הפרק השבועי:אנשים יפים

adi love noa

New member
../images/Emo204.gifהפרק השבועי:אנשים יפים../images/Emo204.gif

שם הפרק:אמת או חובה... תקציר:לין סופי וקארן מוזמנות לסוף-שבוע לביתה של משפחת פיסק בהאמפטונס. בעת שהותן במקום,משחק אמת או חובה יוצא משליטה.
אז לאלו שיש חיים וגם לאלו שאין צפייה מהנה

always be me mc

New member
פרק נחמד מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את העובדה שניקולס גילה סופסוף שגידעון אכן צודק במשהו חח אהבתי את יחסי אוון וקארן, את יחסי לין וג'ו(כך קראו לו?) וגם את היחסים המתחילים של פייזלי ואנאבל
גם גידעון היה סופר חמוד בפרק חח איך לא? והאמת? אני לא מבינה איך סופי לא רואה כמה שהוא מתאים לה.. אבל מה לעשות כנראה שזה נכון. כשהדברים הטובים נמצאים מלפנייך אתה לא שם לב ורק כשהם הולכים אז אתה מבחין בהם(ניתן לפרש ככה את יחסי ניקולס-סופי-גדעון-אנאבל חח וגם ג'וליאן ולין כמובן) וזו רק אני או שגם אתם הרגשתם את אזהרת הקיטשיות פועלת מתי שגידעון כיסה בשמיכה את סופי?
אוקי אז אולי באמת כדי שלא נהיה קיטשיים יותר מדי לא כדאי שסופי וגדעון יהיו ביחד כי אז רק נקבל קטעים מתקתקים..(כמו מתי שהם צפו בסרט למרות שהייתה שם שיחה נחמדה), אולי גדעון אחרי הכל כן צריך להיות עם מישהי אחרת(כן מישהי ולא מישהו למי שחשב על ניקולס+גדעון
), אבל השאלה היא עם מי? כי על אנאבל הוא לא דלוק אבל אולי הוא יהיה דלוק בהמשך טוב נשאיר את המשרה הזאת פתוחה וכל המוצא את גדעון זוכה כי גידעון הוא
חח אניוואי פרק טוב, השינוי באווירת המקום עשה להם רק טוב ואני מרגישה שאנחנו זזים יותר מפרק לפרק כמו כן נראה סופסוף שנוטשים את המושג המטומטם אנשים יפים ובאמת מתחילים להתרכז בקשרים של הדמויות וזה מצויין(גם אף דמות לא מקופחת כעת למרות שניתן לפרש את זה כדבר רע כמו שאפשר לפרש את זה בצורה טובה כי אחרי הכל לא כולם יכולים להשתלט על הבמה ולהיות במרכז והגיבורים הראשיים
) הפרק אפילו העלה לי כמה תהיות בנוגע להמשך יחסיהן של אנאבל וסופי -שכרגע נראה אבוד,יחסי ג'וליאן ולין ובנוגע לפייזלי עצמה(האם היא באמת כלבה או שבתוך תוכה היא מישהי פגועה, ללא בטחון עצמי שמחפה על זה בבטחון עצמי מזוייף עם חברים מזוייפים, איפור והרבה כסף?) אגב בתקציר הפרקים הקודמים שהראו בתחילת הפרק ראו את סופי מגלה משהו מה זה היה ? כדורים? בקיצור מה שאני מנסה לשאול זה האם קארן באמת לוקחת כדורים ומשקרת?(אם כן אז אל תתנו לניסוח לבלבל אתכם חח אני לא כזו מופתעת זה היה צפוי ואם זה אכן קורה וסופי תגלה זה לא יהיה עצוב אם גם אחותה תתרחק ממנה בגלל זה.. בגלל שהיא תרצה לספר ללין.) וזהו היה טוב והמשך יבוא

always be me mc

New member
אה כן ועוד כמה דברים קצקצרים:

אהבתי את הקטעים של הבנות(לין-סופי-קארן) למרות ששוב לא הגיוני שהן יהיו חברות כל כך טובות.. ועדי
רבה על השירשור

adi love noa

New member
היא גילתה על הכדורים כבר בפרק שעבר...

מפליא שלא התייחסו לזה בפרק הזה

adi love noa

New member
../images/Emo2.gifפייזלי אנושית../images/Emo2.gif

פרק מתוק... איזה חמוד היה גדעון בשירותים שהוא דיבר לעצמו פידח את עצמו
טוב שהם לא הזמינו עוד אנשים
הגזימו קצת,גדעון,אנאבל,ג'ו,אוון,פייזלי צריך יותר מזה בשביל פרק עמוס בדרמות?? ריחמתי על רונה,היא היתה כל-כך מסכנה וחסרת אונים וג'וליאן קר כמו קרח,היה מובן למה היא התפוצצה פתאום. מה הם חשבו לעצמם,לשחק אמת או חובה והכל יהיה בסדר? גדעון היה מגעיל איך שהוא שאל את סופי למה היא הזמינה גם את אנאבל,נראה לי שהוא לפעמים שוכח שלפני שסופי באה(שזה קרה סך הכל כמה חודשים קודם)אנאבל היתה החברה היחידה שלו. אהבתי את הקטע שאנאבל ישבה מול הים ופייזלי באה והן התנחמו אחת בשניה,נחמד לראות קצת אנושיות מפייזלי היא נראת ממש פגועה מהיחס של ניקי(שגם התנהג בצורה דוחה) אוון חמוד וגם ג'ו,ג'וליאן לא
הקטע אם ההברזות בלילה היה מצחיק
מסכנה סופי איך העיפו אותה מהחדר היא בכלל לא הבינה מה קורה... אני מצדיקה את אנאבל על מה שהיא אמרה לסופי בסוף כי סופי יודעת איך היא מרגישה כלפי גדעון היא אמורה להתחשב בזה
איזה נחמד יהיה אם אנאבל ופייזלי יהיו חברות נכון
באמת יש להן הרבה דברים משותפים אז למה לא לאחד כוחות
ורק דבר אחד הציק לי בפרק:הפרק הקודם נגמר שסופי ראתה את העטיפה של הכדורים של קארן,למה היא לא הזכירה את זה?חשבתי שיתנו לזה יותר מקום בעלילה,מסתבר שלא
פרק חמוד ביותר,מבאס שיש רק עונה אחת אני נקשרת לדמויות ולשחקנים ובסוף מתברר שאין עוד עונה

always be my mc

New member
המ.. אם אנאבל ופייזלי יהיו חברות אז:

זה יהיה נחמד אבל גם רוב הסיכויים שזה יתבטא נגד סופי אז עדיף שלא יהיו חברות כלל
וג'וליאן באמת קר כקרח שאגב אם את שואלת אותי הוא צריך לבקש מאישתו סליחה על כל המבטים האלה לעבר לין ולא רק אישתו על כל האימרות שלה
כאילו מה הוא ציפה שהיא תסבול את זה בשקט? שהיא תשאר מחוייבת לו? ובקטע של גדעון נכון זה היה מגעיל אבל יותר הזוי.. למה שיגרמו לו לומר דבר כזה? מה הם לא זוכרים שהוא ואנאבל חברים לא מעט זמן? זה מוזר לי עם הכותבים ופחות עם הדמות עצמה. חח אמת או חובה זה כזה משחק של ילדים..ואפרופו ילדים אפילו בתור ילדים טובים הם לא יכולים לשחק חח הם באמת היו הרבה דמויות והרבה דרמות אבל זה לא הפריע לי חח וכמובן שגידעון היה חמוד שדיבר אל עצמו. כל בן חסר בטחון שעוזר אומץ להגיד לבחורה דבר מה ועושה זאת מול המראה או ואטאבר הוא חמוד(ראי דוגמת ליאו ממכושפות בפרק 3.01
) ובאשר לכדורים חבל שלא התייחסו, חבל שקטעו את זה או דחקו את זה כשהיה שם פוטנציאל אבל לא נורא כי לפחות נהנינו מפרק מרענן וכיפי שזה

adi love noa

New member
ולא הבנתי למה את לא כחולה../images/Emo6.gif

תיכננתי לישון עד מאוחר ולכתוב איזה מאמר אבל חברה התקשרה איך אני שונאת לקום בגלל טלפון

Lady Wood

New member
פרק מביך ביותר..

מה זו הייתה הסצינה המטופשת הזו של המשחק 'אמת או חובה'? סצינה מביכה כל כך ולא בנוייה טוב בכלל.. חחחח גם כן-"סופי, את יכולה לתת לגדעון נשיקה בלחי" פחח איזה קטע אידיוטי ואז כשאחד המבוגרים אמר שהוא לא רוצה לשחק כי הם עסוקים בלהביך אחד את השני וכולם שתקו, הייתי כזה W-T-F ואחר כך כשהם המשיכו לשחק זה היה בכלל פתאטי.. הפייזלי המפגרת הזו "תתני נשיקה לזה ותיתן נשיקה לזו" מה זה כיתה ג' פה? הגעתי למסקנה שסופי מעצבנת. היא יותר מידי מתוקה וחמודה, אין בה בכלל צדדים רעים. אבל זה היה קצת מצחיק כשקארן דחפה אותה מהחדר, LOL. הקטעים עם ההורים היו מ-ב-י-כ-י-ם, כשהאימא הזו שאלה את אימא של סופי אם היא שכבה עם בעלה..זה היה כל כך לא אמין, במציאות צריך להשתכר מאוד מאוד חזק כדי להגיד משהו כזה לפני הילדים שלך ולפני אורחים וכו'. אנאבל הייתה הדמות היחידה שאהבתי בפרק הזה. מסכנה, אני כל כך מזדהה איתה, יכולתי כמעט לחוש את מה שהיא הרגישה. גדעון היה נחמד, אבל הוא מאוהב בsweet סופיה.. הסצינת סיום הייתה מביכה. עד מתי נמשיך עם ההפי הפי אבר אפטר? והגלידת שוקולד? תעשו לי טובה-אם באמת הן היו מחזיקות צנצנות כאלה בבית-אזי סופי קארן ומאמא היו מזמן נראות כמו ביג מאמא, או לפחות עם כמה צמיגים מיותרים. ופיצה לארוחת ערב-גדול. בקיצור-פרק מביך.

always be me mc

New member
חחח באמת היה קצת יותר מדי מתוק

אפילו בבנות גילמור יש קטעים של מתח וכו'(כמו מתי שהייתה תאונת דרכים או כל המריבות של לורליי ואמילי) ולמרות שאני מסכימה איתך זו הסכמה חלקית כי בכל זאת למרות הקיטשיות והילדותיות שבפרק אהבתי אותו אבל היי על זה נאמר "על טעם ועל ריח.."

snier1991

New member
איך אפשר להגיד בכלל בנות גילמור ואנשים יפים

באותו משפט? עזבי שאנשים יפים מדיפה ריח של חיקוי עז לבנות גילמור(אמא בקשר אדוק עם בנותיה כולם נראים מדהים אין אבא הסדרה מתחילה שהבת מתחילה ללמוד בבית ספר יוקרתי יש לאמא מישהו שהיא עם כימיה איתו אבל היחסים לא התממשו אלא רק כשתיצא הנשמה ההומו שהוא כפיל של סוקי) בנות גילמור כל כך אבל כל כך יותר טובה בעונה הכי גרועה של בנות גילמור(עונה 6!) היא הייתה 10 רמות מעל אנשים יפים

adi love noa

New member
אני שונאת שמשווים סדרה אחת לאחרת...

למה לא להנות מכל סדרה בנפרד? חבל ההשוואות האלו סתם הורסות לכן את הצפייה,כי ברור שבנות גילמור יותר טובה,השחקנים יותר טובים ובהשוואה לאנשים יפים היא לוקחת בעענק אבל אם תשימו לב בזכות עצמה היא יכולה להיות סדרה מהנה.

snier1991

New member
אני לא משווה סדרות

נניח אנשים יפים ונמלטים אני משווה סדרות שאם נשים לב טוב לא רק שהם משחקות על אותה נישה(סדרת דרמה על החיים של משפחה חד הורית) אנשים יפים נוטה להריח כמו חיקוי של בנות גילמור ואם להיות כנה זה גורם לאנשים יפים להיראות רע, רע מאד אפילו

always be me mc

New member
אני מסכימה עם כל מילה שלך!

רק רציתי להגיד את בנות גילמור כדי להראות שלאנשים יפים יש עוד ממה ללמוד זה הכל. והשוואה זה לא דבר רע.. גם ללמוד מסדרות אחרות זה לא דבר רע אלא להפך(והאם גם לא אומרים שהחיקוי היא המחמאה הטובה ביותר?
) אה כן ולמרות שאני ממש אוהבת את בנות גילמור אני לא חושבת שצריך לקדש אותה עד כדי כך וגם להחשיב אותה עד כדי כך עד שאי אפשר להכניס אותה לאותו משפט עם אנשים יפים..כי ברור שאפשר ובוודאי שאפשר כשזה נעשה לצורך מחמאה לבנות גילמור הבנת? אה כן ולא אהבתי את הטון הירידה שלך על אנשים יפים(אחרי הכל יש פה אנשים שמסמפטים את הסדרה ובכל זאת זו סדרה עם פוטנציאל לא ממומש אך עם פונציאל
) וזהו.

always be me mc

New member
את גם שונאת לחפור אז? חחח

ולדעתי זה ממש לא סותר. אפשר מדי פעם לעשות השוואות ובכל זאת להנות מה שיש לכל סדרה להציע אז חבל מאוד שאת קובעת לי שההשוואה הורסת לי את הסדרה חח אם כבר זו הסדרה בפני עצמה שהורסת ולא הסדרה בהשוואה לסדרה אחרת.

למעלה