שאלות, בקשות, והגיגים

שאלה חשובה! לגבי שי.

הבנתי שבתקנון של התכנית יש אסירה מוחלטת לכרות בריתות ולפתח אסטרטגיות....אבל כאשר שי אמר בגאווה מוחלטת ובלחש לצבר ורנין לפני כחצי שעה ואני אנסה לצתת ''אתה ואת כמו אחים שלי, עכשיו אם משהו קורה בבית הזה, אני דורש שתבואו אלי להגיד לי''....זו לא הפרה מוחלטת של החוקים??? כי לדעתי זה כן אבל אני לא אתפלא אם הוא יענש מחר...

Jason2

New member
לא

"אם קורה משהו בבית תדווחו לי" זה לא ממש לפתח אסטרטגיה, מה גם שהם לא יודעים מי מצביע מה. אני בטוח שהמטרה האמיתית של שי היא לנצל את זה לטובתו, אבל זה נכנס בגדר משאלה סמוייה ואי אפשר להאשים אותו בדבר כזה. אני די בטוח שהם יודעים מתי עוברים את הגבול.

droriko

New member
חוקי לגמרי

כל עוד אין דיבור מפורש או רמיזה לגבי זהות האנשים שצריך להדיח (דבר ששי וצבר עברו עליו אגב הבוקר כשדיברו על ונסה) מותר לעשות הכל

Lomsahne

New member
לא מסכים לגבי ונסה...

שי סיפר לצבר על המקרה שהיה עם ונסה עם כל המקרה שהיה עם נעמה,צבר לא הגיב {והוא כבר אמר לא פעם שהוא סומך על ונסה}... אם הם היו אומרים יש אנשים על הגדר והאנשים האלה הם איתי וונסה אני מצביע נגד אלה שעומדים על הגדר זה כבר רמיזה שיש בה מעבר אבל הם בסך הכול אמרו שיש אנשים על הגדר שבנתיים יושבים ורואים איך כולם נלחמים,צבר אמר שהוא כועס עליהם אבל מפה ועד להבין שהוא יצביע נגד איתי וונסה הדרך ארוכה ארוכה. אני שם מליון שקל שהשם השני של צבר ושי בכלל לא אותו דבר {גם על השם הראשון-יוסי אני בספק הם שניהם אמרו}...תיאום הצבעות זה בפרוש היה במקרה של ש"צ,זה תיאום הצבעות אמיתי.

droriko

New member
השיחה הלכה ככה(לפחות ממה שאני הבנתי)

הם דיברו על זה שהאנשים הכי מסוכנים כרגע אלה המתנדנדים(הכי מסוכנים=אלה שצריך להדיח) ובתור דוגמא שי נתן לצבר את ונסה וצבר הסכים. עכשיו עבירה אחת על החוקים יש לנו והיא סימון מטרות(דהיינו אית,ונסה וליאון) . עכשיו במידה וצבר או שי או שניהם יצביעו לונסה יש לך גם פה גם תיאום הדחות (כי הם הזכירו את השם שלה ).

Lomsahne

New member
כנס...

דבר ראשון צבר לא הסכים כי אין פה על מה להסכים,שי סיפר לצבר על מקרה שקרה אין פה עניין של הסכמה או אי הסכמה וגם לגבי אלה שמתנדנדים צבר התכוון 90 אחוז לאיתי. עכשיו זה שהם אומרים שהמתנדנדים מסוכנים יכול להשתמע לאלף דברים אני למשל מבין מזה שהם מסוכנים ושצריך לפקוח עליהם עין להמשך אתה רואה את זה כאילו הם אומרים שחייבים לעיף אותם עכשיו מישהו אחר יראה את זה שצבר התכוון שאסור לדבר לידם מכאן אתה יכול להבין שהאמירה שהם מסוכנים {ללא צירוף של משפט כמו:את המסוכנים חייבים להעיף השבוע או משהו דומה} יכולה להתפרש לאלף כיוונים ולכן אין כאן תיאום הצבעות. אגב אני אתן לך דוגמא של משפט דומה שעינב אמרה שבירור אומר את מי להעמיד להדחה: היא דיברה עם קרן ואמרה לה שיש חכם ויש טיפש החכם מניע את הטיפש ולכן הוא גרוע יותר ומסוכן יותר עכשיו תגידי לי מי יותר גרוע צבר או שפרה ? זה לדעתי קצת פחות תיאום הצבעות מש"צ מן הסתם אבל עדיין זה רמיזה עבה מאוד שלדעתי גם אם לא היה מקרה ש"צ זאת הייתה עילה לענישה.

droriko

New member
נכנסתי עוד פעם לסירטון הזה

רק די לבדוק אם אני לא סנילי
שי מספר לצבר את הסיפור עם ונסה וצבר עונה "כן , אתה מבין?" , אין יותר הסכמה מזה. תראה יכול ליהות שאתמול בערב שניהם הצביעו לאנשים שונים לגמרי, יכול ליהות שכל אחד מהם בכלל הצביעה לבובלינים. אבל אם עוד שבוע או עוד שבועיים יצא מצב שהם יצביעו בהצלבה לונסה ,ויודע מה אפילו רק אחד מהם יצביע , אז זה אומר שהשיחה ההיא מפלילה, ולא צריך ליהות שרלוק הולמס בשביל להבין את זה.

bibaso

New member
הקטע עם החכם והטפש - במקור הגיע משי

עד כמה שאני זוכר שי אמר להם את זה בזמן שהדליק אותם על צבר עינב היתה תלמידה טובה והשלימה לקרן את השיעור שפספסה

droriko

New member
יש משהו שיותר מדאיג אותי

נניח שרוב הדיירים הצביעו לשי והוא מועמד להדחה מנין לנו שבהפקה לא יפברקו אסמסים בשביל ששי ישאר? אני בכלל מציע להקדים תרופה למכה ולעשות עליהם חרם כל עוד הם לא נותנים שקיפות מלאה למספר האסמסים .

לימור1977

New member
צריך לפתוח מרכז לגברים מוכים../images/Emo7.gif

כל פעם שאני נכנסת לאינטרנט אני נופלת על קטע שבו עינב מכה את אשר. פעם זה עם נעלי בית, פעם זה עם ענף של עץ. אני מקווה שבפעם הבאה זה לא יהיה עם מערוך שלשים איתו את הבצק או מחבת שמטגנים בו את השניצל. S O S והשני שחוטף מכות זה ליאון. זה מתחיל עם אצטרובלים או אבנים קטנות, ממשיך עם כריות ונגמר לעת עתה עם נורות שנשברות. והשלישי הוא איתי. זה מתחיל עם משחק תמים של בוקסים וממשיך לסטירות ומסתיים עם מכות בקרחת ובמצח. מה נסגר?

oneboy1

New member
חלק מהגברים בבית הם נמושות

איתי- רכרוכי , חסר עמוד שידדרה, צבר- בדרכו שלו, גם הוא נמושה (העבד של שי) אני לא קונה את כל הסיפורים האלה על חוכמתו של צבר אשר- השפוט של גב' עינב שמפליאה בו את לשונה (נחש במשקפיים, חרגול) ואת הענף שתלשה מהעץ, לא חארם ??? שי- הגבר, המלך ללא הכתר, הוא הגבר של הבית פשוט כי כל השאר מפחדים ממנו לאון- מה אומר ומה אגיד הבנות מסובבות את הגברים על האצבע הקטנה שלהן, בדרכן הנשית

shlomitgueta

New member
שי אמר לצבר:

בזמן שבנו את הסוכה שי ואיתי רבו על הבניה ואז שי אמר: "איזה יופי שהם רבים" ושניהם צחקו

shlomitgueta

New member
סליחה התכוונתי בזמן שונסה ואיתי רבו

על צורת קשירת העצים וונסה ממש כועסת על איתי עכשיו:"אתה ממש גבר גדול ואני ז י ן קטן של אשה"

ונסה מפגרת...

צועקת ועושה רעש על ויכוח מטופש על כפיתה מרובעת עם צופיפניק מושבע...

למעלה