכשל זה גאווה לאומית. XDDDD
אבל אני מבינה אותם.

lilosh1212

New member
אהבתי לאן שהסיפור הולך

מצפה לפרק הבא... אגב את כותבת ממש יפה...

The Psycho Girl

New member
חחח כמובן מה עוד אמא יכולה להגיד

או ציונים או כלום בעע פרק יפה כתיבה יפה גם כן תמשיכי ככה

למעלה