מזמן לא היה....

ManRed

New member
איפה הפין שלי?

בנות, מה עושה לך את זה: גבוהה ממך:
נייט נמוכה ממך:
דא, דא ליברמן יש לה גשר:
מתלבשת סטייליסטי: לא מפריע מתלבשת בסיגנון רחוב: לא מפריע מתלבשת גותי:
עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול: רק לא יותר מידי מרכיבה משקפיים: עדיף שלא אבל לא מפריע עוסקת בספורט: ישמצב אבל קצת מאיים אם יותר מידי מחייכת הרבה: אם יש לה חיוך חמוד אז למה לא. מתקשרת רק כדי להגיד היי: אוו אוו אוו כן כן כן!
מחמיאה לך: תלוי על מה...
מגלחת את הרגליים שלה: ofcourse עונדת תכשיטים: לא יותר מידי שיער פנים (זקן,שפם): חחחחחח
מחייכת כשאתה נכנס לחדר: כן
שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י: קצת מפחיד אבל אפשר להסתדר איפור: לא יותר מידי יכולה להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן:
מנגנת בגיטרה: לא גורע.. בתופים:
שרה:
שרירים: לא בצורה גברית רזה מאוד\דקיק: לא יותר מידי מציירת יפה: נחמד לא אוכל בשר: פחות טוב שיער ארוך:
ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי משלים את הבנין המרובע בעזריאלי 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הו, כל כך חלום.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, שיהיה לי למה להתעורר בבוקר. גם תלוי איזו עבודה.. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן, בכל הנהגים האלה שעוצרים באמצע הכביש.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחד מהחברים\משפחה.. למי שהכי אכפת ממני והכי עזר לי.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אותו דבר, אני אוכל עד שאני מלא 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מפותח יותר, סביבה נקיה.. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן, יש לו תחתונים צמודים ולמוחמד עלי מכנסיים שעלולים ליפול במשחק כדורמים 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? פיות.. 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? אוהבים נקניקיות 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו בראש... 6.סבתא או סבא? סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה יותר כוסית שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: גיי 2.יין: בלעכס 3.שמחה: טוב 4.ריקודים: זיעה 5.ציפור: מוח 6:מוזיקה: העברת זמן 7.בעלי חיים: כייף עד שהם מתים 8.ג'ינס:
9.חיים: לא מובנים 10.מוות: עצוב 11.אהבה: בונוס הכי גדול שאפשר לקבל 12.שינאה: הרגשה רעה 13.ילדים: הרגשה טובה 14.הורים: דאגה 15.חברים: כייף דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? צ'יפס 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים? משתנה 4.עונה אהובה? קיץ 5.צבע אהוב? אדום 6.רגש אהוב? אהבה? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? מה שהכי מפחיד 8.חיה אהובה? כלב 9.חמש האנשים האהובים ביותר? משתנה אבל יש לי את הקבועים שלי 10.סרט אהוב? --

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifדנייי../images/Emo23.gif

אתה היחיד שכתב שפיות זה יותר מגניב
. איזה חמוד
.

אפרת P

New member
פה../images/Emo112.gif

אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? זיהום סביבה
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיים. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אולי. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? גלעד. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אותודבר 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אם הייתי רוצה. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? הן הרבה יותר חכמות ומפותחות מבני האדם. אם בני האדם היו כמו החיות מה היה קורה - זאת השאלה. זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? אמא שלי. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מה שיוצא. 3.שתייה קרה או חמה? קרה. 4.עוף או נקניקיות? איכ. 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו. 6.סבתא או סבא? כווולם. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כל עיניים. 8.סוודר או מעיל? שווצר קפוצ'ון וואטאבר. 9.שקט או רעש? שקט. 10.מרק או דייסה? מרק. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה. 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? עא? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: פעם. 2.יין: פסח. 3.שמחה: חיוך. 4.ריקודים:
5.ציפור: חרא של יונה. 6:מוזיקה: כיף
7.בעלי חיים: הכי כיף
8.ג'ינס: בהיר. 9.חיים: מוות. 10.מוות: קבר. 11.אהבה:
באמאשלכם. 12.שינאה: רע. 13.ילדים: רע. 14.הורים: רע. 15.חברים: טוב. הכיטוב. הכיהכיהכיהכיהכיהכיטוב.
דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? פיצה. 2.שתייה אהובה? מסתבר שמים. 3.אומניי מוזיקה אהובים? כל מיני. 4.עונה אהובה? קיץ. 5.צבע אהוב? ירוק. 6.רגש אהוב? ססס. 7.מתקן לונה-פארק אהוב? לא אוהבת לונאפארק 8.חיה אהובה? כלבלב וממ לא חסר. 9.חמש האנשים האהובים ביותר? כולם. 10.סרט אהוב? לא.

יאללה נו, מעביר את הזמן..

גבוה ממך: כן נמוך ממך: לא.. ולא שזה אפשרי כלכך.. יש לו גשר: עדיף שלא מתלבש סטייליסטי: לא מתלבש בסיגנון רחוב: סבבה מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות: כן עיניים בצבע דבש: כן עיניים חומות: כן שותה אלכוהול: בזמנים הנכונים מרכיב משקפיים: האמ.. לא כזה משנה לי.. עוסק בספורט: כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: כן אבל שלא יהיה קרציה מחמיא לך: סבבה מגלח את הרגליים שלו: לא יודעת..איך שבא לו עונד תכשיטים: לא.. שיער פנים (זקן,שפם): האמ.. תלוי אם יתאים לו זקן מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: כן!@#$!!@#!# שיער ג'ינג'י: לא יודעת מוזר קצת איפור: לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן..עדיף נאמן: הכי חשוב מנגן בגיטרה: כן!!@ בתופים: כן1@#@!# שר: כןןןןןןןןןןןןןן שרירים: עדיף שלא הרבה.. רזה מאוד\דקיק: לא.. מצייר יפה: כן לא אוכל בשר: עדיף שכן יאכל שיער ארוך: ממש לא... ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לא יודעת. אולי רגשות שלא צריך. ובנים שלא צריך. יו! בנים שלא צריך! אלפי בנים מיותרים בעולם.. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? וואי, נראה לי שלחלום.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא יודעת..לא נראה לי 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אולי 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אל תגזימו.. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לנזק 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אוווווו!!! לא כדאי לכם לדעת!! [עידן?] 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא נראה לי.. סתם הייתי צורחת על כולם בלי סיבה 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? פאק..דוגרי סקס עם חיות.. יאללה קיצרתי..

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif ממ..

"מתקשר רק כדי להגיד היי: כן אבל שלא יהיה קרציה"
נראה אם הוא בכלל יצליח לתפוס אותך XD

לא יכול להירדם.. יותר מדי קפאין ../images/Emo10.gif

לא חושב שמישו אשכרה יקרא את זה אבל בכל זאת
.. ואם מישו כו יקרא אני יעשה לו חמולה! גבוה ממך: אימאא!!! לא.. נמוך ממך:
יש לו גשר: די נו.. אתם באים להפחיד אותי?.. מתלבש סטייליסטי: סבבה. מתלבש בסיגנון רחוב: תלוי .. אני לא בעד בגדים
מתלבש גותי: לא.. עיניים כחולות:
עיניים ירוקות: לא.. רק לי ! עיניים בצבע דבש: למה לא.. עיניים חומות: הרוב ככה.. שותה אלכוהול: אם יותר ממני אז אני פורש לדוקים! מרכיב משקפיים:
עוסק בספורט: אם יותר שרירית ממני אני קופץ מהחלון.. מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי: וואי אם ככה אז הייתי יוצא עם חצי מדינה.. ואח"כ אומרים לי שאני שרמוט.. מחמיא לך:
מגלח את הרגליים שלו: רצוי ביותר! עונד תכשיטים: לא מפריע.. שיער פנים (זקן,שפם): XDD בטח מזה שפם זה סקסי ! (נכון טובי?
) מחייך כשאת נכנסנת לחדר: |נמס| שיער חום: בכייף שיער שחור: למה לא.. שיער בלונדיני: חח סימן לאריכות ימים! שיער ג'ינג'י: לא תודה.. איפור: אני בקטע של מראה טבעי.. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: וואי זה חלום ילדות שהתגשם מה אני אגיד לכם.. נאמן: מממ עדיף..מה אני צריך עוד אחת כמוני בקשר?
מנגן בגיטרה: סקסי.. בתופים: מוזר.. שר: כע..שתשיר לי כל היום שירי אהבה .. שרירים: לא תודה.. רזה מאוד\דקיק: איכס.. יצא לי להיות עם יותר מדי בנות כאלה.. אני מאלה שאוהבים שיש מה לתפוס
מצייר יפה: חח לא אוכל בשר: בשר זה טעם החיים! (פרסומת סמויה לטיבון ויל) שיער ארוך:
ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי משמיד את כל הגברים חוץ ממני ומשתעשע כל היום.. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אני חי בחלום בכל מקרה.. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? אין מה לעשות.. בשביל כבוד צריך לעבוד..אני לא רואה את עצמי מאלה שיושבים על התחת כל היום ולא עושים כלום.. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?עוד לא יצא לי תואד ראשון ושני
.. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אווווו יהההה .. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לא חשוב
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... מלייאנת'לפיםםםםם!!!!!!!!!!!! 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חח הם היו מתים בכל מקרה
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? יום אחד הקופים ישלטו בעולם .. ופינגווינים יזיינו את כולנו! (פרסומת סמוייה לגלעד
). קצת קיצרתי כי אין כח .. המשך יום נפלא

פרקשון

New member
אף אחד לא מגיב לאף אחד, מיותר לענות

אבל בכל זאת משעמם לי גבוה ממך: תמצאו אחת כזאת נמוך ממך: תמיד יש לו גשר: אין בעיה מתלבש סטייליסטי: לא להגזים מתלבש בסיגנון רחוב: סבבה מתלבש גותי: לא כל כך עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות: כן עיניים בצבע דבש: כן עיניים חומות: כן שותה אלכוהול: כן מרכיב משקפיים: אין בעיה עוסק בספורט: אין בעיה אבל שלא תהיה גורילה מחייך הרבה: כן! מתקשר רק כדי להגיד היי: כן מחמיא לך: לא הרבה אבל מגלח את הרגליים שלו: רצוי עונד תכשיטים: במידה מסוימת שיער פנים (זקן,שפם): רצוי שלא מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כמובן שיער חום: כן שיער שחור:כן שיער בלונדיני: כן שיער ג'ינג'י: כן איפור: אם היא תתאפשר כמו שמתאים לה אז כן יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: יהיה טוב נאמן: חשובבבב מנגן בגיטרה: למי אכפת בתופים: גדכדג שר:כגדכד שרירים: לא! רזה מאוד\דקיק: כן מצייר יפה: בכיף שלה לא אוכל בשר: לא טוב שיער ארוך: רצוי ואחד כללי אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? שעישון לא יפגע בבריאות!!!! 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אם כל האנשים שאני מכיר היו בחלום אז כן 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? נראה לכם 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא חושב 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?מסרב לענות 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...אכפת לי מהשמנה? 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא מאוכזבים בואו נגיד 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היינו אוכלים מכות!! זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן מזיין אותו!! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.עוף או נקניקיות? נקניקיות 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה? קרמבו 6.סבתא או סבא? סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי בעין 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני?? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף: הומואם 2.יין: קידוש 3.שמחה: שישי 4.ריקודים: מועדון 5.ציפור: עוף 6:מוזיקה: בארבי 7.בעלי חיים: צב 8.ג'ינס: זול 9.חיים: תמיד 10.מוות: אףפעם 11.אהבה: כיף 12.שינאה: כיף 13.ילדים: מרץ 14.הורים: ההפך ממרץ 15.חברים: בלאגן

אפרת P

New member
ידוע שלא אכפת לך מהשמנה../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

איפה איפה איפה יעל

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif נשמההה../images/Emo99.gif

אני קוראת את השאלון בהתחלה ואני כזה יאיאיאיא ישלי סיכוי עם עידני ואז אני רואה "רזה מאוד/דקיקה: כן"

Mrs Felix

New member
^~

|שובתת| אני לא עושה תראשון! מי שבא ברוך הבא. אני יאמר תודה וישתוק>.< אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
רוע אצל אנשים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
אני חושבת שלהתעורר, גם ככה אני חיה בחלומות>< 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לא, מה אני פראיירית? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
כן...O.O 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
אני חוששת שאחד לפחות. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
אני חושבת שאמא 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
הו, חח אל תשנאו אותי אבל ככה בערך אני חיה>< 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
לא,. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
אחרת..? לוידעת! מזה הדבר הזה! זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
סופרמן DA 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
אמ.. פיות כוסיות כאלה. 3.שתייה קרה או חמה?
קרה 4.עוף או נקניקיות?
עווווף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?
הקטע עם הקרמבו, ממש בזבוז. 6.סבתא או סבא?
סבאO.O 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
כחולות. אבל תלוי למי. 8.סוודר או מעיל?
מה סוודר מה? הדבר הזה של הסבתות? 9.שקט או רעש?
רעש. אבל תלוי איזה. לא של פלוצים. 10.מרק או דייסה?
מרק עווווווף 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?
אה... 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
מי זאת יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:
איסטלייף 2.יין:
אדום 3.שמחה:
שיכור 4.ריקודים:
סלון>< 5.ציפור:
יאמפמפוז 6:מוזיקה:
בצפר [לא הלהקה. לא מה ששמים בהפסקות] 7.בעלי חיים:
רקון 8.ג'ינס:
שיא 9.חיים:
דוד 10.מוות:
יום ראשון 11.אהבה:
מוות 12.שינאה:
ציצי 13.ילדים:
שנאה? 14.הורים:
חייזרים 15.חברים:
שוט דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?
שוקולד, פאנקייק 2.שתייה אהובה?
קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?
יש שירים אהובים.... 4.עונה אהובה?
תלוי איפה מתי וכמה. [קיץ וחורף] 5.צבע אהוב?
כחול, ירוק, סגול 6.רגש אהוב?
שמחה התהוללות>< 7.מתקן לונה-פארק אהוב?
רכבתהרים 8.חיה אהובה?
אמ... כלב? עז? 9.חמש האנשים האהובים ביותר?
לארוצה 10.סרט אהוב?
שנים לא ראיתי סרט טוב. גמלים זה פיראטים שצמחה להם גבעה על ההר!

Mrs Felix

New member
*עונה בשביל כל הזכרים על השאלון*

של איזה בתזוג הם רוצים,

למעלה