Crazy Little Thing Called Love

sweet shir

New member
לפני שאני קוראת- אעאעאעאע

חוקי פורום פאנפיקים!! יש.. פרטים! ודיסקליימר!
אני כ"כ אוהבת אותך ברגעים אלו. XD את האור שבסוף אי האנטרים וחוסר הפיסוק! 33> ועכשיו, לקריאה, למרות שאני מתעבת הט במקפליי אני אקרא! D:: דברים שהפריעו ^_^ * "אמרתי לך..!" - למה ".." לפני ה-"!" ? * "אבל ---" - אפשר לעשות רק "-" אחד.. או אפילו 2. 3 מציק לי בעין. * היו לי כמה קטעים שלא הבנתי מי מדברת, ענבל או "טאלי". לא היית מספיק ברורה. * ועוד כמה טעויות קטנות לפעמים בפיסוק. וכן, אני קטנונית, אבל זה מה שלקרוא הערות בונות של אחרים עושה למוח שלך. XD אבללללל זה פיק ממש חמוד ומשעשע, ואני מצפה לעוד. :)

sweet shir

New member
ו- למי שאמרה שזה ארוך... חהחהחהחהחה XD

אתן לא יודעות מה זה ארוך, פשוט לא. חחחחחח ארוך זה לקרוא באנגלית פיק (מהמם! XD) בעל 30 עמ' וורד - זה ארוך!
וגם אז, את רק רוצה שזה ימשך וימשך. ^__^

או לכתוב כזה......./images/Emo99.gif

לא שאני אוהבת לכתוב פיקים כאלה ארוכים. זה מתחיל לתסכל אותי במידה מסויימת[הכתיבה], בשלב מסויים בא לי להרוג את כל הדמויות XD ואז אני מבינה שאני צריכה הפסקה של יום-יומיים בכתיבה. ואף פעם לא כתבתי סלאש[!!], לפעמים אני קוראת סלאש אבל אני לא מתה על זה. הט שליטע. גם לי אין מושג למה כתבתי את כל זה. הא.

kelly7i

New member
מה זה סלאש? זה לא- \ [?]

ואת שבי בשקט, כמה שאת כותבת ארוך יותר ככה נשאר לי חיוך על הפנים יותר זמן

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח שמתי לב שאני קוראת רק סלאשXDDDDD

הארי/דאגי, הארי/דראקו, דני/טום (רק אם העלילה ממש מוצאת חן בעיניי חח), רמוסיריוס (מדי פעם רחוקותXD)... ההט היחידים שאני קוראת זה לעיתים רחוקות ורוניקה/לוגן (ורוניקה מארס) ולילי/ג'יימס. ^__^ -אם את חפרת גם לי מותר!- ו.. נ.ב. תכתבי סלאשD: הארי/דאגי.. ופרסמי בפורוםD::

sweet shir

New member
אה חחחחח למה את לא מפרסמת אם הוא כ"כ מוצלח?

את צריכה להעיז ולפרסם! ^___^

אין לי על מי להשליך את כל הסלאשיות XD

אולי, אם אני אצפה באיזו סדרה/סרט שיש בה שני הומואים חמודים... זה יצא...
היי- את קוראת NC-17, נכון? את כותבת כאלה גם? אני אגיד לך למה אני שואלת- כי אני כותבת כאלה ובזמן האחרון הם מתחילים לעצבן אותי ברמות מטורפות [התחלתי רמוסXטונקס אבל הם עייפו אותי] ושאלה- האם גם את מאוכזבת קשות מהרמוס של הארי פוטר הסרט? כי אני תמדי חשבתי שרמוס הוא סקסמשין ופתאום מביאים לי אחד שמן וקירח.. ;[ בלה. אם בא לך לקרוא הט NC-17.... תודיעי לי P:

sweet shir

New member
אנלא כותבת חחח

כי הטרו סקס זה משעמם חחחחחחחחחחחחח סלאש איז מאצ' מור פאן! XD ואני גם לא אכתוב NC-17 בגלל שאני אהפוך את זה לסרט פורנו סוג ז'.
(תרתי משמע חחחחחחחחח) מאודדדדדדדדדד! לגמרי. ;---; היו צריכים ללהק את יו לאורי (האוס)! אני מה זה רואה אותו עושה את התפקיד! אבל הוא זקן מדי.. רמוס בסביבות ה-40+ ויו בסביבות ה-50. 48-49. ^^ חחחחחחחח אין לי בעיה לקרואD: אבל אם זה טונקס/רמוס אנלא בטוחה שאהיה מסוגלת. רמוסיריוס3> אבל אין לי בעיה לנסותD:

P:

גם אני חושבת שהט סקס זה משעמם! זה פאקינג [XD] אותו דבר.. אין שום חידוש... נממ.. האוס לא ציני מדי בשביל רמוס? :O אני הייתי לוקחת את...נממ........ *מתחילה לחשוב על אנשים שיכולים להיות הרמוס שאני דימיינתי לעצמי* ....................... ........ .. נופ, אין לי רעיונות כרגע. אבל אני אחשוב על זה!

לושהה

New member
30 עמ' בוורד?../images/Emo6.gif

יש לי אחד של 98 בוורד ;; ועוד אחד של 120 בערך ;; אבל אי אפשר להוריד את העיניים מהםD:

sweet shir

New member
30 עמ' כל פרק! ../images/Emo6.gif

אוי, כבר הגבתי לך במסן. שכחתי מזה. לא חשוב. XD

ארוך? OO

כנראה לא קראת את טרילוגיית הדראקו [דראקו ווריטאס, דראקו סיניסטר ודראקו דורמיאנס.] של קסנדרה קלייר. כל פרק באורך של ששים עמודי וורד, ויש חמש-עשרה בערך לכל פרק, ואני גם תרגמתי את זה, לכל השדים והרוחות. >< אבל אף פעם לא סיימתי.

sweet shir

New member
קראתי פיק (מושלם) בעל 25 פרקים בערך שכל פרק

50+ עמ' וורד. יש פרק שהוא 90. לא אכפת לי מהארוך.. ואני לא מגדירה ארוך.. הפיק שאמרתי מקודם בכלל לא ארוך בעיניי! ואני מצטערת שהוא לא ארוך יותר! ו.. למה עשית את זה לעצמך לעזאזל?!?! XD חברה שלי שנים מנסה לגרום לי לתרגם לה את SWAS (אמת או חובה) ואני לא מסכימה כי אין לי כוחXDDDD

אה, סיפור ארוך...

התחלתי לתרגם את זה כשהייתי בתיכון, ואחר כך בפורום די הציקו לי שאני אמשיך, אז אני עכשיו תקועה בתרגום באמצע פרק... אממ... שלושעשרה. נדמה לי.
ויש את אמת או חובה מתורגם! בערך. עד החצי. בבלוג הזה, רק שזה קצת לא מעודכן, כי נמאס למתרגמת. [אבל זה הארקו בדירוג גבוה! מאד! OO לא שאכפת לי, כן?
] אה, ואם אני אפרסם בבלוג שלי את הרמוסיריוס ההוא |פרסוםסמוי
|, תקראי ותגיבי? |פאפיפייס|

sweet shir

New member
אני יודעת.. חברה שלי רוצה שאני אתרגם לה את 11

את חושבת שהיא לא יודעת על הבלוג הזה? מאיפה את חושבת שאני הכרתי את הפיק? חחחחחח אבל אני עוד הייתי שזה תורגם בהיידפארק. ^__^ זה הסלאש הראשון שקראתי XD פפפפפפ יואו זה מחזיר אותי חצי שנה אחורה!! ושנה אחורה! (כי הפסקתי לקרוא.. זה היה לי קשה מדיי.. ואז חזרתי לזה אחרי חצי שנה חח) בהרור שאני אקרא! חחחח

למעלה