ראש בראש.

CitizenErased

New member
אני פשוט..

לא מצליחה לאהוב מוזיקה כזאת. וזה לא שלא ניסיתי.. הם יותר מזכירים לי את מקפליי מאשר להקת רוק חח וגם כשעשיתי אז חיפוש לבסיסטים סקסיים בגוגל דיי נבהלתי מכמות ההודעות שמצאתי בפורומים של בנות שפשוט כותבות "OMG פיט כזה סקס שיואו%#^!$#$#&$&~^#~!#!~!#~!@@$!@#$@!#$!#!" הן כותבות ברצינות בצורה שאני תמיד צחקתי עליה וחשבתי שאין אנשים שבאמת כותבים ככה. כאילו, מה עושים ממנו?!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifמסכימה איתך לגבי פיט,

זה כ"כ מוגזם שזה מפחיד. אבל זו התלהבות חולפת שכזו,יעבור להן מתישהו,לא יודעת. אולי זה בגלל הגיל של המעריצות. [שלאט לאט מתחילות להתבגר><"] אבל בכל מקרה, פיט הוא לא כל הלהקה, הוא בעיקר צומי עם פה גדול. ואמ. שמעת את פרום אנדר דה קרוק טרי חוץ מהסינגלים?! זה כזה לא מקפליי O:

lestatgirl

New member
זה היה מוצדק אם הוא היה בסיסט יוצא דופן

או משהו אבל הוא ממש לא..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק אם זה יקרה אז?..חח...:]

shim1110

New member
TFTM../images/Emo99.gif

פיט בלי חולצה והקוף צעביר את הידיים...חחחחחחחחחח

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifTAAS

מודה שבהתחלה ,כשהוא רק דלף, לא ממש התלהבתי ממנו כי זה כזה לא פוב. הם כ"כ השתנו \= אבל אח"כ התחלתי לאהוב אותו. למרות שחרשו עליו, הוא לא נמאס עליי. חוץ מזה אבא שלי אוהב אותו נורא XD TFTMמצוין, אבל כ"כ חרוש, 'ני לא מסוגלת לראות אותו יותר O.O ד"א , התכוננו לחרישה חדשה- the take over, the break's over שיוצא ממש בקרוב.

oshriti123

New member
לא! ../images/Emo10.gif

אלה בערך שני השירים שאני הכי אוהבת באלבום, אני לא רוצה להתחיל לשנוא אותם

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאז אל תשמעי בכלל את האלבום החדש D:

זאת כזאת טעות>; תתנחמי בעובדה שבכלל הום הללויה היה אמור לצאת?

Thnks Fr Th Mmrs

כי This Ain't a Scene נמאס אחרי פעמיים ששומעים אותו. והקליפ של Thnks Fr Th Mmrs אדיר D:

Thnks Fr Th Mmrs מן הסתם../images/Emo223.gif

לא סובלת את דיס אינט אה סיין חוץ מקטע קטן זה לא נשמע כמו פו"ב, ועד שהתחלתי לחבב את השיר חרשו עליו כל כך שנמאס לי TFTM הוא גם לא אחד מהשירים הכי טובים שלהם אבל הקליפ הכי טוב שהם הוציאו עד עכשיו לפי דעתי

למעלה