The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo203.gif The Silent Weekend ../images/Emo193.gif

ממ טוב, מצטער שבשבוע שעבר לא היו סטטיסטיקות, זה פשוט מעצבן ולפעמים אין לי כוח.
ומצטער שלמרות שהבטחתי שאתשדל לא פתחתי את פינת "השיר הכי" כי אני עצלן.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית להקת HIM
המציפנים:
(52) TheImpactBoy (53) taroboy (54) גברת פלפלת האחת (54) Liquid Dreams (60) ZuLi90 (63) To The Edge (77) The Phantom Agony (139) אזירפאל (164) אטומיק בייגל (241) מגרש השוודים (מופתעים?
)
השאלון:
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: תהנו.

P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה סוון סונג ופרל אוף לייט שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סליפינג סאן פנטום אוף דה אופרה ופואט של נייטוויש
אלבום השבוע: אושנבורן וDPP *_* מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Great Darkness- Arch Enemy דבר טוב שקרה השבוע: לא עולה לי משהו עכשיו אבל בטוח היה. דבר רע שקרה השבוע: סרטון מזעזע X__X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ ווישמאסטר! אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: קרמבו D:
ספר השבוע: ה"פ סרט/סדרת השבוע: פמילי גיי ודירת המצויירים תמונת השבוע: איןליכוח

שוב עבר שבוע? X_X

הזמן טס
שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter וAll I Need שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ.. Sahara - Nightwish אלבום השבוע: Ocaenborn - Nightiwsh מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sometimes - Distorted דבר טוב שקרה השבוע: ת"א
הקליפ של AIN יצא דבר רע שקרה השבוע: עברוכמעט שבועיים מאז נייטוויש ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ.. אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: מה עובר על בריאן.
תמונת השבוע: צילמתי בנייטוויש
הייתי ככ ככ קרובה ]:

אזירפאל

New member
ממ.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רדיוהד!!!!!!!!
Packt Up Like Sardines In A Crashed Tin Box Pyramid Song You and Whose Army I Might Be Wrong Knives Out Morning Bell Motion Picture Soundtrack Dollars and Cents Hunting Bears Like Spinning Plates Life In a Glasshouse 15 Step All I need Nude Videotape
ועוד.
אלבום השבוע: Amnesiac ו-In Rainbows, למרות שאני כבר לא שומע את IR עד שאקבל אותו בדואר (בדצמבר ><). מה את/ה שומע/ת עכשיו: Knives Out. דבר טוב שקרה השבוע:התחלתי לעבוד. דבר רע שקרה השבוע: התחלתי לעבוד...
מצד אחד זה נחמד, מצד שני נגמר לי החופש ואני צריך לקום בשש כל יום וללכת לישון מוקדם.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המון עבודה (AKA המון כסף), טליה ביום ראשון וגל חוזרת מפולין ברביעי. ^^ אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: כל האוכל שבעבודה.
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: Weeds, כרגיל. תמונת השבוע: אין.

../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: intence/amiram inc. little defects/amiram inc allright/amiram inc cance/amiram inc אלבום השבוע: little defects/amiram inc מה את/ה שומע/ת עכשיו: intence דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה אתמול!!!!!!!111 היה כל כך מדהים D: דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה שלי ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שוב שביתה? אתר השבוע: ישרא מאכל השבוע: שניצל ספר השבוע: ה"פ 7 סרט/סדרת השבוע: פרוייקט מסלול תמונת השבוע: > בקבוקי ספוג D: והם אפילו עקומים

taroboy

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ נראה לי שדה דאנס.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:כל אושנבורן של נייטוויש
אלבום השבוע:אושנבורן
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:ברקיםרעמיםגשם דבר רע שקרה השבוע: הריב עם אבא,למרות שאני לא כל כך חושב שזה ממש רע... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נמ לא משהו מיוחד אתר השבוע:אין מאכל השבוע:עוגיותP: ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: דירת המצויירים תמונת השבוע: יצא עקום,אבל אני אוהב את הציור הזה++

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה

לא הייתי פה שלושה שבועות (שבועיים במשלחת לגרמניה ושבוע כי לא היה לי זמן) נחמד לחזור שיר/י השבוע של ווית'ין: me שיר/י השבוע לא של ווית'ין: קיץ P: נדפקתי מהטיול פתיחת שנה XD אלבום השבוע:קיבלתי אותו ליומולדת הוא ממש טוב a perfect circle מה את/ה שומע/ת עכשיו: judith - a perfect circle דבר טוב שקרה השבוע: הייתה לי יומולדת דבר רע שקרה השבוע: בוחן נמוך ועקצו אותי יתושים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המשלחת הגרמנית מגיעה לארץ!!!! אתר השבוע: gmail.com מאכל השבוע: אוכל של סבתא ספר השבוע: ספר טיסה סרט/סדרת השבוע: האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו'? תמונת השבוע: כבדה מידי להעלה (תמונה מגרמניה)

No more pain, I'm floating away

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise All I Need Pale שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sister Nightfall-Sirenia אלבום השבוע: At Sixes And Sevens-Sirenia מה את/ה שומע/ת עכשיו: Pale דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 75 באלגברה>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיתבטלו כל המבחנים וכל המורים ימותו אתר השבוע: דיויאנט ארט מאכל השבוע: פלפל ממולא ספר השבוע: לא קראתי סרט/סדרת השבוע: מה שכרגיל, נמאס לי לפרט>< תמונת השבוע: תדמיינו משהו מהקליפ של AIN

../images/Emo152.gif

יאא 54 הודעות בלי להרגיש
שיר/י השבוע של ווית'ין: Pale שיר/י השבוע לא של ווית'ין:האלבום החדש של אפיקה
אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: דה פאנטום אגוני דבר טוב שקרה השבוע: היה לי ראיון עבודה... דבר רע שקרה השבוע: אמ. לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להתקבל לעבודה. אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

א ת ו ש ש

New member
עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודעת כמה שירים של AC/DC ו 3 DOORS DOWN אהה ו NENO למדתי לנגן את ההתחלה... ן אלבום השבוע: AWAY FROM THE SUN מה את/ה שומע/ת עכשיו:כלום דבר טוב שקרה השבוע:3 שיעורים חופשיים[וכל הטמטום שבינהם אנס אנס אננס...ודורה...טל שיר אייס קווין שיר עושה מעשים מגונים בברד(חיחיחי) ] דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע:YOUTUBE חיחיח מאכל השבוע: ספר השבוע:פיפס סרט/סדרת השבוע:אומן האשליות תמונת השבוע:

עלק סופ"ש שקט ><

אוף יש כל כך הרבה מבחנים ללמוד אליהם והשנה רק התחילה
שיר/י השבוע של ווית'ין: אני מניח שבגלל הקליפ AIN. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Angtoria-i'm calling, delain-no compliance, draconian-the cry of silence,leave's eyes-legend land, nightwish- beauty and the beast, הממ נסתפק בזה
אלבום השבוע: nightwish-century child מה את/ה שומע/ת עכשיו: מה עוללת
(נו אני עושה סבב קליפים של וויט'ין
) דבר טוב שקרה השבוע: 95 במבחן במתמטיקה!
דבר רע שקרה השבוע: המבחן בספרות
אוך זה כזה מקצוע מעצבן >< אני כבר מעדיף עליו תנ"ך! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אם השאלה הייתה "משהו רע" אז היה לי הרבה
כל כך הרבה מבחנים
לא מצפה לכלום! אתר השבוע: הממ כל מיני
מאכל השבוע: פסטה אלפרדו
ספר השבוע: none סרט/סדרת השבוע: עדי אשכנזי
תמונת השבוע: הממ אני דווקא זוכר שהיה משהו
אני אעלה אח"כ אם אני אזכר

למעלה