המ.כן.וזה.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifהמ.כן.וזה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאה וזה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
אממ..אם את בעניין?... - שיר השבוע (כללי):
How to save a life לאזוכרת של מי.. - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
מאמי שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות שומרת לי היא אמונים לא מתרוצצת בגנים וגמני בין הבריות לא מתפתה לאחרות גלים עולים, חולות נעים, איוושת הרוח בעלים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"חם לי קציצות!!!!@$!#%$" - דבר שהשגתם השבוע:
חבר
חח סתם. שמאמי בא איתי לבוםבמלה - מאכל השבוע:
שימורים וטוסטים - משהו שעשה לכם את השבוע:
בוםבמלהה - משהו שהרס את השבוע:
שנגמר בוםבמלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
ממ.מממ.ממממ.ביצפר זה חרא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
להיות אחרי המתכונת בפסיכו'. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אראה את מאמי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
כל מה שישלי בMP. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מאמי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אינלי כוח, אני אצל כצי

פרקשון

New member
מה עם זה?

- שיר השבוע (של שייגעצ): חח - שיר השבוע (כללי): ניר פרידמן-חי בפלורנטין - אלבום השבוע: משוחח עם כסא - האדם שעשה לכם את השבוע: בני אדם..חרא של דבר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: בבון בקינדר - מאכל השבוע: לחם - משהו שעשה לכם את השבוע: לחזור מחר לבסיס ולהתרחק מהקרובים - משהו שהרס את השבוע: ברזים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: peace השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון בשבת בבסיס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבואו לבקר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גבי שושן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עידדדדדדדדדןןןןןןןןןן

באמאשלך תביא לי את הבבון הזהה אני מתה עליהההההם יש לי את הסגול :)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifעידנייייייייי../images/Emo99.gif

חחחח אממ.. סתם..זה קצת מסובך עם ה"וזה".. דבר איתי אם תרצה שאסביר לך.. [וגם אם לא!!חצוף]

מצטערת על הרס רצף האדומים

שיר השבוע (של שייגעצ):אם את בעניין - שיר השבוע (כללי):כשזה עמוק - קורין אלאל ואביתר בנאי - אלבום השבוע: עד העונג הבא - המכשפות - האדם שעשה לכם את השבוע: נופר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- הכל לטובה! - דבר שהשגתם השבוע: בית ריק 4 ימים :) - מאכל השבוע: הארוחה עם עתי :) - משהו שעשה לכם את השבוע: ליל סדר שני הכי מאמם בתבל עם מאיוש ותייקוש - משהו שהרס את השבוע: החזרה של המשפחה מהצפון >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תסדרו אחריכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לצפון באהבה - יגאל בשן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איפרת ליל ומיכאל

ססילייה

New member
חיוכו, זה בריא! ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): ג'ירפות-747
- אלבום השבוע:ג'ירפות-משוחח עם כיסא. - האדם שעשה לכם את השבוע: תומר
איי איי..הייתי מרגלת לכמה דקות! D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את יכולה להיות לי שמש, קרן אור בין עלי שלכת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לפעמים את מכירה מישהו שאומר לך שהוא בטוח שנפגשתם בגלגול הקודם...ואז את מבינה למה לא שמרת איתו על קשר 2,000 שנה."
- דבר שהשגתם השבוע: 3 מכנסי חביבה, חגורת כוכבים, טבעת עם מפתח סול, ומתנות שאריק הביא לי מלונדון [
] - מאכל השבוע: סושי של אבא. - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול והיום.
[למרות שלא ראיתי את צליל.
] - משהו שהרס את השבוע: אין כזה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תל אביב זה פאקינ' סטייל!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי.[?] יש ים בבוקר (!) ובערב ג'ירפות (!!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יש המון!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ירפות- גג. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפקים הבטיחו לבוא לבארבי להגיד מזל טוב. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואופק היפה שלי.

אפרת P

New member
היי../images/Emo112.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): עד העונג הבא - אלבום השבוע: המכשפות - שמנים מוזרים - האדם שעשה לכם את השבוע: he knows - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עד שתמצא בי מים מתוקים
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אל תיקח את זה קשה - דבר שהשגתם השבוע: הנאה - מאכל השבוע: תותים בנוטלה - משהו שעשה לכם את השבוע: ..:) - משהו שהרס את השבוע: אין כזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו ותאהבו בלי גבולות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע אצל מאיה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סופשבוע אצל מאיה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהובתי כמו ארץ מדבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אבל לא בא לי

AvtipuS

New member
תרבות חסרי הדיור

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פקיד. - שיר השבוע (כללי):ג'ירפות-רמי מואשם באחזקת סמים קלים. - אלבום השבוע: ג'ירפות-משוחח עם כסא. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנערף. - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. - מאכל השבוע: שומדר מיוחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר. - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי להופעה של היהודים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי בערב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי איך להיות בשישי בערב. [אה וגם שהשביתה תמשיך] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתי השבוע נפתח? יום שלישי היום מאיפה אני אזכור. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כהנא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לכו חפשו.

עדי D

New member
../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): השיר הזה של מיקה חחחחחחחח>< - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: לא משו מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלום לא עצוב, הכל כרגיל..כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה........ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): צ'יקונג - דבר שהשגתם השבוע: אני משפצת את חדרי הקט - מאכל השבוע: סיני - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש? - משהו שהרס את השבוע: החופש נגמר? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשמרו שיעורים ליום האחרון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המון שביתות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיו שביתות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תגידו. איזה יום היום? מה אני זוכרת מה היה לפני 4 ימיםםם? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאמישו מיוחד סתם: סתם! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אמשלכם רשת!

AvtipuS

New member
מה מי מו נמחקה לך הודעה עכשיו?

הגבת לי פה למעלה וההודעה נמחקה?

מיליון דולר לכל סוכריית טיקטקע ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): חחחחחח - שיר השבוע (כללי): zoo- התקווה 6 - אלבום השבוע: פייייי מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים בבווווווום - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והיום הוא מביט מחלון על תקוות משלשום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " ואני אומר שכשכייף - כייף!!" - דבר שהשגתם השבוע: ראסטה.! - מאכל השבוע: שימורים - משהו שעשה לכם את השבוע: בומבמלה, במת רגאי בעיקר - משהו שהרס את השבוע: שנגמר הבומבמלה ): - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: >< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר בעיקר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יגמר? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רומיאו אנד ג'ולייט דייר סטרייט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

טולייצ

New member
עוד חוזר הניגון.. ../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ) : חייל של 100 שערים - שיר השבוע (כללי) : כל שיר שקשור למסיבות!! - אלבום השבוע : - - האדם שעשה לכם את השבוע : היו כ"כ הרבה בבוםבמלה. אבל אחד במיוחד.
שמו בדוי.. - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם) : לא משפט,מילה : שרמוטה!!! - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : - - דבר שהשגתם השבוע : קשר?!
- מאכל השבוע : חומוס - משהו שעשה לכם את השבוע : סופ"ש בבוםבמלה!!
- משהו שהרס את השבוע : חוסר מצברוח.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה : די להיות פאתטיים!! השבוע שבפתח : - משהו שאתם מחכים לו השבוע : שבוע יומיות מזדיין! לראות את ***,ואת ***,ולבקר את ליאל בביה"ח
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע : הרבה צחוקים בבסיס,להעביר את הזמן עד הקורס.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע : אצלך בעולם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע : ***
סתם : - תמונה
בבסיס,א"ג :) עם אהובתי! לות"ם יח"ש 012 שולטים!!

למעלה