פינת הכתיבה השבועית

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif תודה רבה. D:

וביום רביעי הבא עוד פרק, אלה אם אתם רוצים כמה ביום? חח והייתי מפרסמת עוד, אבל הכול נמחק לי עם המחשב. אז כרגע יש לי כמה סיפורים שהתחלתי אבל הם ליציאה לאור.XD ויש מלאמלא שרשורים, אז אחרי כמה פרקים של זה אני אביא כמה שרשורים ותבחרו אחד ואני אפרסם2.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifעוד! עוד! עוד! עוד!

ולדעתי פרק אחד כל פעם זה יותר מותח ^^

DeathK

New member
../images/Emo59.gifשיר מדהים

מאיפה ההשראות לשירים כאלה? כשקראתי זה הרגיש כאילו אני בשיעור ספרות קורא שיר של משורר מפורסם.. תמשיך לפרסם בפינות הבאות עוד שירים!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוה, נייס!:)

אבל זה יותר וואנשוט משיר. הסברתי לך במסן.:)

Don Nirtin

New member
שתקי מה זה משנה מה זהההה../images/Emo87.gif

זה משהו שכתבתי ואני גאה בו

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחחחחח, מה קשור?

זה בשביל שתלמד. P: וכמובן שאתה צריך להיות גאה! אחרי הכו לרצית הערות בונות, לא? ואני הבנתי את המוטבים החוזרים שלך גם. אבל זה כבר יותר ספרותי.P: חח היום, כאילו ביום חמישי בערב הלכתי לאונברסיטה ל"ראיון"לכתיבה יוצרת, יעני קורס עם סופרת והכול ונרשמתי ואוה, אוה! למרות שכול מה שהיא אמרה ידעתי ואמרתי לעצמי מה אני עושה פה עם אני יודעת את זה כבר וזה קל לי לעומת שאר האנשים שהיו לי, עדיך להתחיל מההתחלה למרות הכול ואז להתקדם. D: אז אני להיות מאושר ואני להוציא ספר לאור! 3: ואני הכי צעירה שם.

e t a

New member
../images/Emo118.gifפששש כל הכבוד../images/Emo70.gif

למה לא סיפרת לאף אחד בפורום שלנו

Don Nirtin

New member
היא סיפרה לי ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

במסן
כי היא ואני אחים תאומים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifחח היה לי כמה דקות פניות ו..

הייתי בפורום ובדקתי עם יש לי איפשהו להגיב וכאילו למשהו ולא היה ופה היה אז סתם דחפתי.

e t a

New member
../images/Emo118.gifהו, נהניתי מאוד! ../images/Emo45.gif

לדעתי החזרה הכפויה של המילה "ירח" קצת העיקה מדי על השיר, למרות הכוונה שלך בחזרות אלו. מאוד אהבתי את התחושות שזה מתאר, ובמיוחד אהבתי את השורה האחרונה. Well Done

Don Nirtin

New member
ואתה אומר שאתה לא יכול להגיב ברמה../images/Emo87.gif

של סופרים....... בדיוק לתגובות כאלה אני מצפה- אם משהו הפריע, אם משהו לא הפריע, מה אהבת, מה לא.......

למעלה