המהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמ קשה מידי אבל אני יותר אוהבת את של MCR
P PATD New member 20/6/07 #38 המהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמ../images/Emo12.gif קשה מידי אבל אני יותר אוהבת את של MCR
H HagarStar New member 21/6/07 #42 טינאייג'רס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אפילו שמכר מעצבנים והקליפ נאצי בטירוף, אני אוהבת את השיר ו... איכס דיוזד
טינאייג'רס../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אפילו שמכר מעצבנים והקליפ נאצי בטירוף, אני אוהבת את השיר ו... איכס דיוזד
S ScreamingForSomethin New member 21/6/07 #44 The Bird And The Worm../images/Emo223.gif טיניג'רס יפה, אבל הקליפ מוזר.. וחיכיתי לדיסק הזה של דה יוזד יותר מדי זמן
The Bird And The Worm../images/Emo223.gif טיניג'רס יפה, אבל הקליפ מוזר.. וחיכיתי לדיסק הזה של דה יוזד יותר מדי זמן
S ScreamingForSomethin New member 21/6/07 #58 הוא מגניב../images/Emo223.gif אני מסכימה עם זה שאמר שלקליפ של MCR יש מסר רק שהם מעבירים אותו בצורה מוזרה.. והקליפ לא משהו ועוד כמה חרישות כבר ימאס לי ממנו
הוא מגניב../images/Emo223.gif אני מסכימה עם זה שאמר שלקליפ של MCR יש מסר רק שהם מעבירים אותו בצורה מוזרה.. והקליפ לא משהו ועוד כמה חרישות כבר ימאס לי ממנו
L Luna Sphere New member 21/6/07 #50 זה היה יכול להיות מוזר אם היית בוחרת בMCR והכינוי שלך זה screaming for something...
מ מותק1212 New member 21/6/07 #47 Teenagers../images/Emo47.gif שיר מעולה, MCR מדהימים. מעביר מסר חשוב.
U Unaffected New member 21/6/07 #54 למה שתי ו'? ../images/Emo12.gif בכלמקרה,זה לא כ"כ משנה, תכהו זה בעתיד והכהו זה ציווי . וזה גם בבנין הפעיל. איכס.
למה שתי ו'? ../images/Emo12.gif בכלמקרה,זה לא כ"כ משנה, תכהו זה בעתיד והכהו זה ציווי . וזה גם בבנין הפעיל. איכס.
R Rose131 New member 21/6/07 #61 תראי, זה עבד להם עד עכשיו../images/Emo8.gif סתם. לא התעמקתי במסר של השיר אולי כזה, אמ, לאדעת, כמה שהחברה שלנו לא נחמדה והמתבגרים בפרט?
תראי, זה עבד להם עד עכשיו../images/Emo8.gif סתם. לא התעמקתי במסר של השיר אולי כזה, אמ, לאדעת, כמה שהחברה שלנו לא נחמדה והמתבגרים בפרט?