מזמן לא היה....

../images/Emo204.gifמזמן לא היה....

שאלון
[כתוב בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים
] גבוה ממך: נמוך ממך: יש לו גשר: מתלבש סטייליסטי: מתלבש בסיגנון רחוב: מתלבש גותי: עיניים כחולות: עיניים ירוקות: עיניים בצבע דבש: עיניים חומות: שותה אלכוהול: מרכיב משקפיים: עוסק בספורט: מחייך הרבה: מתקשר רק כדי להגיד היי: מחמיא לך: מגלח את הרגליים שלו: עונד תכשיטים: שיער פנים (זקן,שפם): מחייך כשאת נכנסנת לחדר: שיער חום: שיער שחור: שיער בלונדיני: שיער ג'ינג'י: איפור: יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: נאמן: מנגן בגיטרה: בתופים: שר: שרירים: רזה מאוד\דקיק: מצייר יפה: לא אוכל בשר: שיער ארוך: ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.עוף או נקניקיות? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: 2.יין: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.חיה אהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב?

../images/Emo204.gif'Fuck Foreeeeeever"

גבוה ממך:
יהיה נחמד מאוד נמוך ממך:
פסדר יש לו גשר:
מממ.. מתלבש סטייליסטי:
רצוי שלא מתלבש בסיגנון רחוב:
רצוי שכן
מתלבש גותי:
מממ...אפשרי, אבל לא בהגזמה.. עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
בכיף עיניים בצבע דבש:
בכיף עיניים חומות:
בכיף שותה אלכוהול:
אפשרי.. אבל לא בהגזמה, לאטוב! מרכיב משקפיים:
אפשרי עוסק בספורט:
אם באלו>< מחייך הרבה:
כן מתקשר רק כדי להגיד היי:
כן:] מחמיא לך:
אפשרי מגלח את הרגליים שלו:
>< מממ.. עונד תכשיטים:
אפשרי שיער פנים (זקן,שפם):
רצוי שלא בהגזמה מחייך כשאת נכנסת לחדר:
בטח שיער חום:
בכיף שיער שחור:
בכיף שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י:
ממ..בכיף איפור:
עיפרון שחור [
] אבל לא תמיד יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
חובה! [נו, רצוי
] נאמן:
בוודאי מנגן בגיטרה:
יתרון:] בתופים:
כנ"ל שר:
כנ"ל שרירים:
ממממ..בקטנה רזה מאוד\דקיק:
לא משנה מצייר יפה:
יתרון לא אוכל בשר:
שיאכל מה שבאלו שיער ארוך:|פרפר
ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
עושה שלום, כמובן. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
להתעורר 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לא נראלי 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
אם לא יתפסו אותי.. אז אולי
חחחחח 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
וואו, שאלה קשה 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
כמה שהייתי רוצה, כנראה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
לא כלכך נראלי שהייתי מתפקדת
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
לא'דעעעת זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
פיות 3.שתייה קרה או חמה?
תלוי.. 4.עוף או נקניקיות?
אני חייבת? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?
קרמבו
6.סבתא או סבא?
עלק! ברור ששניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
מצאתם את מי לשאול
8.סוודר או מעיל?
|לא ולא 9.שקט או רעש?
תלוי 10.מרק או דייסה?
מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?
ממממ...לא'דעת 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
אליענה
שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:
2.יין:
לא אוהבת 3.שמחה:
צריך 4.ריקודים:
כיף 5.ציפור:
טוויטי 6:מוזיקה:
אוויר 7.בעלי חיים:
איכ 8.ג'ינס:
אחלה 9.חיים:
מוזיקה ?!
10.מוות:
פחד 11.אהבה:
מממ..לא'דעת 12.שינאה:
מציק 13.ילדים:
מציקים
14.הורים:
אחלה [בד"כ] 15.חברים:
אהבה דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?
נממ...חביתה [שפעת עופות מזדיינת!] 2.שתייה אהובה?
מים, קולה, גולדסטאר
3.אומניי מוזיקה אהובים?
נו, אתם יודעים.. 4.עונה אהובה?
אביב, סתיו 5.צבע אהוב?
שחור, סגול 6.רגש אהוב?
ממממ...חיבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?
מכוניות מתנגשות 8.חיה אהובה?
אוגר סיבירי 9.חמש האנשים האהובים ביותר?
לא'דעת 10.סרט אהוב?
"אבודות והוזות", ,גריינד"..

Labello Girl

New member
פפ..

עזבי לא היה, כמה שנים לא עניתי על אחד. נראה לי ארוך מדי פעם אחרת חח

ס ט י י ק

New member
חצדכחליעקלךעח

גבוה ממך:כן נמוך ממך:לא יש לו :למי אכפת מתלבש סטייליסטי:כל עוד הוא אוהב את זה מתלבש בסיגנון רחוב:כנל מתלבש גותי: כנל עיניים כחולות:כה עיניים ירוקות:רצוי עיניים בצבע דבש:שיהיה עיניים חומות:שיהיה שותה אלכוהול:טוב נו מרכיב משקפיים:לא מפריע עוסק בספורט:כן אבל לא בהגזמה מחייך הרבה:כן מתקשר רק כדי להגיד היי:לא כי בשבל מסוים זה נהיה דבק מחמיא לך:לא זה מביך מגלח את הרגליים שלו:לאאאא עונד תכשיטים:כן שיער פנים (זקן,שפם):אם זה מתאים לו אז כה מחייך כשאת נכנסנת לחדר:כן שיער חום:שיהיה שיער שחור:כןןןןןן שיער בלונדיני:שיהיה שיער ג'ינג'י:לא
איפור:רק שחור>< יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:אפשרי נאמן:רצוי>< מנגן בגיטרה:אם אפשר
בתופים:גם שר:אמ כה שרירים:לא בהזגמה רזה מאוד\דקיק:לאלאלא,לא כיף לחבק דקיקים. מצייר יפה:אפשר לא אוכל בשר:אפשרי שיער ארוך:כן ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שלא יהיו מלחמות וריבים>< אחח אני כזאת שמאלנית.איכס. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?תלוי מה היה החלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן כי לשבת כל היום בחוסר מעש זה משעמם 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא כי מה זה שווה אם זה לא שלי ואני נשארתי סתם טיפשה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?ועוד איך 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לא עולה לי כרגע 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...עד שימאס?! בערך 24 שעות.אוכל זה סוג של התמכרות 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?אם הייתי עושה דברים טובים למען העיר אז אני מניחה שכן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?לא מתארת לעצמי דבר כזה זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?קרמבו 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?איכס 9.שקט או רעש?>< 10.מרק או דייסה?מרק
11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: 2.יין:אדום 3.שמחה:עצב 4.ריקודים:גאלה 5.ציפור:דרור[אל תשאלו><] 6:מוזיקה:רוק 7.בעלי חיים:חתול 8.ג'ינס:בסדר 9.חיים:בסדר 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים:איכססס 14.הורים:בסדר 15.חברים:בסדר דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פסטות 2.שתייה אהובה?מים\קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?נו באמת,אינלי כח. 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב?כחול\אדום 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב?נערף...אנקונדה? 8.חיה אהובה?חתול 9.חמש האנשים האהובים ביותר?ששש
10.סרט אהוב? בייייי

yardenbm

New member
אנייי

גבוה ממך:כן נמוך ממך:החיים לא יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי:סטייליסטי זה מילה מקבילה לערס אז לא מתלבש בסיגנון רחוב:שחקן כדור סל אז כן מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן כן כן עיניים ירוקות:קצת עיניים בצבע דבש:לא אבל לא מוריד ממנו עיניים חומות:לא אבל לא מוריד ממנו שותה אלכוהול: לא מחייב אבל שגם לא יהיה נגד מרכיב משקפיים: לא מפריע עוסק בספורט:כן כן כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי:תלוי כמה מחמיא לך: לא יותר מידי מגלח את הרגליים שלו: איכס לאאא עונד תכשיטים: לא שיער פנים (זקן,שפם):לא מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כןןןן שיער חום:לא משפיע שיער שחור:לא משפיע שיער בלונדיני:קצת משפיע שיער ג'ינג'י:עדיף שלא איפור:לא עדיף בלי יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:הכי חשוב נאמן:כן מנגן בגיטרה:לא בתופים:לא שר:לא שרירים:קצתש שרירים רזה מאוד\דקיק: לא יותר מידי מצייר יפה:לא לא אוכל בשר:ממש לא שיער ארוך:לאאאא ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שלאנשים יהיה את האומץ להתעמת (לא מכות) אם יש להם בעיה עם מישו כאילו שיבואו ויגידו בפנים זה היה פותר לי הכל (לא על עצמי פשוט אחרים ככה זה מחרפן) 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? במשו שאני אוהבת כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?כן אבל לא הייתי מוותרת ע לשיעורי הסטוריה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא כי מגיע לה 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אוי כל כך הרבה אין יל כוח לפרט 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא אני שתלטנית 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?מישו היה משתלט אחד על השני והמלחמות היו בין הגזעים האמיתים ולא עלק גזעי האדם זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופר מן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות?עוף בנקניקיות יש זבל 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?קרמו בראש 6.סבתא או סבא?אין יל סבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? גם וגם 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה היא רוסיה אז מין הסתם היא יפה שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: בריאן
2.יין: לבן 3.שמחה:חיוך 4.ריקודים:מועדון 5.ציפור:ביאליק 6:מוזיקה:24 7.בעלי חיים: במבה 8.ג'ינס: בהיר 9.חיים: מים 10.מוות: שחור 11.אהבה: מתוק 12.שינאה: כאב 13.ילדים: קרציות 14.הורים:קרציות 15.חברים: משו שאי אפשר בלעדיו דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?אני ממש אוהבת לחמהג'ון אבל קשה להשיג בארץ... 2.שתייה אהובה? דיאט קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?לא יודעת 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב?ירוק 6.רגש אהוב?חיבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?נו זה מול הכניסה 8.חיה אהובה? נמלה 9.חמש האנשים האהובים ביותר?ננה אמא אח שלי מאשה ואחריהם זה כבר לא מתקרב 10.סרט אהוב?פרל אהרבור

JALULA2

New member
וואו....ארוך

גבוה ממך:מעולה נמוך ממך:אמממ...עדיף שלא יש לו גשר:נסבל.. מתלבש סטייליסטי:אמממ... מתלבש בסיגנון רחוב:או- יה! מתלבש גותי: מעולה עיניים כחולות:אין לי בעיה עיניים ירוקות:כנ"ל עיניים בצבע דבש:כנ"ל עיניים חומות:כנ"ל שותה אלכוהול:שישתה איתי מרכיב משקפיים:אין לי בעיה עוסק בספורט:סבבה מחייך הרבה:תלוי מה מצב השיניים מתקשר רק כדי להגיד היי:אמממ-נסבל מחמיא לך:סבבה לגמרי מגלח את הרגליים שלו:לאאא עונד תכשיטים:אמממ...תלוי איזה שיער פנים (זקן,שפם):סבבה מחייך כשאת נכנסנת לחדר:או-יההה שיער חום:סבבה שיער שחור:סבבה שיער בלונדיני:אממ..נסבל שיער ג'ינג'י:בסדר.. איפור:כההההה יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:כןןן נאמן:כן מנגן בגיטרה:כן בתופים:כן שר:סבבה שרירים:לא...איכס רזה מאוד\דקיק:סבבה מצייר יפה:סבבה לא אוכל בשר:כןןןןןןןןןןןןן שיער ארוך:סבבה ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?שוויון 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?מה?! 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן...בעבודה שאני אוהבת כמובן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לסבא שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אמממ...הרבה גבינות:p 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?הרבה יותר טוב... זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?מאיפה לי.. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?נווו... 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?בשר זה רצח!!!! 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?להירטב במים 6.סבתא או סבא?מה השאלה הזאת?! 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?הצבע לא משנה לי 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש?רעש שקט 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?מי זאת יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:מה? 2.יין:טוב:p 3.שמחה:תלוי מתי 4.ריקודים:בעעע...לא יודעת לרקוד 5.ציפור:בולבול 6:מוזיקה:הו יאאא 7.בעלי חיים:כלב 8.ג'ינס:קרוע 9.חיים:מוות 10.מוות:עצב 11.אהבה:המצאה 12.שינאה:הרבה 13.ילדים:בעע 14.הורים:בעע 15.חברים:הרס דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?גבינה 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?אביב גפן 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?התרגשות 7.מתקן לונה-פארק אהוב?אממ... 8.חיה אהובה?כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אסתי מור אמא שי מאור.. 10.סרט אהוב?כנפיים שבורות:)

LiLdon

New member
חחח גלי ! העיקר הבריאות :]

יוני
גבוה ממך: לא חשוב נמוך ממך:גם לא יש לו גשר::X מתלבש סטייליסטי:חחח אמ איכ? מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:
עיניים כחולות:- עיניים ירוקות:- עיניים בצבע דבש:- עיניים חומות:- שותה אלכוהול:כן!
מרכיב משקפיים:סיימ שיט עוסק בספורט:
מחייך הרבה:המ..לאמשנה מתקשר רק כדי להגיד היי:לא \: מחמיא לך:- מגלח את הרגליים שלו:חח עזבו אותי !!!>.< עונד תכשיטים:- שיער פנים (זקן,שפם):- מחייך כשאת נכנסנת לחדר:- שיער חום:- שיער שחור:- שיער בלונדיני:גם ירוק זה טוב שיער ג'ינג'י:- איפור:מה?ווי. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:- נאמן:- מנגן בגיטרה:
בתופים:
שר:
שרירים:- רזה מאוד\דקיק:- מצייר יפה:- לא אוכל בשר:- שיער ארוך:
ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?סקס מוזיקה וציקס פליק'ס.[נו סרטי בחורות ><] 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?ברור שאת החלום. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?תלוי 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא\ : 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה הא. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...עזבו אותי 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?איזה תפקוד איזה?>.< 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?יותר הזוי ממה שהוא עכשיו..? זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות
3.שתייה קרה או חמה?תלוי 4.עוף או נקניקיות?תלוי 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?קרמבו 6.סבתא או סבא?סבא !!!!1 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?לא חשוב \: 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?תלוי מתי.....ואיפה.. 10.מרק או דייסה?מרק \: 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?וואו.זה קשה.
12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?מי זו יעל שרוני?
שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:גרפיות 2.יין:פסח 3.שמחה:עננים 4.ריקודים:כיף 5.ציפור:חופש [וגם הקעקוע ><] 6:מוזיקה:חיים 7.בעלי חיים:יופי 8.ג'ינס:דבר מעולה 9.חיים:מוזיקה 10.מוות:מיסתורי 11.אהבה:הזוי 12.שינאה:בנאליי 13.ילדים:איכס 14.הורים:איכס 15.חברים:אחלה דבר
דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?המ..שוקולד
2.שתייה אהובה?בדרך כלל מיץ תפוזים, אבל אם זה בא עם וודקה ..בכיף.. 3.אומניי מוזיקה אהובים?אתם יודעים.ג'וליאן וכאלה (
) 4.עונה אהובה?חורף !!!!!!! 5.צבע אהוב?סגול 6.רגש אהוב?לאדעת |: 7.מתקן לונה-פארק אהוב?חחח כמה שנים לא הייתי בלונה פארק XD 8.חיה אהובה?חתול, נחש וציפור 9.חמש האנשים האהובים ביותר?אסי, ג'וליאן, מל, דאני וצ'אקי
10.סרט אהוב?Uptwon Girls-יש לי תחושה שרק רותם מכירה אבל נו שוין.

Hezi The One

New member
זה לבנים זה?! הפכתי פה הכל לנקבה><

שאלון [כתוב בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים ] טוב טוב תחשבו שזה על בנות גבוהה ממך: נוור זה לא כיף נמוכה ממך:בהחלט יש לה גשר:איכ,אבל לא הכי מפריע טבעות. מתלבשת סטייליסטי:בסדר מתלבשת בסיגנון רחוב:לא אכפת מתלבשת גותי: לא מתאים כ"כ:$ עיניים כחולות:בהחלט עיניים ירוקות:אפשרי עיניים בצבע דבש:בסדר עיניים חומות:גם בסדר שותה אלכוהולכן^^ מרכיבה משקפיים:לא מפריע האמת עוסקת בספורט:חדר כושר וזה סבבה:$ מחייכת הרבה:הכי חשוב! מתקשרת רק כדי להגיד היי:כן מחמיאה לך:לא יותר מדי מגלחת את הרגליים שלה:כן23^%@#$^ עונדת תכשיטים:לא אכפת אם לא שיער פנים (זקן,שפם):נו מה זה השאלון הזה מחייכת כשאתה נכנס לחדר:כן שיער חום:אפשרי שיער שחור:כ"כ
שיער בלונדיני:בסדר שיער ג'ינג'י:גם בסדר איפור:חופשי יכולה להצחיק אותך בכל רגע נתון:כן נאמנה:הכי חשוב מנגנת בגיטרה:אין בעיה בתופים:זה טום בוי כזה:$ שרה:כן שרירים:איכ,שלא יהיו לה רזה מאוד\דקיק:לא יותר מדי מציירת יפה:מה אכפת לי לא אוכלת בשר:איך שהיא רוצה שיער ארוך:כן!!!! ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?-מוח של בנות! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?-תלוי איזה חלום...אבל לשקוע בזה לא טוב 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?-אם הייתי אוהב את העבודה,אז למה לא 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?-זה לא יעזור לי לעבוד אבל אם אנ'לא יודע מה אני עושה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?-לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?-חבר אחד שלי. סבל מספיק 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...-הרבהההההההההההההההההההההההה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?-המיני? בטוח 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?-היה סקס עם חיותXD זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן,נו באמת ההוא ערבי,או לפחות רצה להיות. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?-מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?-קרה 4.עוף או נקניקיות?-עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?-קרמבו כי זה גם עם ריח 6.סבתא או סבא?-שניהם:] 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?-כחולות 8.סוודר או מעיל?-תלוי 9.שקט או רעש?-תלוי^^ 10.מרק או דייסה?-מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?-מיסטיקה,פסיכולוגיה זה בולשיט 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?-אני חושב שאני יודע מי שתי אלו אז אני אסתכן ואגיד אליענה שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:5 הומואים וקיטש. חוץ מזה מזכיר לי עוד המון 2.יין:שמחה 3.שמחה:ייןXD 4.ריקודים:מועדונים 5.ציפור:שיר 6:מוזיקה:טוב לנשמה 7.בעלי חיים:כלבXDDDDDDDDDDDDD (בדיחה פרטית) 8.ג'ינס:מכנס 9.חיים:מוות 10.מוות:אש 11.אהבה:חיים 12.שינאה:רע 13.ילדים:חמודים^^ 14.הורים:מעצבנים 15.חברים:אחים דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?-פיצה[?] 2.שתייה אהובה?-קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?-היהודים,גרין דיי,עברי לידר,אביב גפן,שייגעצ 4.עונה אהובה?-קיץ 5.צבע אהוב?-כחול 6.רגש אהוב?-אהבה[?] 7.מתקן לונה-פארק אהוב?-אוי,תמיד אהבתי את החלליות המסתובבות ההן 8.חיה אהובה?-סוס 9.חמש האנשים האהובים ביותר?-הכי? וואי. יש יותר מדי ולא רוצה לקפח אפחד:$ אז אני אגיד שכל החברים שלי 10.סרט אהוב?-איילנד,אמריקן פאי 4,מלך האריות

../images/Emo13.gif

גבוה ממך:רצוי... נמוך ממך:לא! יש לו גשר:לא! מתלבש סטייליסטי:כן מתלבש בסיגנון רחוב:כן מתלבש גותי: לא! עיניים כחולות:עדיף שלא... עיניים ירוקות:כנ"ל עיניים בצבע דבש:רצוי עיניים חומות:כן שותה אלכוהול:כן, קצת מרכיב משקפיים:לא עוסק בספורט:כן, אבל לא יותר מדי מחייך הרבה:רצוי מתקשר רק כדי להגיד היי:ל-א, חפרני מדי, סינון... מחמיא לך:כן, לא יותר מדי מגלח את הרגליים שלו:איך שבא לו עונד תכשיטים:ל-א!!! שיער פנים (זקן,שפם):ל-א!!! מחייך כשאת נכנסנת לחדר:רצוי.. שיער חום:כן שיער שחור:כן שיער בלונדיני:לא שיער ג'ינג'י:לא איפור:לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:כן נאמן:כן מנגן בגיטרה:יהיה נחמד בתופים:לא שר:כן שרירים:רצוי רזה מאוד\דקיק:לא מצייר יפה:כן לא אוכל בשר:לא אכפת לי... שיער ארוך:לא ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שיהיה שלום, אבל אמיתי (נשמע כמו משפט של מלכת יופי חח) ושלא יהו מחלות. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר לחיי המציאותים. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?ממש ממש לא. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? ילד חולה סרטן. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...ה-ר-ב-ה אולי איזה שמונה, אם לא יותר 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חח נראה לי שכן. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?אין לי מושג... זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?איכסס... 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה אני אוהבת מים! 6.סבתא או סבא?סבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?חומות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?רעש 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?יעל שרוני שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:???? 2.יין:סקסי 3.שמחה:טבע 4.ריקודים:נחמד 5.ציפור:שפעת העופות 6:מוזיקה:מרגיע 7.בעלי חיים:מצחיק 8.ג'ינס:נחמד 9.חיים:חופש 10.מוות:מפחיד 11.אהבה:מי מאמין בזה בכלל?! 12.שינאה:אובססיה 13.ילדים:
14.הורים:הכי חשוב שיש! 15.חברים:כנ"ל דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?שקשוקה של שילתי. 2.שתייה אהובה?קולה. 3.אומניי מוזיקה אהובים?אביב גפן, דניאל סלומון, מאור כהן וענבר פרלמוטר 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב?כתום 6.רגש אהוב?שמחה. 7.מתקן לונה-פארק אהוב?הסוכריה או ספינת פיראטים 8.חיה אהובה?נמלה 9.חמש האנשים האהובים ביותר?כ-ו-ל-ם!!! 10.סרט אהוב?בפעם האחרונה שהלכתי לסרט הוציאו אותי משם (שרתי הפיגמות היה לי מפחיד) פשוט לא אוהבת סרטים

אני..]:

גבוה ממך: בהחלט נמוך ממך:לא,מעדיפה שלא. יש לו גשר:משומה לא כזה מפריע לי מתלבש סטייליסטי:לא יודעת.. מתלבש בסיגנון רחוב:(: מתלבש גותי:תלוי עד כמה,אבל אבל בכיף. עיניים כחולות: יאי עיניים ירוקות:יאי עיניים בצבע דבש:יאי עיניים חומות:יאי שותה אלכוהול: אכן :) מרכיב משקפיים:תלוי עוסק בספורט: כן מחייך הרבה:הכייי חשווב לי בעולםם מתקשר רק כדי להגיד היי: תודה שהזכרתם לי. מחמיא לך: לא אוהבת. מגלח את הרגליים שלו:חח מעדיפה שלא. עונד תכשיטים:לא חושבת. שיער פנים (זקן,שפם):חח תלוי מחייך כשאת נכנסנת לחדר:יאי שיער חום:יאי שיער שחור:יאי שיער בלונדיני:יאי שיער ג'ינג'י: ממ איפור:לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:כן כן כן!! נאמן:כן מנגן בגיטרה:יתרון בתופים:יאייי שר:תלוי שרירים:חח יאי רזה מאוד\דקיק:תלוי מצייר יפה:יתרון לא אוכל בשר: למי איכפת?! שיער ארוך:יאיי :) ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?הרבה דברים אני מניחה. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?לא. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?תלוי. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא.למרות שזה מפתה. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא.(וגם זה מפתה.) 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אמא שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...שאלה טיפשית.. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?אני מניחה שלא. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?עזבו אותיי זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.עוף או נקניקיות?לא אוהבתת 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?קרמבו 6.סבתא או סבא?שניהם
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?תלוי. 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?תלוי 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה אני מניחה. שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:חברה שילי 2.יין:כיף כיף כיף 3.שמחה:הכי כיף-לכולם. 4.ריקודים:יאי 5.ציפור:מציק 6:מוזיקה:אהבה 7.בעלי חיים:כלבה שילי 8.ג'ינס:נוח 9.חיים:כהן. 10.מוות:לא כיף 11.אהבה:אלי. 12.שינאה:דברים מציקים 13.ילדים:יאי 14.הורים:לא יאי. 15.חברים:
דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?קרמבו 2.שתייה אהובה?נסטי אפרסק 3.אומניי מוזיקה אהובים?המון.מוקי
4.עונה אהובה?קיץ 5.צבע אהוב?לא דת 6.רגש אהוב?אווץ 7.מתקן לונה-פארק אהוב?אני מאלה שאוהבים סתם להסתובב 8.חיה אהובה?כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר? :[ 10.סרט אהוב?היומן.

פיייייייייייייו

גבוה ממך: יהיה חביב נמוך ממך: המממ תלוי בכמה יש לו גשר: נו לא אשמתו מתלבש סטייליסטי: לא ממש מתלבש בסיגנון רחוב: לא עד כדי הגזמה מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: סדר עיניים ירוקות: סדר עיניים בצבע דבש: סדר עיניים חומות: סדר שותה אלכוהול: בכייף שלו מרכיב משקפיים: :X עוסק בספורט: סדדדדדדדדר מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: תלוי כמה XD מחמיא לך: תלוי כמה מגלח את הרגליים שלו: חח לא עונד תכשיטים: נההה שיער פנים (זקן,שפם): רק של עידן
מחייך כשאת נכנסנת לחדר: חחח יחי הקיטצ'יות שיער חום: יא שיער שחור: יא שיער בלונדיני: יא שיער ג'ינג'י: נייט איפור: איכ יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: דהההה נאמן: דה מנגן בגיטרה: חביב בתופים: נחמד שר: נחמד שרירים: לא המוווווווון רזה מאוד\דקיק: חחחח מצייר יפה: לא מפריע לי לא אוכל בשר:
סתם לא קריטי שיער ארוך: תלוי כמה ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את המחשבה של האנשים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? תלוי איזה חלום.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא<? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא נראה לי 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 2 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחותי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... חחחחחחח עוד דבר? לפרט לכם עלויות? לודעת כמה שרעבה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חח לא 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? טוב יותר זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? :X 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו 6.סבתא או סבא? חחחח 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי למי 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? תלוי בזמן 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל מי? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: גייז 2.יין: תירוש? 3.שמחה: אושר 4.ריקודים: כייף 5.ציפור: נשר 6:מוזיקה: חיים XD 7.בעלי חיים: סטנלי
8.ג'ינס: בגד? 9.חיים: מים 10.מוות: אווץ 11.אהבה: שנאה? 12.שינאה: אהבה? 13.ילדים: אנשים? 14.הורים: חיות? 15.חברים: כפרות דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? שניצל תייייייייייירס 2.שתייה אהובה? אבסולוט? 3.אומניי מוזיקה אהובים? , אינפקציה...king crimson 4.עונה אהובה? אביב\סתיו 5.צבע אהוב? ירוק וחום 6.רגש אהוב? אהבה
קיטצ'יות שוטלת פה הא? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? סופרלנד? הזה על המים נו 8.חיה אהובה? סטנלי
9.חמש האנשים האהובים ביותר? :X 10.סרט אהוב? אפקט הפרפר

גוטשה

New member
עוד שעה

גבוה ממך: הולך נמוך ממך: הכי לא יש לו גשר: שיורד מהר מתלבש סטייליסטי: ערסים יעני? מתלבש בסיגנון רחוב: מה כמו הומלס? מה הקטע? מתלבש גותי: איכס לא, מה הוא אימו עיניים כחולות: לא עיניים ירוקות: כן! כן! כן! כן! עיניים בצבע דבש: גם טוב עיניים חומות: סיים שיט שותה אלכוהול: מדי פעם מרכיב משקפיים: כן :) עוסק בספורט: שיהיה מחייך הרבה: בהחלט מתקשר רק כדי להגיד היי: לא ולא מחמיא לך: לא כשלא צריך מגלח את הרגליים שלו: לא, לא, לא עונד תכשיטים: שרשרת? למה לא? שיער פנים (זקן,שפם): שיהיה מחייך כשאת נכנסנת לחדר: חמוד :) שיער חום: וויפי שיער שחור: דיי עם האימו שיער בלונדיני: :) שיער ג'ינג'י: לא נראה לי, אני (ואני לא!!!) מספיקה לעצמי איפור: דיי, לא רוצה אימו יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן כן כן נאמן: הכי מנגן בגיטרה: לא בתופים: לא אכפת לי, אבל שינגן על משהו. ולא על על גיטרה. שר: שישיר שרירים: לא רזה מאוד\דקיק: אולי מצייר יפה: בטח לא אוכל בשר: בתיאבון שיער ארוך: טעים ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? אין אלוהים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? יכול להיות, אני לא חושבת 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? מישהי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... וואו, המון. זה לא היה נראה כמו ארוחה, זה היה מתפרש על כל היום. למרות שגם בימים אלו זה קורה. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? נראה לי, מאוד קל פה 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אחרת. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות, חחחח. 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? אם כבר אז עוף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו על הראש 6.סבתא או סבא? אני לא זוכרת את סבתא שלי,והסבתר החורגת דוגמה רעה, אז סבא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות, אני חושבת. 8.סוודר או מעיל? סוודר. 9.שקט או רעש? שקט. 10.מרק או דייסה? מרק. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכו. 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי זאת יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: כיתה ד' 2.יין: אמא 3.שמחה: גלעד אתמול 4.ריקודים: כיתה ג' 5.ציפור: הגינה שלי 6:מוזיקה: מוצארט 7.בעלי חיים: דובי 8.ג'ינס: פעם לא 9.חיים: פלסטין 10.מוות: פלסטין 11.אהבה: מישהו, פעם 12.שינאה: היום, בטעות 13.ילדים: היינו פעם 14.הורים: הורה אחד 15.חברים: מדי פעם דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פסטה 2.שתייה אהובה? מים 3.אומניי מוזיקה אהובים? קשה לי מדי 4.עונה אהובה? סתיו 5.צבע אהוב? ירוק 6.רגש אהוב? אה, שמחה, כאילו? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? זה בסופרלנד, וזה הכיסאות המעופפים האלה. 8.חיה אהובה? כלב, נראה לי 9.חמש האנשים האהובים ביותר? דיי, בחיאת 10.סרט אהוב? מגנוליה או משהו, או התרסקות. לא יודעת.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif טרלהלהלהלה ../images/Emo9.gif

גבוה ממך:
נמוך ממך:
יש לו גשר: אפשר.. מתלבש סטייליסטי: רצוי שלא >< מתלבש בסיגנון רחוב: אפשר.. מתלבש גותי: >< עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול: נמ. טוב.. מרכיב משקפיים: אפשר.. עוסק בספורט: למה לא?
מחייך הרבה: כן *חיוךכמוהסמיילישלילצ'יקאוהבת* מתקשר רק כדי להגיד היי: יאאאאאאאאאאאאאאאאאא|הממ| כן!!!!!!!1111 מחמיא לך: אווו כן
מגלח את הרגליים שלו: לא >< מה הוא ערן? >><< עונד תכשיטים: מ. לאדעת.
שיער פנים (זקן,שפם): כמו של דני ועידני כזה ררר
מחייך כשאת נכנסנת לחדר: |המממ| כןןןן שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י: XDDD
איפור: נהההה... תחסכו ממנו.. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: יאללה |הממ| נאמן: ברור.
מנגן בגיטרה: כן
בתופים:
שר:
שרירים: כן!!!!!!!1111111111111
רזה מאוד\דקיק: לא >><< מצייר יפה:
=] לא אוכל בשר: למה?
שיער ארוך: אפשרי.. ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? נאמ.מחזור, לידות, ערסים ואימואים (הא! נאהא לילצ'יק!
). 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לאדעת.. תלוי מה החלום
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא אמרתי שאני אעבור
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? רגע.. איבדתי אותך. Oo 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?כן |: המוןןן >><< 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? זה קשה. >< עבור >><< 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הההההההההככככככככככככככללללללללללללל... נאמ. הייתי אוכלת בערך כמו שאני אוכלת עכשיו כי אני לא משו שמה על הבעיות השמנה ועל הבעיות בריאות..
. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אני קיבוצניקית!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? פריקי. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? ברור שסופרמן. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות |הממ| 3.שתייה קרה או חמה? קרה >< 4.עוף או נקניקיות? באתי לכתוב נקניקיות.. אבל חשבתי על הראש הכחול של גלעדי.. אז עוף.
5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? נאאא... אינמצב שישלי קרמבו בראש והוא לא בפה שלי
6.סבתא או סבא? סבתא
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות
8.סוודר או מעיל? סוודר. 9.שקט או רעש? רעש >< 10.מרק או דייסה? דייסה!!!!!!!!!1111111 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה בייקר.. כי את השנייה לא ראיתי >< שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: חה. 2.יין: מה? 3.שמחה: מייאו. פישי. 4.ריקודים: הדרירומןאווץ'סטייק. 5.ציפור: פישי D: 6:מוזיקה: מהשד"ק 7.בעלי חיים: דג 8.ג'ינס: החדש היפה שלי!
9.חיים: אהבה 10.מוות: אווץ'
11.אהבה: חיים 12.שינאה: מייאו. 13.ילדים: המון. 14.הורים: חבל.. 15.חברים: יש כמה. דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? אוייש.. זה קשה לבחור >< 2.שתייה אהובה? מים / קולה. 3.אומניי מוזיקה אהובים? בלעכס. אתם כבר יודעים :) 4.עונה אהובה? קייץץץץ 5.צבע אהוב? כחול 6.רגש אהוב? אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? התמנון.. ררר..
8.חיה אהובה? כלב / דג 9.חמש האנשים האהובים ביותר? מה אתם דפוקים!? אז לא מהפורום.
איי זה יוצא יותר מ5. בז'י, מורי, גלי, תוי, שולה. הו! בול 5 D: 10.סרט אהוב? קלרה הקדושה יא. זה היה דיי קצר ;[ באלי אחד ארוךארוך שלא נגמר ;[ נאמ. אני אחפש!

למעלה