חמודים שלייייייי :]

../images/Emo204.gifחמודים שלייייייי :]

שיר השבוע (של שייגעצ): שיר השבוע בכללי: אלבום השבוע: קליפ\הופעת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: איך עבר השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבתשלוםםם. :] [המדגישומטיק
]

ססילייה

New member
This Sky will Make Me Sick

So i'll give up on this i'll give up on you
שיר השבוע (של שייגעצ): ניו יורק רפיח.
שיר השבוע בכללי:ואו.יש המון.אבל תנו לי
Placebo-Song To say goodbye RIse Against-Swing life away Sugarcult-Memory שילה פרבר-גשם. Funeral For A Friend-History-וזה הכי הכי
אלבום השבוע:לא יודעת.
. |קליפ\הופעת השבוע: כנ"ל. ציטוט השבוע: "איזה התול?" "רוצה לבוא לאוהל שלי לעשות אהבה עם כבש?"LOL "חאמור!" תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: כי זה עושה לי נוסטלגיה. ^_^ איך עבר השבוע: מעייף.<איפרת
ואנשיםאצלאיפרת
> תוכניות לשבוע הבא: למען האמת-אני לא יודעת.

Hezi The One

New member
בוםבום

שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב שיר השבוע בכללי:גשם-אלי לוזון ליפול אקוסטי-היהודים אלבום השבוע:אנפלגד-היהודים קליפ\הופעת השבוע:אחד של מיכל אמדורסקי בדיוק כמו שציקי אמר...רק לשים על מיוט ולהסתכל ציטוט השבוע:לוידע תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה:נו אין לי את החרא הזה איך עבר השבוע:וואו. תוכניות לשבוע הבא:ספונסרים...שיעשו חולצות כבר

nobody99

New member
הממ:)

שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב שיר השבוע בכללי:Taking Back Sunday - Slow Dance on the Inside אלבום השבוע: הממ אני יודע אני לא קונה דיסקים אני מוריד קליפ\הופעת השבוע: הקליפ של Arch Enemy - We Will Rise ציטוט השבוע: תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: אני יודע.. היא מצחיקה איך עבר השבוע: שבוע הזוי לגמרי.. תוכניות לשבוע הבא: לסיים את שבוע הבא שבתשלוםםם. :] ומבורך

Shexy Peanut

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): לא שמעתי שייגעצ השבוע
שיר השבוע בכללי: היהיודים - סמי חופשי, אינטרמת וליפול... אלבום השבוע: לוידעת.. קליפ\הופעת השבוע: The All-American Rejects - Dirty Little Secrets לא בגלל שאהבתי תשיר\קליפ.. השיר דיי טיפשי.. פשוט יש שם כרטיסיות שאנשים כותבים.. והיה לי משעמם אז כל הזמן ניסיתי לפענח אותם.. עד שנמאס לי והורדתי תשיר ועשיתי פאוזים חחח
ציטוט השבוע: לוידעת.. תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: סתם כי היא שווה
איך עבר השבוע: זניח כזה.. תוכניות לשבוע הבא: ללכת לראות סרט.. ועוד סרט.. ללכת לבריכה.. לוידעת... שבתשלוםםם. :]

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifנממפ..

שיר השבוע (של שייגעצ):התחרות האולימפית.. שיר השבוע בכללי:bloulevard of broken dreams-green day אלבום השבוע:מדפים-בית הבובות
קליפ\הופעת השבוע:פסטיבל בשקל\ההקרת בכורה של הסרט ציטוט השבוע:לא יודעת=\ תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: לא יודעת..אהבתי את זה..חח איך עבר השבוע:חצי טוב חצי מעצבן.. אני לא מאמינה שלא ראיתי שם את יובל..
אוףףף תוכניות לשבוע הבא:לעבוד..לנגן ביטרה הרבה ולברר עם יש חזרות ללהקה שלי לעזאזלל!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאו מי גאד..מה קורה לי!?

מלא שגיאות כתיב.. בגיטרה.. ואם לא עם לעזאזלללל צרפתית משפיעה עלי..

סופ"ש נחמד לכולם

שיר השבוע (של שייגעצ):דנה שיר השבוע בכללי: אלבום השבוע:-- קליפ\הופעת השבוע:Fall Out Boy-Grand Theft Autumn ציטוט השבוע:"ירדן בואי נתחתן מחר" חניך שלי אמר לי אחרי שיום לפני הוא הציע לי להזדיין איתו תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה:סתם איך עבר השבוע: אחלההה תוכניות לשבוע הבא:הדרכה בקייטנה

טולייצ

New member
חמודה [תיאה!!] ../images/Emo192.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): שיר יפה. חימם לי את הלב שהחניכות הפרחות שלי הכירו את השיר הזה :) שיר השבוע בכללי: AeroSmith - I Don't Want to Miss a Thing אלבום השבוע: Stevie Ray Vaughan - Texas Flood קליפ\הופעת השבוע: The Pussycat Dolls Feat Snoop Dogg - Buttons
ציטוט השבוע: "הסמינר הזה ללא ספק היה ברמה. רמה נמוכה אמנם,אבל בהחלט רמה.." אני מאוד נהנתי
תמונת השבוע + למה בחרתי בתמונה: התמונה מדברת בעד בעצמה לא?
איך עבר השבוע: הדרכתי סמינר במצפה רמון. הייתה לי קבוצה של 19 בנות בנות 16,המון אנרגיות הוצאתי. נשברתי כבר ביום הראשון. אבל בסוף היה טוב. לא ישנתי כמעט כלום! הכי נהנתי מהערב בו באו אמריקאים למצפה,והדואטים שעשינו עם גיטרה וחליל כל הלילה,וחגיגת יום ההולדת למדריך של האמריקאים
היה שבוע בעניין בהחלט! תוכניות לשבוע הבא: מחר אני מתחילה לעבוד בבזק! אמשיך לעבוד במק',ומקווה שיהיה כיף :) שבת שלום :]

../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):את יודעת שיר השבוע בכללי:סינרגיה- מרגיש אחר, מוניקה- כל החבר'ה. אלבום השבוע: ממ אין. קליפ\הופעת השבוע: אחלום לנצח אל הקספרים מההופעת איחוד! הוו זה כזה יפה. ציטוט השבוע:אנלי כוח לחשוב. תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה:כי..יאמיייי!!!!!!11 איך עבר השבוע:מהר. תוכניות לשבוע הבא:בדיוק שבוע ליהודים בתאטרון
וכלמיני דברים.. שבתשלוםםם. :] שבת שלום:)

למעלה