המ.כן.וזה.

animal bar

New member
חזרתי לארץ ברכו נא אותי! D:

- שיר השבוע (של שייגעצ): ששת הימים/חמישה רבעים - שיר השבוע (כללי):שחזר-יוני בלוך ואפרת גוש - אלבום השבוע:אולי זה אני-יוני בלוך - האדם שעשה לכם את השבוע:דני[אלה] /אבי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"...right here in the USA..."-road trippin R.H.C.P - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"...אני, התינוק בחיתול, ששבר את הלול" - דבר שהשגתם השבוע:שתי זוגות נעליים, חולצות, חוויות, לראות את מיני מאוס מפלרטטת עם אח שלי >< - מאכל השבוע:בייגל עדיין
- משהו שעשה לכם את השבוע:חזרה לארץ [תהרגו אותי אבל מתתי לחזור כבר לארץ מארה''ב ><] - משהו שהרס את השבוע:אני מתביישת לדבר אנגלית וזה הפאק הכי גדול אצלי [ביישנות] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני בארץ גאדאמ יו אול!!!!!!!!!@#$^&()*&^%$#@% השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף שבוע >< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהשביתה תהיה גם אצלי ]: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:התקף לב קטן-יוני בלוך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו מיוחד T: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):זין אני עצלנית אני מביאה מהמחשב!

ManRed

New member
זאזה

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי כח - שיר השבוע (כללי): Snakes on a plane - אלבום השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: אותו אדם שהרס אותו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה לקיים יחסים, עם כל הילדות שבכל התיכונים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): באאווומפפפפפפפפפפפפפר - דבר שהשגתם השבוע: טפיחה קלה על הישבן - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע:בומבמלה!!!!!!!!!!!!!! - משהו שהרס את השבוע: מים מזוהמים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חרבנו! וכמה שיותר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הצלחה במבחנים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך- אחריות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

AvtipuS

New member
ראיתי חולצה כזאת בפלורידה ../images/Emo6.gif

בגדול: I'm a Virgin ולמטה בקטן: But this shirt is OLD

ManRed

New member
מתגעגע גםםם מותק

אני נעלם?! גברת המפגשים לא בשבילי

ManRed

New member
חחחחחח מזכיר לי את הימים שדיברנו

5 שעות בטלפון

keeeren

New member
דני..../images/Emo99.gif

נזכרתי בך השבוע.. מה קורה מאמי? לאן נלעמת?

ManRed

New member
קייירן רק השבוע?

כל יום בוקר וערב לאורח יום נעים.. גם אני מתגעגע מותק

keeeren

New member
חחחחח כן? אתה מתגעגע?

אז אתה מוזמן להרים טלפון מדי פעם לבוא לביקור ולשלוח הודעה.. הטכנולוגיה לא קרסה עדיין עד כמה שידוע לי..

ManRed

New member
חחחחחח, גם את תמיד יכולה להתקשר

עד כמה שזכור לי בת ים לא בתחתית הטכנולוגיה גם

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי):שילה פרבר-לך
- אלבום השבוע:שלומי שבן - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:דיסק של יהושע שדודי קנה לי וכיבשהההההההה - מאכל השבוע:גמבה - משהו שעשה לכם את השבוע: פעמיים ת"א ושם ראיתי את דודי, רוני, שימי ועדי
- משהו שהרס את השבוע:שלא ראיתי את ליל אתמול והיינו במרחק כביש
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עוד ת"א!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אנשים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאיפה אני זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתם
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני פאזל

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif

"איפה את?!" "מעבר לכביש!" "מה?!איפה עכביש?!" "מעבר לכביש!" "אההה!בואי לפה!" "אני לא יכולה.היי!אני רואה אותך!" "מה?!צליל?!איפה?מה?" "אני מרימה יד..לא חשוב נכנסתי לאוטו." "מה?!צליל!איזה כביש יד אוטו!?" הוי, הנכות.

kessler2

New member
אני

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פרח נתתי לנורית - שיר השבוע (כללי): דני מכור לבמבה / ביט 69 [בבקשה בלי הערות, אני יודע שאתם שונאים אותם] - אלבום השבוע: כנסיית השכל- אוטוביוגרפיה - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: חברה3> - מאכל השבוע: שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: חברה3> - משהו שהרס את השבוע: - - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אהבה זה אחלה של דבר (לא סקס) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד לא התחיל השבוע הבא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה שלי3> סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין! P=

Tin Doll

New member
בא לי. P:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לא שומעת שייגעצ .. - שיר השבוע (כללי): רונה קינן - עשר שניות - אלבום השבוע: רונה קינן - לנשום בספירה לאחור - האדם שעשה לכם את השבוע: החבר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מתאהב בך" - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: פטריות. - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו.

למעלה