התפקדות אוגוסט:

just adiki

New member
../images/Emo204.gifהתפקדות אוגוסט:../images/Emo204.gif

שם: גיל: איזור מגורים: שיר החודש: סרט החודש: קליפ/סרטון החודש: תכנונים לחודש האחרון של החופש: מסר לאומה: ציטוט: תמונה [רצוי שלכם
אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו
]:

Koala Girl

New member
../images/Emo26.gif

שם: עדי גיל: 20 איזור מגורים: חולון שיר החודש: Alanis Morissette - Perfect סרט החודש: אמממ...דור הפרוזק קליפ/סרטון החודש:
תכנונים לחודש האחרון של החופש: חופש עלק
מסר לאומה: ביטוח לאומי זה דבר מפגר!! (כמו כל דבר כמעט במדינה הזאת בעצם...) ציטוט:
תמונה:

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif../images/Emo41.gif

שם: לין גיל: בספטמבר 17 איזור מגורים: ת"א שיר החודש: לא מכירים אותך
סרט החודש: שרק 3 קליפ/סרטון החודש: אין תכנונים לחודש האחרון של החופש: לעבוד ובעז"ה אילת בשבוע האחרון
מסר לאומה: תנוחו הרבה!
ציטוט: אוריייייית תביאי לי מיץ שזיפיםםםםם תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי של ג'ניפר אם לא אז תפדלו]: מתפדלת
סתם נו, אינלי כוח
אני בתגובה מהירה

מיכמיך3

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם:
מיכל. גיל:
16. איזור מגורים:
פ"ת. שיר החודש:
נוף אחר- יוני בלוך. סרט החודש:
אין... קליפ/סרטון החודש:
אין. תכנונים לחודש האחרון של החופש:
יומולדת לחברה בים, הופעות בכפר המוזיקה ולעשות שינויים בחדר. זהו. מסר לאומה:
אממ... תהנו כמה שיותר מהחיים. ציטוט:
עדיף לנסות ולהתבאס מאשר להתבאס שלא ניסית. תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו]:
הנה תמונה שלי...

טוב נו../images/Emo192.gif

שם:נופר גיל:17 איזור מגורים:מרכז שיר החודש: Jojo - Exceptional סרט החודש:ממממ לא ממש ראיתי הרבה...אז "הצד שלו הצד שלה" קליפ/סרטון החודש:מנמננ.... תכנונים לחודש האחרון של החופש: אין לי ממש הרבה תכנונים
מסר לאומה:אל תעשנו, אל תזריקו, אל תסניפו, ואל תשתו. ציטוט:אין לי כרגע
תמונה : פעם אחרונה שמישהו ראה תמונה שלי, הוא....מת?
חח סתם לא....טוב אין לי מה לשים כרגע

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 17 איזור מגורים: רמת גן שיר החודש: ביוטיפול גירלס סרט החודש: הארי פוטר קליפ/סרטון החודש: ביוטיפול גירלס תכנונים לחודש האחרון של החופש: הוממ אילת אולי .. יציאות .. עבודה .. אולי אני ילמד לנהוג .. מסר לאומה: תנצלו ת'חופש הוא עוד מעט נגמר
ציטוט: "חם לי" תמונה:

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אור גיל: 14 {אני מרגישה ממש קטנה פה
} איזור מגורים: חור בשם שוהם שיר החודש: When There was Me and You - לא שיר מדהים, אבל ממש התחברתי אליו ושמעתי אותו בלופים. סרט החודש: הארי פוטר. למרות שהוא חרא יחסית לספר
זה הזסרט היחיד שראיתי החודש..{בקולנוע לפחות
} קליפ/סרטון החודש: הקליפ של Big Girls Don't Cry של פרגי... רק כי מיילו שם
. תכנונים לחודש האחרון של החופש: טיסה, אודישן לסטודיו למשחק, קניות אחרונות, ללמוד מתמטיקה{אררררר}, ובילויים אחרונים כאלה^__^ מסר לאומה: תנו חיוך, הכל לטובה
{נו, זה לא קלישאה!} ציטוט: "You Save the Cheerleader, So We Can Save The World" מהפרק האחרון של גיבורים
... תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו]: אני בתגובה מהירה. אין לי כוח
.

linoy7

New member
הו, שוהם../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כן, אני מכירה
דודה של חברה שלי גרה שם

הללויה! ../images/Emo3.gif תמיד כשאני

אומרת שאני גרה שם אנשים מסתכלים עליי בפרצוף סטייל
. אגב, עיינתי עכשיו בסמיילים של תפוז, ולמה לעזאזל יש
?
.

linoy7

New member
חח../images/Emo6.gif אני אגיד לך למה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

מרוב שיש גולשים רבים בתפוז
הם לא רוצים שיהיו עוד בעתיד
סתם נו, מאיפה לי?
מין בטוח אולי

RayoDeLuz

New member
מתפקדת!../images/Emo9.gif

שם: קרן=]] גיל: 17 איזור מגורים: קנדה שיר החודש: LEAN ON ME סרט החודש: HAIRSPRAY קליפ/סרטון החודש: STRANGER של הילארי דאף..
תכנונים לחודש האחרון של החופש: לבלות עם חברות. מסר לאומה: העולם קטן..
ציטוט: "אם תרצו אין זו אגדה"

just adiki

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל:17 איזור מגורים:כפ"ס שיר החודש:Bon Jobi-Bed Of Roses סרט החודש:"הצד שלו, הצד שלה" קליפ/סרטון החודש: תכנונים לחודש האחרון של החופש:תיאוריה, טסט, לנצל את החופש עד הסוף עם בילויים, חברות, חברים ולעבוד. מסר לאומה:ג'ניפר שולטת!! ציטוט:"עוד כמה זמן אני צריכה לדבר?" "25 דק'" תמונה:אני השמאלית.

למעלה