חמודים שלייייייי :]

-

שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב שיר השבוע בכללי: אהבנו, אביב גפן אלבום השבוע: Red קליפ\הופעת השבוע: שבוע הבא?!?! שייגעצ :] ציטוט השבוע: - תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: אין תמונה איך עבר השבוע: התחיל טוב תוכניות לשבוע הבא: הופעה שבתשלוםםם. :]

גוטשה

New member
../images/Emo151.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): אממממ, אולי כל המילים שיר השבוע בכללי: S' Wonderful- Sara Vaughan, Heard Somebody Say- Devendra Banhart אלבום השבוע: Great Ladies Of Jazz קליפ\הופעת השבוע: דפנה והעוגיות בבארבי ביום חמישי! ציטוט השבוע: "I heard somebody say that the war ended today but everybody knows its goin' still" מתוך Heard Somebody Say של Devendra Banhart תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: אין סיבה, סתם אמרו לי שהיא יפה איך עבר השבוע: מגניב אש תוכניות לשבוע הבא: אין ממש, לא שידוע לי

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifשבתשלום.

שיר השבוע (של שייגעצ):
אין שיר השבוע בכללי:
אוו..לא אוהבת ת'שאלה הזאת.. יש הרבה. *בודקת* The Veronicas - 4ever Hawthorne Heights - This Is Who We Are ועוד.. אלבום השבוע:
אין קליפ\הופעת השבוע:
נממ...אין ציטוט השבוע:
לא'דעת..אינלי ציטוטים לתקופות טובות..
חחח סתם נו >< אולי.."ועם הזמן... הכלל חולף." תמונת השבוע+למה בחרתי בתמונה:
איך עבר השבוע:
נחמד+ תוכניות לשבוע הבא:
ללמוד לבגרות, בית ריק אצל חברה, ללמוד לתיאוריה [נכון שזה לא עושה מזל רע אם אומרים? שכחתי מזה ואמרתי לחצי עולם
] שבתשלוםםם. :]

B a m b o o k

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): התחרות האולימפית שיר השבוע בכללי: אממ הדפוק הזה של ירמי קפלן אלבום השבוע: שי נובלמן קליפ\הופעת השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: אין לי כוח לזה;[ איך עבר השבוע: בשיעמום נוראי
תוכניות לשבוע הבא: ים, שלישי-רביעי בגניבנה, ואממ זהו שבתשלוםםם. :] שבוע טוב

נמנמנמ..../images/Emo198.gif

שיר השבוע (של שייגעצ):לוידעת שיר השבוע בכללי:לוידעת אלבום השבוע:בלאק אייד פיס-בהינד דה פרונט[לא עובר לי לאנגליתת] קליפ\הופעת השבוע:אין ציטוט השבוע:"או הא מה קרה? איטליה אכלה אותה! אה לא.. הם לא..=\" תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה:אין איך עבר השבוע:בסדר..=\ תוכניות לשבוע הבא:לראות את רון והדר סוף סוף!

Felix dude

New member
אמא של יובל משתזפת ערומה להלהלהלהה

שיר השבוע (של שייגעצ): השיר היחיד ששמעתי- התחרות האולימפית [על מסך ענק במסעדה><] שיר השבוע בכללי: אנג'י של רולינג סטונס >< שמעתי אותו יותר מידי השבוע. אלבום השבוע: קניתי דיסק של הפליינג ביביז קליפ\הופעת השבוע: אמ... לא יצא לי לראות משו מיוחד ציטוט השבוע: לוידעת... אני יחזור אליך. טוב? תמונת השבוע+ למה בחרתי בתמונה: אני שומעת דיפ פרפל. אצל חברה בתלאביב
איך עבר השבוע: נחמד ביותר + תוכניות לשבוע הבא: אני טסה לשבועיים הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה