משו היה חסר לי פה..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifמשו היה חסר לי פה..

חחח, רק עכשיו עליתי על-מה חסר
אינג'וי! -שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"ד'ה הארטס אול אובר ד'ה וורלדדד"

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב
- שיר השבוע (כללי): אממ...וואי, עם כל הנסיעות שהיו לי השבוע, היו מלא שירים.. Chris Brown - With You אביב גפן - מטוסים בלקפילד - The Hole In Me אביב גפן - משהו בין שנינו Mika - Lollipop!! 05-New_Found_Glory-I_Don't_Wanna_Know-iND
- אלבום השבוע: של New Found Glory סתם כי מצאתי אותו זרוק בחדר אחרי שנים שלא שמעתי אותו..
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ..אני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל כך עצוב הלילה הכוכבים נופלים אולי בדיוק כמונו השמיים גם בוכים כל כך חשוך הלילה מתי כבר יתבהר כשאחזור אליך על הלילה אספר..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני: "בתאבון וזה..." הוא: "תודה וזה.נשיקות וכאלה." חחח זה היה חמוד
- דבר שהשגתם השבוע: תיאוריהההההההההההההההההההההה והתחלתי ללמוד נהיגה! התגשמות חלום. אה כן..וחצי משכורת.. אה כן..ואחותי הנשמה המהממת קנתה לי בגד ים יפייפה באילת.
- מאכל השבוע: לחמניות וכאלה..בעבודה
- משהו שעשה לכם את השבוע: התיאוריה, אלא מה?! והשיעור נהיגה אתמול.
- משהו שהרס את השבוע: התחביב הישן-חדש שלי - אכילת סרטים!
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? אתמול עבדתי, היומ בבוקר עבדתי, בערב בטח נצא לשבת איפשהוא..ומחר כנראה השותפים המהממים שלי יבואו ונצא.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני מתקרבת לרישיון!!!!!!!!!!!@$!@#^
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורי נהיגה
*אובססיהההה*
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בשיעורים..ושאתחיל לעבוד!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השמן הזה
סתם:
- תמונה

מיכמיך3

New member
זהו... נגמרה גם כיתה יא'

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): Mika - lolipop אלבום השבוע: הדיסק החדש של סינרגיה. האדם שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שלי. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע: משכורת. מאכל השבוע: מקדונלדס. משהו שעשה לכם את השבוע: נכנסה לי עוד משכורת. משהו שהרס את השבוע: היסטוריה... מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? מופע בבארבי בכפ"ס, מוןפע מחווה לביטלס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ביטלס הם אחלה להקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל את הקורס בהיסטוריה המעצבן הזה. :S - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור כמה שיותר מהר השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שאני אראה יהיה מציין! :) סתם: - תמונה

שלשה ימים בתוך מרתף הרוס כמו שדה קרב.....

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): לב שבור לרסיסים-שלמה ארצי, ים-המושבה - אלבום השבוע: חום יולי אוגוסט-שלמה ארצי - האדם שעשה לכם את השבוע: היא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק ביום שישי הרגשנו צורך לרקוד אבל איפה רוקדים, שאלת אותי, בתחנה המרכזית, בתוך מרתף מחורבן נשמע אותם עד שישבר הלב לרסיסים"-לב שבור לרסיסים-שלמה ארצי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- מלוות קומונה: "בן אתה מתעתע" אני: "קרן את רומזת שאני הולוגרמה?!" - דבר שהשגתם השבוע: חופש!! - מאכל השבוע: על האש - משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה דברים - משהו שהרס את השבוע: איל עזב את הקומונה
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? פה שם... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא ממש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחנה קיץ, ואולי חיפה חמישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה בחיפה בחמישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה...

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אמממ, המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי): שגר פגר, מגדל הפזמון ודאווין של שיר מחאה- שלומי שבן, מכת שמש- יובל בנאי. - אלבום השבוע: מי רצח את אגנתה פאלסקוג- נושאי המגבעת, קשורים- ג'נגו. - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה כמו אתיופי שמבין פתאום במה כרוך גיור." - שגר פגר, "כל בום יותר מצחיק.. בום!!! בום.." - דאווין של שיר מחאה, "אני נולדתי ככה זה היה המצב, נולדתי עם מתנת האל של קול זהההההב. " מגדל הפזמון.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אה, נכון.. אורגזמה זה בגלל בסוללות. " חחחחחחחחח.
- דבר שהשגתם השבוע: לא יודעת. - מאכל השבוע: כריות. :p - משהו שעשה לכם את השבוע: לא יודעת. - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת.. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום. >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש ומד''צים!!! DDD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל מחזור, ושלא יהיה לי במד''צים. >: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם. :p סתם: - תמונה..

ססילייה

New member
קרן תגידי, בסוף הלכת להופעה בצוותא?../images/Emo12.gif

ואולי ניפגש ב17......... :)

ססילייה

New member
יום אחד גם את תמותי...../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים.
- שיר השבוע (כללי):Swing Life Away של Rise Aganist - אלבום השבוע:הדיסק הישן שמצאתי!
עם מלא מלא שירים ישנים!(מלא בלובריז, ומלא ג'וזי והפוסיקאטס!
) - האדם שעשה לכם את השבוע:ממ..גל (; - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הבל פיך התמים, שקט ורוגע...שום דבר לא מפחיד, בך לא נוגע..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הג'יפ עושההה!!!11מה שהג'יפ רוצההה!!!!1" ועוד כל מיני שטויות שגלעד כהנא הנפיץ בהופעה
! - דבר שהשגתם השבוע:הופעה של הג'ירפות, מצית עם ציור של הסימפסונס עליה
את גל, וכיף בתורנות שלי... - מאכל השבוע: הסלט ממיסטר פיצההההה!@#$%
- משהו שעשה לכם את השבוע:רביעי בערב בביט וחמישי בבסיס, היה בובום! - משהו שהרס את השבוע:כלולולולום! :) -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?רצתי עם הכלב והשלמתי שעות שינה... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מה שצריך לקרות-קורה!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טקס סיום חובלים!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה מעניין...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כולם, ואת גל! סתם: - תמונה: עם קוווווווווווּפ!כפרעליו הנה הנה הנה הוא באאא!

אלינה מ

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין, משקאות חריפים - שיר השבוע (כללי): כנראה- נועם פנחסוב - אלבום השבוע: עכשיו מעונן- אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לנו אותו חיוך,כשאנחנו יחד" (נועם פנחסוב) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו הרבהה - דבר שהשגתם השבוע: כסףף - מאכל השבוע: קבב
- משהו שעשה לכם את השבוע: "יצאת גבר" (סרט אחד המצחיקים- מומלץ), הופעה של שייגעצ, הרווחתי כסף - משהו שהרס את השבוע: העבודה הקשה -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?אין לי כרגע משהו מתוכנן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמעו נועם פנחסוב הוא כישרון!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור מהר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפיים, לעבוד... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ סתם: - תמונה

jack 1

New member
שנים שלא הייתי פה

מישהו בכלל זוכר אותי? -שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):Whitin temptation-What have you done now - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:אתם לא מכירים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:עוד 15 שנקל לאוסף שלי - מאכל השבוע:במבה נוגט - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?ישנים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תתגייסו זה לא טוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור מהר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ תמונה:הנה

jack 1

New member
מאחר ואני משתחרר עוד שלושה וחצי חודשים...

אז יש מצב

למעלה