משו היה חסר לי פה..

Xdaniel10

New member
"הכל או כלום, כבר אין לי כוח."

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): כל ברי [בגלל היומולדת] - אלבומי אולפן, שיתופי פעולה, פורחס, פוריין אפייר.. When I Go - Minimal Compact. - אלבום השבוע: כנ"ל. אה, ובמיוחד "האחר" ו"סימנים של חולשה" שנשמעים הרבה יותר טוב כשהם חתומים.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ברי אתמול
-משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יכול לאהוב אותך מקרוב." חבל שאת לא מגלה, לא מראה סימנים של חולשה.." יכולתי לבחור להיגמר או לגמור, בסרט הזה אין שום גיבור." "מה שעצוב בך, שתמיד תחכי."
"ואולי, היה זה רק חלום?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אה דניאל, נעים להכיר" "על המפרט?! מה קרה לך?!? זה יימחק!"
כשהאישה שצילמה אותו מנשק אותי לא צילמה טוב, הוא כזה "יאללה, בואי עוד פעם!"
"ואני מצייר לך.. את ז ה". [מצייר את הסמיילי הענקי שלו על הנעל שלי
] הכל פנינים של ברי מאתמול,כמובן. - דבר שהשגתם השבוע: אומץ ותעוזה לעשות את זה סופסוף..,הייתי באחת מהופעות האיחוד של מינימל קומפקט - הופעה פשוט ענקית, ופגשתי את ברי אחרי ההופעה, סוף סוף.. זה היה שווה את כל הדחיות. פאקינג נשיקה מב-ר-י סחרוף! [שתי נשיקות
], כרטיס למטאלפאסט. - מאכל השבוע: עראק
- משהו שעשה לכם את השבוע: ברי אתמול, כפרעליו. הבית הריק וכל המסיבות עראק. [אבל ברי לוקח את הההכל.] אלבומים ומפרט חתומים, הנשיקות שלו |מלך| - משהו שהרס את השבוע: ברי חיפה על ה כ ל !
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הופעה של מינימל בזאפה אתמול, שיחות העומק עם ברי, אתמול בערב סתם זרמנו, והיום.. מנסה לעכל את אתמול.
שהוא אשכרה נישק אותי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ברי מלך, מלך, מלך שמסתובב עם שקיות של סופר במקום תיקים. הגבר הכי מדהים בארץ, ללא כל צל של ספק. אה, והוא גם ממש מצחיק
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: העבודה מחר בקייטנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ. חפרתי
סתם: - תמונה
[מועתק מהיהודים
.]

B a m b o o k

New member
אני? אני מסיפור אחר

השבוע שעבר: -שיר השבוע (של שייגעצ):אין
| - שיר השבוע: הוא והיא-ערן צור ושלומי שבן - אלבום השבוע: רג'ינה ספקטור-ביגיין טו הופ - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא והיא מסתכלים זו על זה, כמעט שנתיים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אפשר לדעת מזה הדחף הזה לשרוף דברים על הבוקר?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כאב ראש אחד גדול>< - מאכל השבוע: בקושי אכלתי השבוע!
זה כה כיף לפחות משו טוב יוצא מהקייטנה הזאת (חוץ מכסף) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סמילנקי היה המקום היחיד שיצאתי אליו השבוע... - משהו שהרס את השבוע: הילדים בקייטנה... ואוף
זה עושה לי כ"כ רע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים! ואני רוצה לראות אם מישו ימנע ממני שוב
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נאמנאמ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נאמנאמ סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה