וזה לא הכל: וגם זה לא הכל...
ש שאנטי במבי New member 17/4/06 #22 וואו למה אתה עושה לי את זה? מנהלים, תעיפו את התמונה הזאת מפה אמאאאאאאא איך אני נראית [אני מכירה אותך או שלא הבנת שזאת אני? ]
וואו למה אתה עושה לי את זה? מנהלים, תעיפו את התמונה הזאת מפה אמאאאאאאא איך אני נראית [אני מכירה אותך או שלא הבנת שזאת אני? ]
ש שאנטי במבי New member 17/4/06 #26 ../images/Emo12.gif איזה יפות מה יפות? פפפףףף אז מה אם הוא לא צילם
ש שאנטי במבי New member 17/4/06 #30 ../images/Emo6.gif עכשיו אני אהיה ידועה בתור 'הגרופית ההיא..' וזה עוד לא כל הסיפור
H Hypnotic Poi§on New member 17/4/06 #32 כבר החליטו מזמן שכל הפורום הזה מפוצץ בגרופים וזה מפריע לנו? ל-א! שמים עלינו עין נשים עליהם ז&*
H Hypnotic Poi§on New member 17/4/06 #34 אם זה עושה לך טוב (וגם לטונה) והתמונות מדברות בעד עצמן אז לכי על זה, גרופיות או לא להיות
ש שאנטי במבי New member 17/4/06 #35 ../images/Emo6.gif איזההההההההה? אני לא הולכת להגיע להופעות רק בגלל הפאדיחות מטונה
H Hypnotic Poi§on New member 17/4/06 #39 אז איזה מן גרופית את? ../images/Emo46.gif תתביישי! את מביישת את כולנו
ש שאנטי במבי New member 18/4/06 #46 מתגאה מתגאה ../images/Emo99.gif ובכל זאת יצאתי גרופית אחושרמוטה לכל החיים
D Dream Of Reality New member 18/4/06 #49 פדיחות לבוא להופעות בגללך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
ש שאנטי במבי New member 17/4/06 #36 איזההההההההה? אני לא מתכוונת להגיע להופעות רק בגלל הפאדיחות מטונה