מפגש!

yaaruka

New member
אתם לא מבינים שאם אתם לא אומרים היום

באיזה יום המפגש חצי מהאנשים פה לא באים?! ומה אם זה יהיה ביום ראשון?! [שזה מחר] אתם חייבים להודיע היום עד שש לפחות!!! אין מצב שאתם מודיעים מחר! שני אנשים אמרו יום ראשון. תודיעו שזה יום ראשון וזהו XD או ראשון או שלישי כי יום שני לא נראה לי שיש תחבורה ציבורית \= זה חג. אני לא מצווה עליכם או משהו. אבל אם אתם לא מודיעים היום מחר אני כבר לא אהיה פה. ואם אתם רוצים שאני אבוא [אני לא מאיימת!] אז... ואני בטוחה שאני לא היחידה שבלחץ פה!!! אז אני מציעה לכם להחליט עוד היום D=

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמפגש נדחה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני נורא מצטערת בפניי כל האנשים שתכננו/פינו את זמנם/ביטלו תכניות בשביל המפגש, אבל כנראה שהוא לא יתקיים בשבועות. המקסימום אנשים שיכולים להגיע הוא לא מעל 2-3 ולכן זה ממש לא אפקטיבי. עוד שבועיים רובנו יוצאים לחופש הגדול, ולכן יהיה אפשר בשמחה לעשות את המפגש בתאריך הזה. צפו לעובדה שזה לא הולך להיות המפגש היחיד בחופש, וכמובן שיהיה לנו גם יום קידום.
סופ"ש רגוע.

yaaruka

New member
אוייי>< כלכך רציתי לבוא למפגשש!!!

הסוף שבוע באמת רגוע XD [שונאת לדבר בחרוזיםם><] אבל כנראה שזה לא עוד הרבה זמן חיחי אז ... אפשר להרגע אבל המפגש לא יכול להיות ביום הראשון לחופש כי זה יום שבת.. אז יום ראשון יהיה נחמדד D=

yaaruka

New member
ועוד משהוו..

להבא תדעו להודיע על המפגש לפחות שבועיים מראש ולא יומיים לפני D= כי... אז לא כולם יכולים והם כבר קבעו מלאמלא דבריםם... ואז אין זמן ואפחד לא בא וככה זה נראה בסוף.. אני מקווה שתכחו את העצה שליי ^^ וזו גם רק דעה אישית שלי... אתם לא חייבים לעשות את זה ... טב מקווה שבמפגש שבחופש יהיו מלא אנשיםם!!! חחח

yaaruka

New member
ועוד משהוו..

להבא תדעו להודיע על המפגש לפחות שבועיים מראש ולא יומיים לפני D= כי... אז לא כולם יכולים והם כבר קבעו מלאמלא דבריםם... ואז אין זמן ואפחד לא בא וככה זה נראה בסוף.. אני מקווה שתכחו את העצה שליי ^^ וזו גם רק דעה אישית שלי... אתם לא חייבים לעשות את זה ... טב מקווה שבמפגש שבחופש יהיו מלא אנשיםם!!! חחח

../images/Emo171.gif זה אייקון מרושע,בן השטן.

טוב אז לפי דעתי טוב שזה נדחה כי בחופש הגדול יהיו יותר אנשים ויותר זמן... אז...חג שמח?

למעלה