ראש בראש.

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo195.gifראש בראש.../images/Emo68.gif

בשבוע שעבר התחרו בפינה שני סיגלים של MCR. בWelcome To The Black Parade בחרו 10 אנשים, ובI Don't Love You בחרו 9 אנשים[ייאי, צמוד]
^^
Welcome To The Black Parade
והשבוע-אני מניחה שכבר הספקתם לחרוש על שניהם, אז...
החדש של MCR נגד החדש של דה יוזד. מה אתם מעדיפים?
Teenagers
VS. The Bird And The Worm
תודה רבה לSainTonix על הרעיון
-כתבו את הבחירה בנושא ההודעה ואת ההסבר בתוכן. -תתייחסו גם לשירים וגם לקליפיםD: -תגיבו!!!11

Rose131

New member
דהיוזד.

כי השיר יפה יותר. כי שניהם לא מובנים, אבל של דה יוזד לא מובן בצורה הרבה יותר יפה ושל MCR נראה פחות מושקע. כי...

SainTonix

New member
קשה \= The Bird And The Worm

אני מת על שני השירים, הקליפ של TU הרבה יותר יפה, והתגעגעתי אליהם מאוד.. MCR דיי מיצו את האלבום ורואים את זה בקליפ, פשוט לא ראיתי בו משהו יותר מידי מושך.. השיר עצמו ממש טוב, אבל TBATW מיוחד כזה, המון אפקטים , יש בו משהו שונה.. אבל זה ממש צמוד כי אני ממש אוהב את שני השירים

SainTonix

New member
אגב, לפעם הבאה אפשר של אוונסנס

לקראת זה שהם באים עוד שבוע.. נגיד קרב בין שיר מהאלבום החדש לעומת שיר ישן.. Sweet Sacrifice VS Going Under או משהו כזה.. או - מיוז נגד פלאסיבו.. שזה גם יכול להיות מעניין, שתי הלהקות כנראה גם יגיעו לארץ ויכול להיות נחמד לראות במי יבחרו יותר (ללא שכנועים מהצד......)

Fall Out Liel

New member
ברור שTEENAGERS!../images/Emo168.gif

מכ"ר שולטיםםםם!!
וגם כי אני לא מכירה את דה יוזד האלה..

The Birs And The Worm.

אם כמה שאני אוהבת את MCR, טינאייג'רס אף פעם לא היה השיר האהוב עליי, למרות שהקליפ קצת מגביר את אהבתי אליו. אבל השיר של דה יוזד פשוט מעולה. את הקליפ לא ראיתי, אבל השיר פשוט מדהים. חפרתי ^^

Wild Eye Joker

New member
הקליפ דווקא הגביר?

הקליפ רק גורם לי לשנוא את השיר הזה יותר ואת הלהקה גםXD

Let it Bleed

New member
The Bird And The Worm../images/Emo217.gif

שאלה מפגרת. אבל משומה יש לי הרגשה שיהיה קרב צמוד שכזה

למעלה