סיפורי סינגלס ב
אנשים

Noa Tsror

New member
כן.. זקן ממורמר

מזל שההגשה שלי היה מאה.. קרעתי תתחת על העבודה הזאת ~_~ אני עושה רק כתובה.. יש אפשרות לעשות גם מעשי.. אני עושה על גרפיטי :)

Noa Tsror

New member
תודה רבה(:)

ועכשיו, ביום שבת הראשון ללימודים אני קמה מוקדם כדי לעשות את העבודה חח הייתי אמורה לסיים לפחות שני פרקים בחופש.. אבל ת'יודעת.. חופש. אז זה לא כ"כ היה בראש שלי חח

חחח אני בטוחה שאף אחד לא התחיל...

ככה עם העבודה בביו היינו (אני וחברה שלי עשינו ביחד) צריכות לעשות את כל הניסויים בחופש ועשינו אולי בקושי חצי.... ככה שבקטנה...

Noa Tsror

New member
חח באמת?

בביו' הינו עושים את הניסויים פעם בשבוע על חשבון יום-עבודה... ההבדל בין היוטופ לעבודת גמר שביוטופ הוא חובה, ויש תמנחה שלוחץ עלייך בטירוף.. והעבודת גמר זה לגמריי בחירה אישית, יש מנחה.. אבל אתה אמור כזה לדחוף את עצמך..

כן ככה זה היה אצלנו ,עבודה עם בחירה אישית...

היינו צריכות לעשות 3 ניסויים גדולים ולהסביר אותם-נימוק תוצאות גרפים סיכומים והכל וכמובן יש דדליין..המורה היא המנחה והיא ישבה גם לנו על הראש היא הייתה צריכה לשלוח למשרד החינוך שיאשר את הנושא של העבודה ,היא גם העירה לנו שהיא לא אוהבת את הרעיון של העבודה שלנו-כי לפי דעתה הניסויים שתיכננו היו מתאים לכיתה ה' @#%#$^ מזל שהבוחן חשב אחרת הוא היה זבל שחושב את עצמו אבל הוא די אהב אותנו!! אבל בנוסף לעבודה גם היו לנו ניסויים קטנים במעבדה שהייה חובה לעשות שעשינו פעם בשבוע...

Noa Tsror

New member
כן מעבדה גם אנחנו עשינו חח

ואח"כ גם היתה תבחינה, לי אישית היה מצחיק.. הינו במעבדה עם מזגן קפוווא והיה צריך להשאיר מים בטמפ' של איזה 70 מעלות חח כל אלה שעבדו במעבדות באותו יום פשוט היו עסוקים בלהביא לנו מים חמים כל הזמןXD אוי והעבודה.. איזה מסכנים חח אצלנו הביאו לו אפשרויות לבחור שאלת חקר משאלות שכבר אושרו, עשינו את זה במעבדות של בצפר וגם לפעמים הינו יוצאים על חשבון שיעורים לעשות מדידות וזה חחח השלמת ל5? או שעשית רק 3?

O L g i T

New member
למה?

כי יש לי בצפר מפגר תחתת, שלא יודע לנהל את עצמו, ועד עכשיו בכל שנה היו לי 4 בגרויות. בזמן שלכולם היה איזה 6, וכשכולם למדו אני כבר סיימתי עם שלי לשנה הזאת וכולם אמרו "איזה כיף לך את לא צריכה ללמוד!!" נדפקתי בשנה האחרונה עם כל השאר, שזה הרבה. אנגלית, איזה מיליון במת'.. אבל זה סתם כי אני דפוקה. אזרחות, תנך, ספורט [כן כן אני מחשיבה את זה כי זה פאקינג ספורט!], היסטוריה, תיקשורת, צילום, ספרות, וניראלי שזהו אבל. זה הרבה. והמת' בכלל מטריד אותי. ואני כולה 3 יחידות!!! אלוהים איזה עלוב.

לא נורא:)

קודם כל בהצלחה, תהני המון! ואל תשכחי שזה י"ב, שנה אחרונה, אף מורה לא יתעלל בך ;) פשוט.. תנצלי את הרגעים האחרונים בבית ספר, עם החברים.. ושוב בהצלחה!

Pooki Looki

New member
ואני בכיתה ח' לא צריכה לדאוג לכלום../images/Emo85.gif

אלא אם כן יתחשק לי לעבור לתיכון מדעים

Noa Tsror

New member
בחיי

תבריזי כמה שבא לך ותלמדי רק למבחנים של מתמט' וגם קצת באנגלית כדי שישימו אותך ב5 יחי' אם תרצי.. חוצמזה זה פשוט הכל לא משנה.. @_#

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif אי אפשר להבריז אצלנו

יש כל חודש 100 נקודות לכל תלמיד, ועל כל שיעור שאני לא נמצאת ללא אישור מורידים לי 5 נקודות, וזה אחר כך הולך לציון התנהגות סופי. אני רוצה להתקבל לתיכון טוב, ושיהיה לי עתיד. בכיתה ז' לא הברזתי, אני מניחה שאני גם לא אבריז [למה אני כזאת חננה?XDDDD]

Noa Tsror

New member
אוי וי

כבר מכיתה ח' הם כאלה דיקטטורים? אצלנו זה התחיל רק בתיכון ~_~ וסבבה חח זה לא רע, רק פשוט תדעי שאח"כ אפאחד לא פוזל אל הציונים שלך מכיתה ח', וגמאני לא הייתי מבריזה הרבה בכיתה ח'.. פשוט עכשיו אני חושבת שחבל שלא הברזתי חח

אצלנו הם דיקטטורים מז'XD../images/Emo205.gif

נגיד מישהו נתפס מבריז עושים לו את המוות, קודם כל הנקודות בציון התנהגות יורדות ל-80 אוטומטית, אח"כ, אתה הולך לשיחות עם רכזת השכבה. יום למחרת אתה מתייצב ב-7 בבוקר אצל רכז המשמעת של בית הספר, ואם כל זה לא מספיק, שולחים לך מכתב הביתה.

וואי כל כך הרבה בלאגן בגלל הברזות?!!

אממ בבה"ס שלי הבריזו בלי סוף! השעו תלמידים או שלחו הביתה מכתבים רק אם הם נתפסו מעשנים באמצע שטח בה"ס הייתה לי חברה שהשעו אותה כמעט כל יום בגלל שהיא גם לא הייתה בחטיבה עליונה וגם כי עישנה באמצע הקפיטריה... ומה שהכי עצוב שהיא לא עשתה את זה בכוונה....

nesta girl

New member
גאדד!@!@#

אני מרגישה הכי זקנה בעולם!! מזה כל הקטע הזה עם הנקודות שקשורות לציון בהתנהגות?!?@? לא היה לי את זה וגם לא שמעתי על זה בחייםXD וזה קל להגיד אפשר לחפף בכיתות האלה אבל אצלי לפחות היה את הקטע שהכל מסתמך על פי מה שעשית בשנה שעברה אז עדיף קצת להשקיע ולא לדאוג לזה אחכ (וכן..אני חננהXD)

taltol14

New member
וואי איזה פושעים ../images/Emo97.gif

אצלנו תמיד אמרו בשעה האחרונה שהיא מבוטלת וכולם הלכו הביתה, וסתם שיקרו לנו P: ולא עשו לנו שומדבר חוץ מלדבר על זה כל בוקר עד שיום אחד השומרים התחילו להחזיר בכוח ילדים מהכיתה שלנו שהלכו לתחנות אוטובוס לפני שהמערכת שלנו נגמרה XD

למעלה