טיול הפורום בשבת

../images/Emo204.gifטיול הפורום בשבת ../images/Emo204.gif

להלן מסלול.......מומלץ להצטייד במפה 10.00 - נפגשים לארוחת בוקר בינות לרקפות ביער יהודות תימן . איך מגיעים- לפני צומת שער הגיא פנו במחלף לבית שמש (כביש 38) סעו ישר עד הפניה שמאלה לכביש 395 (צומת אשתאול) המשיכו בעליה בכביש יפהפה זה הפורח משני צידיו עד שתגיעו אחרי ק"מ ספורים ,לעקול ובו שלט יער יהדות תימן עם פסל הצפור הכחולה של הקק"ל , כאן תפנו ימינה בשביל העפר ותחנו . 11.00 נחזור בכביש ונסע לעבר מנזר דיר רפעת ויקב מוני השוכנים בגבעה עם נוף מדהים מעל קבוץ צרעה. 12.00 נסע לתל שוכה , הפורח עתה בסגול בשפעת תורמוסים ועוד פרחי אביב , תל שוכה נמצא בעמק האלה על כביש 375 נסיים את הבקור בפארק בריטניה קפה ונשנושים והביתה....... הטיול די קליל לא מחייב מאמץ מיוחד מתאים למשפחות, ומזג האוויר צפוי להיות חם ונעים. אנא שרשרו מי מגיע

w o m a n 10

New member
מסלול יפייפה ../images/Emo140.gif

אם תל שוכה הוא התל שאני חושבת שהוא... זה הצופה לקיבוץ צורעה ולעמק האלה. אז... לא לוותר על העלייה לראש הגבעה ...העלייה קצת תלולה אבל שווה שווה.... שלל הפרחים והתורמוסים היפייפים... מרהיב. אתם באים למגרש הביתי שלי ואני נוסעת צפונה לסופ"ש בגושרים. סוף כל סוף אפשר לראות נחלים ומפלים. סוף שבוע מדהים לכם ורק שמחות

רוצה לראות מפלים ונחלים,בואי נסע לצפון../images/Emo92.gif

רוצה כמו וומן10 מזמן לא נסענו לצפון,הפרחים יחכו עוד שבוע...אבל זרימה במפלים ובנחלים לא בטוח שנזכה לראות אם לא נזדרז לנסוע
בואי נסע לצפון בשבת,פליזזזז

אני כאן,איפה את../images/Emo24.gifלא היית בטיול האחרון

אם שוקלדה לא תקח אותי לצפון,אני באה אחרייך
חייבת לראות מים והרבה ,רוצה להרגיש WOW WOW כזה
איזה מפלים? איזה נחלים? ספרי לי

w o m a n 10

New member
ת'אמת כזה...

לא כל כך יודעת. ועד העובדים מארגן. מה שכתוב בפרוספקט אז.. יהיה טיול טרקטרונים וטיול לרמת הגולן וסיור בעמק הנעלם, הבנתי שהוא במתחם קיבוץ הגושרים. יש גם איזשהו פסל שיספר על עבודתו. נקווה שיהיה נחמד. החבר'ה נחמדים.. זהכבר משו
ליל מנוחה!

לידיעת מבקשי טיול מים לצפון../images/Emo221.gif

בוקר טוב..........
בסוף השבוע הנוכחי אני צופה שחצי מדינה תשהה בצפון ובפקקים בשל השלג שירד בחרמון. השלג ממילא צפוי עוד להפשיר ואז בלי נדר נסע לראות זרימה בנחלים הפריחה המועטה השנה לעומת זאת, מתקצרת בשל החום הכבד.התורמוסים הכלניות הרקפות וכל שאר פרחי האביב שהקדימו נמצאים בשיאם וחבל להפסיד. .

קצת גיוון לא מזיק, אחלה של טיול ארגנת לנו../images/Emo140.gif

המסלול נשמע מעולה וחוץ מזה שצריך להנות מהפריחות לפני שיעלמו לנו

../images/Emo141.gifגם אנחנו באים,להביא ארוחת בוקר?

באים עם הילדים של השכנים ועם השכנה

אנונה11

New member
יער יהדות תימן מחייב קובנה

אז אני אגיע עם הקובנה וכל המשפחה.

בנושא ארוחת הבוקר ../images/Emo97.gif

תודה על הקובנה אל תגזמנה בכמויות צפוי להיות חם! אל תשכחנה כובעים כדור לילדודס וכסף לגזלן עם הארטיקים

maybesure

New member
../images/Emo73.gif גמאנחנו באים

2, 3 או 4 - עוד לא ידוע. ייתכן ותצטרף עוד משפחה.

../images/Emo128.gifאנחנו הפעם לצערנו לא נוכל להגיע לטיול,תהנו

סופ"ש נעים חברים קחו מצלמה תחזרו עם תמונות ותעשו חיים

מחכה לכולכם מחר בבוקר בלי תרוצים!

לכל מי ששלח לי מסרים ומיילים הסמבוסק כבר בתנור והצ'ימידן ליד הדלת ש ב ת - ש ל ו ם סעו בזהירות

למעלה