שאלות, בקשות, והגיגים

sarit115

New member
צבר יותר מדי מחזיק מעצמו

לאחר שהוא ואשר דיברו בכו וסלח לאשר הוא עדיין שומר בלב ולא עוזב...למשל שפרה עזבה את זה ומדברת עם עינב ואשר...בלי לחזור על המעשה מיליון פעם... מעצבן אותי היפיוף הזה שלא עוזב עניין והולך לנחש לדבר איתו על הנושה...כמו שנותנים לחתול לשמור על החלב...איך שאומרים באנגלית כי לא יודעת בעברית: get over it and move on damn it!!!!

sarit115

New member
תמיד הייתי נגד שי

אבל עכשיו השיחה על לאון, אני מצדיקה אותו..בהתחלה לאון היה בסדר עם הראש שלו והדיעות שלו..כולם קיבלו אותו יפה...הוא התחיל עם צבר בהתחלה ואמר ללאון להתרחק..עכשיו עם שי זה ממש מגעיל..כי לאון יודע שהוא ההומו היחיד שם..אז למה לומר דברים כאלה כמו שי...הפתיע אותי איך שי באמת קיבל אותו אבל יש גבול..שי היה צריך מההתחלה (כמו צבר) להעמיד אותו במקום ...אבל לא עשה את זה כי ראה בלאון שאין בעיה...לאון מגזים בגלל שהבחורות שם נתנו לו כוח... מלטפים אותו ולאון רוצה לעשות אותו דבר עם שי...כמו ששי אמר שחייבים לומר ללאון את הטוב והרע שהוא עושה...אסור ללטף ולהעביר לו שהכל בסדר ושלאון תמיד צודק..כי הוא לא..אין לי כלום נגדו אבל אני יכולה להבין את שי כאן וזה ממש מעצבן!! במיוחד ששי אמר לו אין ספור פעמים שיפסיק.. לאון ידע מראש למה הוא נכנס ואם לא יכול בלי גבר, היה צריך לחשוב יותר לפני שנכנס לבית ..גם אני תמיד שומעת אותו אומר "בולבול " ומשפטים ברוסית שהוא רוצה "בולבול גדול"...נו באמת..הוא חייב לרסן את עצמו... לאון ילד קטן בראשו שלא מבין דברים אבל הוא גם צריך להפסיק לומר "אתה כך....סתם!!!" ..מספיק כבר.. כאן באתר אומרים שכל אחד עם הסתיות שלו..אז כמו שמכבדים את לאון עם הסתיות שלו ..צריך לכבד את שי או כל אחד אחר....זו דעתי

sarit115

New member
but now there's nowhere to hide

כמה פעמים רנין שרה את השיר הזה...אל תבינו אותי לא נכון..אני מתה על השיר אבל לא מתה על הקול שלה...חודר לי לאוזן כמו הציפור הזה (המנקר = woodpecker ) ...לשאר הדיירים שיודעים לשיר באמת יש להם קול שמסתדר איתי..אבל לרנין ..זה לא מצלצל טוב באוזן...לא יכולה לשמוע את הקול הזה והיא חושבת שהיא מיה בוסקילה..יוווווו היא לא מפסיקה... בזמנו עינב אמרה שהיא לא יכולה לשמוע אותה ואתמול ונסה גם אמרה....לעזעזל שיגידו גם לה שאוכל לתת לאוזניי מנוחה מקול המיקי מאווס הזה....אוווווווווווףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!

oneboy1

New member
יכול להיות שאיתי עדיין בתול?

כן כן אני יודע שהוא לא בעד סטוצים והיה לו לפני כמה שנים וכל זה...... לפחות ככה הוא אומר הוא כל כך מביך בניסיונות שלו על ונסה שזה ממש לא עשה לי נעים להסתכל כמה הוא יכול להתרפס ולהשפיל את עצמו? הוא היה צריך לבקש ממנה מקום במיטה עד כדי כך הוא שכב על הצד והיא שוכבת כמו מתה משחקת או לא טוב גם אני הייתי מת אם הוא היה שפ עלי יד הוא כל כך דוחה בעיני משהו בו ממש דוחה גם האישיות וגם המראה הקרחת השאת הזקן של הכמה ימים הוא נראה כמו הומלס שלא התקלח כבר שנה הוא תמיד נראה מלוכלך כזה ולא נקי וכשהוא מניח את הטלפיים שלו על הגב של ונסה בתואנה של "עיסוי" , אלוהים, זה ממש כמו סרט רע או סיוט נוראי ואני לא יכול להתעורר הוא מזכיר לי אשמאי זקן כזה שנטפל ל..... יכול להיות שבכלל אין לו ניסיון? הוא כל כך מסורבל ולא יודע איך לגשת טוב עדיף כבר שאסתום כאן הלואי שאתעורר אחרי זה

clearer

New member
אני חותמת לך שזו טקטיקה

שי הבין שכדאי להעיף את לאון כדי להחליש את עינב וגם כי הוא מישהו שיכול לזכות במיליון. בקיצור, שי לא פתאום, לפתע נגעל ממנו, אחרי שבוע של חיבוקים.... הוא עכשיו פועל להדחתו של ליאון.

אז מה אם הוא בתול...

אני מאוהבת
הוא חמוד בטירוף..חוץ מהשיעור יתר שלו הוא נראה מעולה.

oneboy1

New member
לא אמרתי שלהיות בתול זה רע

אם הוא אכן בתול..... כדאי אולי ששי ישאיל לו את הפינצטה או שיעשו לו שם שעווה פיזור השיער בגוף אצלו מאוד יוצא דופן דונם פה דונם שם אבל לא זה מה שרציתי להגיד פשוט נשכרתי שהוא וונסה היו במיטה והוא חורש וחורש לה את הגב היא ביקשה ממנו לשיר לה והוא אמר שהוא זייפן ואחר כך לקח לו 5 דקות למצוא שיר וכמה מפתיע הוא בחר דוקא בילדה הכי יפה בגן כל כך צפוי ושקוף טיפת מקוריות אין בו שלא לדבר על זה שהוא נטמע בסביבה של מי שהוא נמצא לידו הוא צריך למצוא את האישיות שלו בהקדם אני מאחל לך להתאהב במישהו אטרטיבי יותר (פנימית אפילו יותר מחיצונית)

u r a n i a

New member
אני חוששת שפינצטה לא תהיה פה מאוד אפקטיבית../images/Emo6.gif

אבל חוץ מזה, הוא סה"כ חמוד

oneboy1

New member
גם אני חשבתי כך בהתחלה

אבל האישיות הרופסת שלו וזה שאני לא מצליח להחליט אם הגוף שלו הוא שרירי או לא.... הוא מוזר מידי לטעמי עכשיו...אבל מה זה משנה

אור2221

New member
הוא בן אדם שפוי

לא נראה לי שכל כך מתחשק לו לעשות סקס מול כל עם ישראל. ברור שהוא חרמן, אבל הוא יודע שהוא יתחרט על זה כשיצא מהוילה, איזה בחורה נורמלית תסתכל על גבר שעשה את זה בטלוויזיה בשידור חי?

oneboy1

New member
האם יש הבדל בין סקס בחו"ל לארץ?

ומה דיירים בחו"ל חשבו כשהיו מתחת השמיכות ולא רק חרשו בידיים כמו איתי שלנו? האם הם לא דאגו לשמם בחוץ? האם עלינו כאן חלים כללי חברה אחרים? (וכמו שאני תמיד אומר, זה לא הסקס עצמו, צריך לשכוח מזה בקשר לבית, ) אבל שיהיה משהו מעניין....דינמיקה..... רגש משהו יותר מעניין מתקציב המדינה שמתנהל עכשיו בבית

אור2221

New member
תראי, אף פעם לא ראיתי האח הגדול

במדינות אחרות, אבל אנחנו מדינה פצפונת, די שמרנית, ולתוכנית הגיעו אנשים איכותיים שיש להם הרבה מה להפסיד מהתנהגות אידיוטית בבית. צבר עומד להיות עו"ד, הוא לא יכול לעשות סקס בשידור חי בטלוויזיה בשום פנים ואופן. לרנין יש חבר, וכבוד עצמי. לשי יש חברה, וכבוד עצמי. לאשר יש אישה, וכבוד עצמי. ליוסי יש חברה וכבוד עצמי. לעינב אין עם מי לעשות סקס, וגם היא לא תעשה את זה בטלוויזיה. שפרה מסתפקת בדיבורים על סקס, אבל גם אם יתנו לה אופציה לעשות סקס עם צבר בטלוויזיה, יש להניח שהיא לא היתה משפילה את עצמה ככה. ואיתי, למרות שלכאורה אין לו חברה ואין לו מקצוע מכובד מדי (במובן השמרני של המילה), לא יעשה משהו שחורג מדי מהקווים שמתווה הבית, והוא יודע שאף אחד לא יסתכל עליו בכבוד אם הוא יעשה סקס מול המצלמות.

oneboy1

New member
אני בן !- כבוד זה לא שם המשחק בבית לדעתי

אולי רק אני רואה את זה כך לא יודע אבל מה הקשר של כבוד למשחק טלויזיה ? בשביל מה הם הגיעו בבית? לסרוג? ללכת עם כובע מטופש על הראש (צבר- כמה כובעים יש לו?) , לעשן סיגריות? בתוכניות חו"ל שאני ראיתי הדיירים התגלו במלוא מערומיהם הפיזיים והנפשיים את מתארת לעצמך שאחת המתמודדות היתה שם על סף התמוטטות עצבים מוחלטת, והיה רעש גדול של פסיכולוגים בקשר לנזקים שהתוכנית יכולה לעשות לדיירים (שלא יכולים לבוא בטענות לאף אחד כי הם אלה שבחרו לבהיות "בטלויזיה") ואצלנו ....טוב ,

Lady in red2

New member
אבל שוב, אנחנו מדינה קטנה, כולם מכירים את

כולם, וזאת זכותם שלא כל עמישראל יראה אותם. הם יכולים לבוא לתוכנית בגלל שלל סיבות - חוויה, כסף, פרסום, התנתקות מהכל וכו'. אם כבר תבואו בטענות למפרץ האהבה ששם זאת המטרה של התוכנית (לפי מה שהתרשמתי ממנה, לא ראיתי אף פעם).

innervision

New member
אתה כלכך צודק..

לא יכולת לתאר יותר נכון את מה שאני חושב עליו. לפעמים אני מורגש מובך מניסיונות החיזור העלובים שלו עד שאני מעביר ערוץ [אמיתי לגמרי], כאילו אני מסתכל על הקלטת שלי רוקד בבר מצווה[מביך
]. נראה מלוכלך תמיד.. הרגת אותי כמה שזה נכון. הדבר היחיד שאני לא מסכים זה לגבי האופי. הוא נשמה טהורה בבסיסו... הוא קצת צריך לבנות לעצמו עמוד שדרה, זה מה שבטוח..

למעלה