מדיום-ספיישל סיום העונה

always be me mc

New member
איזה חיוכים חמוצים יש לה

בטח אף אחד לא מאמין לה כשהיא עושה פרצוף כזה ומעמידה פנים שהאוכל היה טעים

adi love noa

New member
../images/Emo23.gifברדג'יט דובואה-מאריה לארק../images/Emo23.gif

מידע: מאריה נולדה ב-1997 מאריה נולדה בסיביר,רוסיה ואומצה על ידי האם המאמצת שלה פגי. היא גרה בניו-יורק ולמדה בבית ספר פרטי. מאריה נתבקשה ע"י מנהל ליהוק לבוא להיבחן לפרסומת אבל אמא שלה סירבה להצעה.אחר-כך היא גילתה שעבודה אחת יכולה לשלם על שנה שלמה בבית הספר הפרטי שמאריה לומדת בו והחליטה להביא את מאריה לאודישנים בזמנה הפנוי. אחד מהאודישנים היה לתוכנית חדשה ב-NBC שנקראה:"מדיום". מאריה קיבלה את העבודה בתור ברידג'ט דובואה המצחיקה. מאריה אוהבת לבלות בבית שלה,להירגע ולצפות בטלוויזיה. היא אוהבת לצפות בתוכניות טלוויזיה בערוץ דיסני,בערוץ המצוייר ובניקולאודיון התוכנית האהובה עליה היא "כל-כך רייבן" מאריה והאמא המאמצת שלה עברו ללוס אנג'לס אחרי העונה הראשונה של הסדרה. מאריה שונאת את הצבע וורוד,היא אלרגית לכלבים ובשנת 2006 היא הייתה מועמדת לשחקנית הטובה ביותר בסדרת טלוויזיה לגילאי 10 ומטה על תפקידה במדיום. מאריה מיוצגת בסוכנות: Mollo Management. לעוד מידע:http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Lark

adi love noa

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אמשיך אחר-כך...

adi love noa

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בעונה הבאה יהיה לו רומן לוהט...ככה לפחות אומרות השמועות

adi love noa

New member
זהו סיימתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם יכולים להגיב... אני נהנתי לעשות את הספיישל מקווה שגם אתם תהנו ממנו...

YaEl 15

New member
לעדי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo204.gif

תודה רבה רבה על השרשור המקסים
אני לא יודעת איך יש לך כוח לשרשורים האלה כל הזמן.. פטרישה חמודה
וג'ק עוד יותר
הבנות קצת מעצבנות. כמו שגליה אמרה, אני מקווה שהן הולכת לפתח חוש אופנה
בכל אופן, תודה רבה על ההשקעה
לילה טוב

למעלה