מסר מפיות

../images/Emo221.gifשרון../images/Emo24.gif

ניבוי איננו מטרת הבאת המסרים אלא הכוונה
מעגלים מעגלים קטנים וגם גדולים. בשביל להתקדם קדימה צריך לזכור מה היה מאחור. זה לא יהיה נכון לנטוש מאחור את העבר ולשעוט קדימה אל המחר.
כל צעד מכוון אל הייעד הנכסף קשור במה שהיה וממה שכבר נלמד. יש להשכיל וללמוד מהעבר כדי להצליח מחר.

נורש

New member
תודה wow המסר נגע בי באיזו נקודה שמשהו

בפנים ממש זז כשאני קוראת

שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

מצטערת שהבאת המסרים נמשכה זמן רב... נזקקתי למעט שקט והוא היה בהקצבה דלה.... הקטנה שלי עם כאבי בקיעת שיניים
מקווה שאתם מתחברים למסרים
שיהיה רק טוב
שבוע מהנה ונעים

קסמי אהבה- פיספסתי או אפשר עדיין מסר../images/Emo24.gif

בכל מקרה שבוע נפלא לשאלתי אם יש המשכיות לסדנאות לקבוצות שמגיעים לצפון ? או את נותנת כללי? אהבה אריאלה

../images/Emo221.gif אריאלה ../images/Emo24.gif

האם את שואלת אם כדי להמשיך לקיים סדנאות בכלל? או האם לערוך סדנאות המשך? ? ?

אני אנסה למקד../images/Emo140.gif

ראשית, איך חגגת יומולדת ? ולשאלתך- ביום שישי העברתי סדנת דמיון-מודרך של כשעתיים, באזור הצפון- כחצי שעה מהבית לאוהל לינה בטבע . בהמשך לפניה אלי מאנשי היי-טק, רפואה, ארכיטקטים לא מחוברים בכלל לנושאים רוחניים- 10 איש. והצלחתי לא להכניס את הנושא הרוחני לסדנא. עד עכשיו הסדנאות היו אצלי למי שמחובר לריפוי ולרוחניות, - רייקי מעט תיקשור, לקבוצות קטנות יותר ופרטני. הסדנא היתה יותר מוצלחת ממה שצפיתי . והחלטתי לעשות מאמצים למשיך בדרך הזאת- האם זה נכון עבורי בתקופה זו? אוהבת, אריאלה

../images/Emo221.gifאריאלה אהובה../images/Emo24.gif

עלית על דרך המלך לי הן אומרות
הרי זה פשוט לחלוק חוויות עם בעלי אותן רעיונות. כל השליחות היא, להעביר המסר הלאה דווקא לאותם אלא שנראה שזה מהם והלאה.... כך שבלי חשש וללא מורא (ובעצם, הן אומרות לי שזו אותה מילה...) תזרמי עם האנשים תתחברי להדרכה השאר יבוא מעצמו יזרום ויגיע כל המידע.

רותי 11

New member
אפשר גם מסר ?

ותשאלי מסר כללי בשבילי מסר שהכי מתאים לי לתקופה הנוכחית תודה

../images/Emo221.gifרותי היקרה../images/Emo24.gif

להבה של אש להבה מחממת להבה מטהרת
צריכה להדליק נר אמא מבקרת...
אמא שומרת ואיתך תמיד בלהבה המרצדת היא לך תאיר
בדרכה המיוחדת היא תעזור ותעצים אותך
...וואו רותי, זה ממש נכפה עלי לכתוב זאת.... אוהבת

מופלא,מופלא../images/Emo140.gif

באמת תיכננתי בראשי פרקים מה להעביר, והכשהתחברתי להדרכה, כל התוכנית השתנתה כאילו הכל היה מתוכנן כך מראש. מקווה שבורא עולם ישלח עוד הרבה כאלו.אמן !
תודה ומעריכה באהבה
אריאלה

../images/Emo57.gifיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

את שליחה של בורא עולם אין שום סיבה שזה לא יצליח

עכשיו הצליחו להוציא לי את האוויר../images/Emo10.gif

מאתמול אני פונה לכל מיני מקומות שעורכים סדנאות, כולל המקום שהייתי בפעם האחרונה( בעלת המקום בכלל לא ידעה שהייתי שם) התגובות שצריך אנשים- והם לא מרויחים מזה שמישהו אחר עושה סדנא. והתקשרתי לחברות שמתככנים לחברות סדנאות בימי כיף ... אז אני לא מבינה, מהיכן ממשיכים את השליחות ?

זה פתאום יגיע...אל תכנסי לבהלה../images/Emo57.gif

תזמני במחשבה... זה יגיע אני בטוחה. אולי לא במתכונת שהיית רגילה אליה עד היום אל תתייאשי תמשיכי לנסות

למעלה