התפקדות אוגוסט:

מתפקדת

לא הייתי פה השבוע כי יצאתי למסע (4 ימים...חזרתי לפני איזה שעתיים..).. שם: נגה הימן גיל: 14 (גמאני מרגישה קטנה!!!) איזור מגורים: כוכב מיכאל (ליד אשקלון) שיר החודש: Crazy \Simple plan סרט החודש:הארי פוטר5 קליפ/סרטון החודש: תכנונים לחודש האחרון של החופש: לישון...ולישון..ועוד לישון! מסר לאומה: אנחנו דור מזויין!!!! ציטוט: "בואו תשעשעו אותי"-נאמר ע"י חברה בשעות הקטנות של הלילה...והיא כ"כ לא התכוונה למה שזה נשמע....ויש עוד אחד, גם הוא נאמר אחרי יומיים בלי לישון: "שחר, איפה זה פח?"... תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו]:אני בתגובה מהירה...בכל מקרה לא הכי כדאי לכם...D:

IשחרI

New member
גם אני עונה..

שם: שחר גיל:17 איזור מגורים:צפון שיר החודש:"אני לא יודעת"-יפתי ואניה בוקשטיין סרט החודש: מה נשים רוצות קליפ/סרטון החודש: רן דנקר-שווים תכנונים לחודש האחרון של החופש: נסיעה לתל אביב וערד... מסר לאומה: היום אלוהים הוא האינטרנט תמונה:אמ....סתם פרצוף חח

TheIs258

New member
חם לי../images/Emo178.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שם:
גיל: עוד מעט 16 איזור מגורים: בשרון שיר החודש: כבר אמרתי שאוונסנס זה גאוני?!
וגם כל הדיסק ה-3 של קלי קלארקסון.. סרט החודש: אממ... נראה לי שכלום
קליפ/סרטון החודש: אין לי כוח לחפש
תכנונים לחודש האחרון של החופש: לגמור לקרוא את אנה קרנינה
ולהתבטל כרגיל
מסר לאומה: לכל מי שענה קודם "לא"- אוונסנס זה גאוני
ציטוט: אין לי כוח לחשוב על משהו
תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו]: אין לי כוח

danduni

New member
אוגוסט - מתפקד! ../images/Emo47.gif

שם: דן. גיל: 17. איזור מגורים: באר שבע
. שיר החודש: הממ.. שאלה קשה, אני לא יודע מה לענות, אבל אל דאגה לחודש הבא אני אהיה מוכן עם תשובה
סרט החודש: לא יודע לגבי סרט, אבל אני נורא אוהב את הסדרה "יריחו"
זה מדהים!!!
קליפ/סרטון החודש: בספטמבר
תכנונים לחודש האחרון של החופש: לנצל אותו כמה שיותר מכל הבחינות, ללמוד לפסיכומטרי (מה לעשות, זו מחוייבות
), להמשיך לעבוד ו.. לפגוש כמה שיותר חברים ואנשים
מסר לאומה: So will you be my one and only when nights are lonely? ציטוט: "הרופא אמר שאני צריכה לישון כשהתינוקת ישנה, אז.. ביי" (רייצ'ל מחברים בפרק שראיתי היום - איזה פרק מהעונה התשיעית, היא משאירה את מוניקה עם אמה כי רק איתה אמה רגועה
) תמונה [רצוי שלכם אם לא אז רצוי שדל ג'ניפר אם לא אז תפדלו]:

למעלה