XD איצ'י אוהב יאוי? O:
G Greenleef New member 29/3/06 #79 XDDDD איילת DD= את החמודה הזאת שלא ידעה מי היא וחיבקה אותי בלי סיבה? XP
C coral chan New member 28/3/06 #71 זה יפההההה 333> ../images/Emo210.gif ההצללה של החולצה של רוקיה מעולה!!!1
C coral chan New member 27/3/06 #48 אהה רק אל תהפכו לי לשרשור ../images/Emo210.gif ציורים במנגה ואנימה, שכל פעם כשאני מסתכלת בו אני רק רואה עד כמה אני מציירת גרוע וזה קורה כל שבוע כל פעם מחדש TT___TT (מחר להביא ציורים שלי? 3: )
אהה רק אל תהפכו לי לשרשור ../images/Emo210.gif ציורים במנגה ואנימה, שכל פעם כשאני מסתכלת בו אני רק רואה עד כמה אני מציירת גרוע וזה קורה כל שבוע כל פעם מחדש TT___TT (מחר להביא ציורים שלי? 3: )
S SaijinKun New member 27/3/06 #57 ציורים כל-כך נסגדים~ T_T די,אני לא,יכול יותר ;; כי ציורים שלי=קקה ;;
C coral chan New member 27/3/06 #59 יומיצ'אקה!!!!111111 ../images/Emo210.gif OMG זה כל כך חמוד~נסגד XX33333 אתה כזה גוש קטן מעיך וחמוד ;; -חיבוק-
יומיצ'אקה!!!!111111 ../images/Emo210.gif OMG זה כל כך חמוד~נסגד XX33333 אתה כזה גוש קטן מעיך וחמוד ;; -חיבוק-
G Goggle Girl New member 28/3/06 #74 לא ניראה לי שזה ספוילר XD כלומר, איך החרב שלו ניראת XD יש הרבה יותר תמונות רישמיות של החרב ככה מאשר החרב הראשונה שלו
לא ניראה לי שזה ספוילר XD כלומר, איך החרב שלו ניראת XD יש הרבה יותר תמונות רישמיות של החרב ככה מאשר החרב הראשונה שלו
I inuyasha girl New member 29/3/06 #78 טל צ'אן *חיבוק* ../images/Emo84.gif זה יפה מדי O.O *סודגת לטל צ'אן*
S SaijinKun New member 29/3/06 #80 את *______* א-את שיר *________* שירצ'אן *_______________________________________________________* *חיבוקענקענקענק* ממתי את מתכתבת פה? O: והציוריםשלי לא יפים O: אבל תודה ^_____________^ ואני לא ראוי לסגידה D: *סוגד לשירצ'אן* *_______*
את *______* א-את שיר *________* שירצ'אן *_______________________________________________________* *חיבוקענקענקענק* ממתי את מתכתבת פה? O: והציוריםשלי לא יפים O: אבל תודה ^_____________^ ואני לא ראוי לסגידה D: *סוגד לשירצ'אן* *_______*