"והחיים הם מסריחים, האנשים...

לחוטמבל

New member
מסריחולה בנשמה

מה זה האנטיפתיות הזאת, כל דבר להכניס קיש קש קיש קיש קש

אסססס

New member
ממממ...אני ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ):ממ..ציפורניים מרוחות.. - שיר השבוע (כללי):אימפריות נופלות לאט- דן תורן - אלבום השבוע:THE ESSENTIAL-KENNY G - מאכל השבוע:פיצה!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ושלמת אני לא, לא כזאת כל ילד קטן יודע, שגם האגדות טועות" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "רקבת זה יותר בטוח!" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אדום - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: קיצצתי ת'שיער - משהו שהרס את השבוע:עזבו אותי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא חשוב.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משו מיוחד.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איתי-קרן פלס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ססילייה

New member
ראית אותי עכשיו יא פסיכית!!@#%

סתם נו
תוך חודשיים נמאס לך, קורה לכולם
ותיקון: "אידיוטית אני לא , לא כזאת, כל ילד קטן יודע, שגם האגדות טועות" לא לשנות לי את השירים כפרע

אסססס

New member
לא שינית! נבלה...

זה מה שהיה כתוב בליריקס ששלחת לי בזמנן! חודשים? זין! זה לא נחשב..לא הספקנו לדבר על כל מה שרצינו...
נבלה!

ססילייה

New member
זה שונה מאז.../images/Emo11.gif

אמרתי לך היום! הבנתי שזה מוקצן קצת. חחחחחחח בואי מחר

אסססס

New member
חח..לא אמרת לי......

מחר? אני נועלת את עצמי בחדר ויושבת על היסטוריה...(כן בטח)

איזה שבוע נאכס

- שיר השבוע (של שייגעצצצ):דנה - שיר השבוע (כללי):guft and curses-yellowcard אני מכורה לשיר הזה - אלבום השבוע: אין כזה - מאכל השבוע:קורנפלקס עם יוגורט יאמ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):boys will be boys... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"חחח אין לך מישו אחר אה!?" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):ירוק לעד - אמוטיקון השבוע: אין - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי עם תנך לעדדד - משהו שהרס את השבוע: בגרות בהסטוריה+מתכונת בהסטוריה הנכשלים בדרך חחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות אחרונה (שבוע הבא) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:גרר אממ לא משנה חחח - שיא שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח השבוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גרר אותו לא משנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אייסי אהוב שלי

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ): שחק את המשחק - שיר השבוע (כללי): כבשים של עברי לידר - אלבום השבוע: אממ יוני בלוך - מאכל השבוע: ספגטי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"גם אני רוצה לחיות נכון" של רונה קינן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אדום - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע: ללמוד למבחן במתמטיקה>< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ליסוע למקום מעניין -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הוא לא רוצה לשלוח את זה עם התמונה שאני רוצה.. אז שום תמונה

ManRed

New member
לא להשתמש בסכין כמזלג, זה מסוכן

שבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצצצ): חמישה רבעים - שיר השבוע (כללי): Fall out boy - Dance Dance - אלבום השבוע: --- - מאכל השבוע: ארטיק אבטיח, יאמיי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עוד ארון אחד, דיי עם הבגרויות רוצה להתאבד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לילה פתוח בספיר - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד.. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ים - משהו שהרס את השבוע: בגרויות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיום בגרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כייף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום טוב - עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סוד
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אוקיי, צ'רלי הסתפר

keeeren

New member
מה הקשר צומי לעזאזל?

יש פה מלא אנשים והודעות צומיים בפורום הזה אבל זה לא אחד מהם.. צא מזה

אפרת P

New member
מה דה פאק../images/Emo112.gif

- שיר השבוע (של שייגעצצצ): המ אין - שיר השבוע (כללי): המכתב, דם על הים - אלבום השבוע: אין - מאכל השבוע: אבטיח
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צריך הרבה יותר ממשפט...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לשם שינוי אני אתחיל להקשיב לך" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): שחורלבן :) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה של אחות - משהו שהרס את השבוע: שבת ברעננה וגלעד לא שם.. אבל ניחא אהה ומחר ניתוח.. בהצלחה לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הכאבים שאחרי הניתוח חעחע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמ ש....... לא יודעת עזבו אותי - שיר שפתחתם איתו את השבוע: דם על הים... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמ לא דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לאדעת

למעלה