^~
|שובתת| אני לא עושה תראשון! מי שבא ברוך הבא. אני יאמר תודה וישתוק>.< אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
רוע אצל אנשים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
אני חושבת שלהתעורר, גם ככה אני חיה בחלומות>< 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לא, מה אני פראיירית? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
כן...O.O 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
אני חוששת שאחד לפחות. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
אני חושבת שאמא 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
הו, חח אל תשנאו אותי אבל ככה בערך אני חיה>< 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
לא,. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
אחרת..? לוידעת! מזה הדבר הזה! זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
סופרמן DA 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
אמ.. פיות כוסיות כאלה. 3.שתייה קרה או חמה?
קרה 4.עוף או נקניקיות?
עווווף 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?
הקטע עם הקרמבו, ממש בזבוז. 6.סבתא או סבא?
סבאO.O 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
כחולות. אבל תלוי למי. 8.סוודר או מעיל?
מה סוודר מה? הדבר הזה של הסבתות? 9.שקט או רעש?
רעש. אבל תלוי איזה. לא של פלוצים. 10.מרק או דייסה?
מרק עווווווף 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?
אה... 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
מי זאת יעל שרוני? שאלות אסוציאציות: 1.ווסטלייף:
איסטלייף 2.יין:
אדום 3.שמחה:
שיכור 4.ריקודים:
סלון>< 5.ציפור:
יאמפמפוז 6:מוזיקה:
בצפר [לא הלהקה. לא מה ששמים בהפסקות] 7.בעלי חיים:
רקון 8.ג'ינס:
שיא 9.חיים:
דוד 10.מוות:
יום ראשון 11.אהבה:
מוות 12.שינאה:
ציצי 13.ילדים:
שנאה? 14.הורים:
חייזרים 15.חברים:
שוט דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?
שוקולד, פאנקייק 2.שתייה אהובה?
קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים?
יש שירים אהובים.... 4.עונה אהובה?
תלוי איפה מתי וכמה. [קיץ וחורף] 5.צבע אהוב?
כחול, ירוק, סגול 6.רגש אהוב?
שמחה התהוללות>< 7.מתקן לונה-פארק אהוב?
רכבתהרים 8.חיה אהובה?
אמ... כלב? עז? 9.חמש האנשים האהובים ביותר?
לארוצה 10.סרט אהוב?
שנים לא ראיתי סרט טוב. גמלים זה פיראטים שצמחה להם גבעה על ההר!