"והחיים הם מסריחים, האנשים...

../images/Emo204.gif"והחיים הם מסריחים, האנשים...

מטומטמים!"
יאללה יאללה
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ
): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ססילייה

New member
כל מילה גלי, כל מילה;[

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ): לקפץ. - שיר השבוע (כללי):איתי-קרן פלס - אלבום השבוע:רונה קינן-לנשום בספירה לאחור. - מאכל השבוע:אורז של אבא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You know what they do to guys like us in prison." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "דברי איתי בעברית!לא בחודשים עבריים!" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): סגול
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עדיף שלא.... - משהו שהרס את השבוע: כנל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שלישי הבא.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:סוד מדיני חסוי.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:The calling-chasing the sun -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאחשוב.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
שתקו. אז מה עם היא משחקת בסדרה של לסביות?

../images/Emo204.gifאווווווֹ...נמאס.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ):
ממ...התחרות? - שיר השבוע (כללי):
Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium - אלבום השבוע:
כנ"ל - מאכל השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
יש הרבה. שבוע קצת מגעיל מש'ו. אבל מצד שני נחמד.. בעעע..שתקו.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
לא'דעת אינלי כוח, אמשיך יותר מאוחר. - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

AvtipuS

New member
זאת לא חובה לחיות, זאת זכות להיות ח

יים. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ): התחרות של המונדיאל.נמנמ. - שיר השבוע (כללי): לא יודע. נראה לי שכמה שירים של RHCP. - אלבום השבוע: סטדיום ארקדיום. (בלי קשר לגאידמק) - מאכל השבוע: ממליגהההההההה וגבינות מסריחות! כי זה הכי טעים! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): האמפ דה באמפ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין. - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אפור עכבר. - אמוטיקון השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר. - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בהסטוריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מונדיעאל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה לי tell me baby של RHCP -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

AvtipuS

New member
שכחתי פירוט לתמונה

סוס ברזילאי מצוי שזכה בתחרות סוסים. אגב...קוראים לו רונאלדיניו.

Hezi The One

New member
רואה אותך צוחקת מבפניםםםםם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ):שגר פגר חחח כי אני ודפי התחלנו לשיר את זה היום - שיר השבוע (כללי):סוף העולם-אביב גפן - אלבום השבוע:לוידע - מאכל השבוע:שווארמה^^ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אל תשכחי שאמרתי לך אל תשכחי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו הרבה:$ - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):לוידע - אמוטיקון השבוע:>< - משהו שעשה לכם את השבוע:אמ...לוידע - משהו שהרס את השבוע:המבחן במשפטים יום ראשון...אני לא יכול לצאת לסמינר>< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום,פשוט אין>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אוווו הרבה דברים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לוידעעעעעעעעע סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

פרקשון

New member
קבלו איזו תמונה יצירתית מצאתי ברשת

היא לא קשורה אליי בכלל לא זה לא אני שם - שיר השבוע (של שייגעצצצ): התחרות האולימפית - שיר השבוע (כללי): הבילויים-בחורים של ישיבה - אלבום השבוע: הבילויים!! - מאכל השבוע: קרואסון בארומה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שוב שיגעון בלב קודח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בלאגן בישיבה ילד עם זקן שיבה מספר את כל החסידים! - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):שחור? - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הים - משהו שהרס את השבוע: החום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפלו עליי שטרות של 100 -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

פרקשון

New member
אני יכול לעזור לך

אבל אני צריך לראות אותך עושה את זה ולהבין מה הטעויות..

דוד שלי וחבר שלו ניסו את זה

כשהם היו קטנים שרפו לעצמם ת'שערות בתחת בית חולים וזה חח לא נעים

אפרת P

New member
הבילויים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo112.gif

במבטבח אל יהוד נביא לכם כיבודדדדדד

../images/Emo121.gifנגיש*

"היו לי בחורות כמוך בכל נמל בעיר, אחת הייתה יפהיפיה, שיער שחור בהיר, שניה היה לה סבא שהיה מאו עשיר, עם כל הנמלים שיש צריך לקנות תכשיר. שלישית היה לה אופי הגוך היה סביר, שישית ידעה לומר דברים על מזג האוויר, הן לא ידעו שחוץ מז שיש לי לב שביר, יש לי חבר במאפיה והוא אופה בכיר. אמרו שלום, שלום עליכם, עכשיו כבר לא אומרות... כי הן בגטים בגטו!"

dsol

New member
../images/Emo4.gif אבל אמצע שבוע !_../images/Emo189.gif

שיר השבוע (של שייגעצצצ): מי שומע את הזבל הזה ?! - שיר השבוע (כללי): צוללת - אפרת בן צור - אלבום השבוע: צוללצת - אפרת בן צור - מאכל השבוע: לחם שום ששודרג לפיצה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שונא שעושים לי יענו 'טובה'" / "אתה לא יכול לשחק הומו, זה פשוט לא אתה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "אני אוהבת אותך" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד אפרפר - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני - משהו שהרס את השבוע : כל מיני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיפטר מהיסטוריה ושבוע הבא מסיבת סיום ויומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש מישהי מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין לי מושג... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראו 2 סעיפים לעיל סתם: השאלון הזה לא אמור לבוא ביום ראשון /מוצ"ש ? - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): החולצה החדשה שלי
אני הכנתי !

למעלה