The Silent Weekend

מקום שני, איזה כבוד D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אול איי ניד, החל מהרגע, בזכות הקליפ. D: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: I'm Not Going Anywhere - Keren Ann דבר טוב שקרה השבוע: אממ התחלתי שוב פסנתר, אני מניחה. והגשםברקיםרעמים!!!
דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתמשיך השביתה ~מחזיקהאצבעות~ ~נושאת תפילה לשארון~ אתר השבוע: סרטון השבועP: אול איי ניד! D: (נו יש קישור בפורום, אין לי כוח למצוא ולהעתיק XD) מאכל השבוע: בראוניזזזזזזזזזז ספר השבוע: אין ~מזניחה את המיתולוגיה הסקנדינבית~ סרט/סדרת השבוע: הסדרות הרגילות - בנות גילמור, ורוניקה מארס, מכושפות, באפי, המומינים, הדרדסים. תמונת השבוע: D:

Liquid Dreams

New member
Anchor to the water, seabed far below

grass still i nhis feet and a smile beneath his brow...
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל Dark Passion Play, וגם כמה של ליבז אייז אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: שמעתי עד לפני רגע Little Defects של עמירם אינק D: אנה
דבר טוב שקרה השבוע: אעמ יש לי שיער מרקו ;; והיינו באיקאה
דבר רע שקרה השבוע: השיער מרקו לא נשאר הרבה >: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: אין

adida33

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: breaking benjamin-danc with the devil אלבום השבוע: לא יודעת
מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת.. רבע ל-11 בבוקר
דבר טוב שקרה השבוע: שביתה
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתחיל נמלטים 3
אתר השבוע: >< מאכל השבוע: ספגטי בולונז
ספר השבוע: הומ.. אני קוראת ספר שמאי הביאה לי.. ממלכות נשכחות-מולדת. סרט/סדרת השבוע: נמלטים
תמונת השבוע: אין><

Euterpe

New member
יאללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: the promise וthe other half שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פאנטום האופרה
אלבום השבוע: יוני רכטר- המיטב
מה את/ה שומע/ת עכשיו: dead to the world בגרסת אקורדיון, מגניב לאללה! דבר טוב שקרה השבוע: הכנתי ספגטי ויצא ממש טוב.
דבר רע שקרה השבוע: נתקעתי רחוק מירושלים (בית) אחרי 12 ובזבזתי על החזרה המון כסף. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אלעד ביום ראשון וגל ברביעי-חמישי ^^ [שתוק
] אתר השבוע: פורום יהדות לחילוניים... מאכל השבוע: ספגטי ואוכל מוכן בשירות! *תזונה מזעזעת* ספר השבוע: תולדות האהבה סרט/סדרת השבוע: הנסיכה הקסומה שבוע טוב.

../images/Emo183.gifהו... ../images/Emo99.gif

כל הגירסאות יפות P: כן, גם זו של בלינק P: ושל נייטוויש והמקורית הכי הכי

Ice Queen 7

New member
קצת באיחור P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Gethsemane (כתבתי נכון? ס.ס) אלבום השבוע: סנצ'ורי צ'יילד של נייטוויש, סוף סוף קניתי מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, האוזניים שלי עוד סתומות מהטיסה דבר טוב שקרה השבוע: פולין דבר רע שקרה השבוע: קרררררררררררררררררררר כל יום לבשתי איזה 5 שכבות ומעיל וכפפות ובכל זאת קפאתי X__X ולכם בינתיים היה איזה גשם מסכן וזהו%$#& קיץ%!@#% ;[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה, מפגשציצפיקניק? ס: אתר השבוע: לא היה לי אינטרנט ;; מאכל השבוע: הסנדוויצ'ים שנתנו לנו כל יום :{ ספר השבוע: ג'יין אייר סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: מי מושפעת ומשועממת, מי?
(שלג ^___________^)

מה את בוכה שהיה לך קר../images/Emo46.gif

בקיץ את בוכה שחם לך אז הנה יש לך שלג ואת מתלוננת? אמאשלך
(הידיים שלך ממש קטנות ++)

Ice Queen 7

New member
מי התלונן על השלג?

אם הייתי לוקחת מספיק חולצות לא הייתי מתלוננת. ועל 3 מעלות תמיד מותר להתלונן
(הידיים שלי לא כאלה קטנות, את לא יודעת מה הגודל של הספסל הזה ++)

אז למה לא לקחת מספיק? ++

והן כן קטנות, בלי קשר לתמונה XD חוץ מזה שאפשר לראות את זה גם בלי לדעת את גודל הספסל P:

אזירפאל

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

כשאני הייתי בפולין היה שלג עד הברכיים. מה שהיה מעצבן אבל מגניב.

אזירפאל

New member
דוגמה לכמות השלג שהיתה אצלי במסע ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

התמונה צולמה בחלמנו.

למעלה