זה מנחם, זה מנחם.. תאמיני לי..
T Tin Doll New member 31/8/07 #18 לנחם? בגלל ווליום? אני מקנאה בך שלא באת. אתמול ברחנו משם כל עוד נפשנו בנו. היה סיוט מתמשך.
T Tin Doll New member 31/8/07 #25 יצאנו משם ב2 וחצי בתקווה לקחת את האוטובוס שיוצא ב3 לטבריה.. אבל הוא היה מלא ויצאנו משם רק ב3 וחצי בערך. אל תשאל, רק ב9 הייתי בירושלים. (מה?? ברחת?? לא רצית להשאר ליהודים?)
יצאנו משם ב2 וחצי בתקווה לקחת את האוטובוס שיוצא ב3 לטבריה.. אבל הוא היה מלא ויצאנו משם רק ב3 וחצי בערך. אל תשאל, רק ב9 הייתי בירושלים. (מה?? ברחת?? לא רצית להשאר ליהודים?)
א אסי סרחנה בנשמה New member 31/8/07 #27 ברחת בגלל בחום?!../images/Emo194.gif איך אפשר היה באמת להיות שם עם כל החום הזה! זה מטורףף
T Tin Doll New member 31/8/07 #29 לא רק היה מגעיל, לא מאורגן בשיט, אפילו המים בחנויות שם נגמרו, כמעט התעלפתי. וכמובן מלא אנשים, ושוב, לא מאורגן בשיט.
לא רק היה מגעיל, לא מאורגן בשיט, אפילו המים בחנויות שם נגמרו, כמעט התעלפתי. וכמובן מלא אנשים, ושוב, לא מאורגן בשיט.
ש שחפליצות New member 30/8/07 #10 כנסו כולם!!! אני- shahaf shecter ובשמי החדש כמו בהיידפארק- שחפליצות. נעים להכיר חחחחחח המון אהבה
ש שחפליצות New member 30/8/07 #14 תקשיב..../images/Emo8.gif אם פתאום הייתי כותבת בתור שחפליצות היית מאוד מודאג לדעת איפה shahf shecter אז חסכתי לך את הדאגה!! P:
תקשיב..../images/Emo8.gif אם פתאום הייתי כותבת בתור שחפליצות היית מאוד מודאג לדעת איפה shahf shecter אז חסכתי לך את הדאגה!! P:
ש שחפליצות New member 31/8/07 #16 חחחחחחחחחח XD../images/Emo3.gif אז.. קחו את זה לתשומת להלהלהללהלהלה