אוווו תיראו את הגולות של הסייד איזה חאמוד 3>
E ElinorLahav New member 28/10/07 #43 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif
E ElinorLahav New member 28/10/07 #44 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif
B Bill Kaulitz 89 New member 28/10/07 #47 שמעו ! דיי להעלות תמונות קטנות |: זה נמאס.. תעלו נורמאליות ! לא שאני צריכה להסתכל עם זכוכית מגדלת רק כדי לראות את הראסטה הימנית שלו ! ואם אינלכם אל תעלו דיי ברצינות זה מעצבן .. מה יוצא לכם שאתם שמים תמונות פיציות . ואני משרשרת אל כל הפורום .. לא רק לאלול שכבר שמו ..
שמעו ! דיי להעלות תמונות קטנות |: זה נמאס.. תעלו נורמאליות ! לא שאני צריכה להסתכל עם זכוכית מגדלת רק כדי לראות את הראסטה הימנית שלו ! ואם אינלכם אל תעלו דיי ברצינות זה מעצבן .. מה יוצא לכם שאתם שמים תמונות פיציות . ואני משרשרת אל כל הפורום .. לא רק לאלול שכבר שמו ..
B Bill Kaulitz 89 New member 28/10/07 #58 ממה את רוצה !? מישהו בא בטענות אלייך ?! מענייין שרק לך יש משהו להגיד , מה זה לא נאה לך ! חמודה נאה לי מאוד רק הצעתי יותר נכון אמרתי שכדאי לשים תמונות יותר גדולות .. לא כאלו שצריך לחפש את טום עם זכוכית מגדללת !
ממה את רוצה !? מישהו בא בטענות אלייך ?! מענייין שרק לך יש משהו להגיד , מה זה לא נאה לך ! חמודה נאה לי מאוד רק הצעתי יותר נכון אמרתי שכדאי לשים תמונות יותר גדולות .. לא כאלו שצריך לחפש את טום עם זכוכית מגדללת !
S SpongBobit New member 28/10/07 #74 כאילו, התמונות שהוא מחייך זה לרוב פאפרצי וזה לא באיכות טובה כ"כ XD
A AvivLG New member 28/10/07 #52 אמממ הוא ממש יפה והכל .. אבל לפעמים הוא דומה לברלה כזה , והוא גם ממש דומה לחברה שלי .......... \: בלי להעליב . [:
אמממ הוא ממש יפה והכל .. אבל לפעמים הוא דומה לברלה כזה , והוא גם ממש דומה לחברה שלי .......... \: בלי להעליב . [:
S SpongBobit New member 28/10/07 #56 ברלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז חברה שלך כוסון