טיול הפורום בשבת

כ חיים

New member
לצערי, לא נוכל להגיע הפעם

ניפגש בטיול הבא לצפון הארץ. ניפגש בטיול הבא בצפון. י

תמשיכו להצטער ...הפסדתם!!!!!!!../images/Emo124.gif

הפסדתם את הקובנה המהממת של אנונה ושני החמורים שצילמה רונה הלחמניות של רותי הקיגל של אורית שפע הסלטים שככבו בארוחת הבראנצ' החלבית את ים הרקפות בתוכן התיישבנו את המראות הנופים בהם טיילנו את היין והזיתים ביקב של מוני את הנזיר בכנסיית סטפן הקדוש ששמו רוני את המסע התלול אל ראש תל שוכה את התורמוסים , הנוף המדהים והפריחה והעיקר הפסדתם....... את החברים והחברות החדשים והחדשות את האווירה הנפלאה שלמרות הטמפרטורה הגבוהה הפגינו מוטיבציה ודבקות במטרה!
תודה לכולכם על יום קסום ונעים שיהיה לכם שבוע הכי טוב!

w o m a n 10

New member
רגע...רגע... רגע... זה לא הולך ככה../images/Emo4.gif

מה שלא מצולם לא קיים !
רוצים תמונות
נהדר שנהניתם

שמחה שנהניתם

אני הייתי צריכה לעבוד
היה חם נורא, רוחות שכמעט העיפו אותי. שוקו, אני מוחה. זה לא פייר שאתם נהנות לכם ואחרים צריכים לעבוד. אני מבקשת קצת התחשבות בפעם הבאה, טיול שגם אני אוכל להצטרף.

פלקו1

New member
איזה יופי שנהניתם

שמחה עבורכן שנהניתם בטיול, מזג האויר ממש יצא מגידרו על מנת להנעים את טיולכן. מקווה שבטיול הבא נוכל להצטרף. מי שרצתה לעלות צפונה מומלץ לה לוותר לימים הקרובים בשל ה"התנפלות" של כל אזרחי ישראל. שיהיה לכן המשך יום ושבוע טוב ונעים והכי חשוב.... חג פורים שמח ומבדח...

אכן מאוד נהניתי. תודה תודה לשוקולד על הטיול

אוכל טעים, מזג אויר שדורש לצאת החוצה, הכרתי בכייף חברות/ים חדשות/ים ובמיוחד את רונה שהנעימה לי את הנסיעה. נזכרנו בילדות כשראינו את איזורי הפריחה, פעם לא היינו צריכים לנסוע בשביל לראות את פרחי הבר , הם היו ליד הבית שלנו. היינו בכנסייה של סטפנוס ושמענו מפי נזיר חמוד במבטא סרפתי את תולדות המקום, האירוניה היא שהכנסייה שנבנתה לכבודו של סטפנוס שנסקל ע"י היהודים, במקרה בנויה על מקווה יהודי . ושלא תסתכלו ככה על שוקולד , קשוחה זאת, הכריחה אותנו לעלות על ההר ...נו טוב, לא הר אלא תל ...אבל נראה כמו הר חחחחח. תודה לך שוקולד אגוזים על העידוד , אחלה חוויה לעלות על התל עשינו זאת כמו גדולים, נהניתי מאוד מהאתגר.

ק א סי

New member
פעם ראשונה שלי שטיילתי עם הפורום הזה

היה 10. תעזבו את הפריחה, את הנופים, את היין, את האוכל שהיה טעים ובשפע. האנשים... כולם מקסימים וכולם נותנים להרגיש למישהו חדש שהוא עם החבר'ה

קאסי ,בדרך אליך כרטיס מועדון ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו
שמחנו לארח אותך ואת המשפחה המקסימה שלך מקווים לראותכם בטיולי הפורום הבאים

למעלה