שאלון נחמד...

מי שרוצהלהכיר אותי ויש לו שעה פנויה

טוב אז אני חדשה שהציגה את עצמה כבר...חחחחחחח אז כדי שתכירו אותי קצת יותר טוב עניתי על מיליון וחצי שאלות(וגם בגלל שמשעמם לי.....חחחחחח) צבע החדר-לבן צבע אהוב-אדום צבע שנוא-חאקי וורוד צבע של פאקצה?....לא תמיד צבע בנים-כחול צבע בנות-וורוד צבע תיק-אוף וויט סימס-אין IDDR-מה זה?! משחק מחשב אהוב+משחק וואלה אהוב-בבאלס...!!.... חיה אהובה-חתול
חיה שנואה-ג'וקים (אז מה?....אני בת....מותר לי...חח) חית מחמד-יש סוג-חתולה שם-תולה (נכון מקורי..חחחחח) חיה שחיה הכי נורלי-בניאדם...חחח שיר שמנגן ברקע-IN THE END מחשבה שעוברת בראש-שאני לא ישרוד את הבגרות בלשון חשק ל....חופשששששששששששששששש בטח שמכירה את השיר scotty doesn`t know...מתה עליו! אשכרה....היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית.. מידת נעליים-38-9 לצערי אני לא יכולה להביא את הרגליים לראש בחיים שלי לא שיגעו לי ככה את השכל אני לא יגיע בגיל 21 לירח..אולי 22 זה או זה: 1.לא דמקה ולא ששבש 2.בחיים שלי לא היה לי שעור חקלאות...אז אני הלך על מולדת
3.עדיף לא למות בכלל...אבל אם אני חייבת לבחור...זקנה 4.יום 5.גם וגם 6.פיצה
7.טניס 8.וואי בחירה קשה...אהההה....ניראה לי שאני מעדיפה להישאר לבד..חחח 9.אדום (כבר אמרתי שזה הצבע שאני הכי אוהבת??) 10עוגת תפוחים 11.להיות קצת מלאה 12.לא קוראת עיתון 13.די 14.מילה טובה 15. סטירה -בריכה בשביל לשחות ים בשביל להשתזף
-פירות -עכבר -משינה -מירי מסיקה -פעם ראשונה קולנוע..... -הופעת מוזיקה (בעדיפות של שייגעצ...חחחחחחחחח)
-איסיקיו....ברור! -פוקס -רנואר אם עכשיו אתם לא מכירים אותי....כבר לא תכירו חחחח

השאלון!:)

איזה צבע החדר שלכם? לבן:( איזה צבע החלונות שלכם?שקוף מה הצבע האהוב עליכם?בורדו מה הצבע השנוא עליכם?צהוב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?תלוי מי לובשת את זה חח איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?אין כזה.. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?אממ ורוד לא? חח מה צבע התיק שלכם?טורקיז יש לכם סימס?לא יש לכם IDDR?לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ספיד(המשחק קלפים הזה חח) אוהבים משחקי קופסא?מאווד:) אוהבים את משחקי וואלה?כן מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?אמממ לא זוכרת חח מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?ספיד מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?פינטבול מהי החיה האהובה עליך?פנגויין :) מהי החיה השנואה עליך?עכבר יש לך חית מחמד?לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה?דוב נמלים
מהי החיה שחיה הכי מוזר?פנגויין מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע:MAKE YOU MAIND-MATT WILLIS מחשבה שעוברת בראש: איזה סבבה השאלון הזה...מעביר תזמן משו חחח חשק ל...:לישון חחח מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:MAKE YOU MAIND חח זה טראנס חחח מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? בטחח נכון שיר ענק? לגמריי חח נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? נכוןן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מאווד!! (חחחחח
) מה המידה שלך בנעליים? 38-39 יש לך בהן גדולה?אממ דיי אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?לאא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן חחח מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא:) נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? מכירה אותה אבל לא תשירים שלה נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.לאא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לאא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא..יש לי פחד גבהים תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? דיי -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת (למרות שאני לא לומדת אף 1 מהם) 3.למות זקן או צעיר? זקן!!! 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה?זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס?טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים חח לא מתה על ערסים חח 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? להיות קצת מלא 12.ידיעות או מעריב?מעריב 13.די או מספיק?די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף:) 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? משעמםםם 2.אלוהים? בטח שקיים ומאמינה בו!! 3.להקת טיפקס? חמודים לאללה 4.מוזיקה מזרחית? פעם ב..אם יפה 5.חתונות?דיי משעמם 6.משפחה?סבבה לגמרי 7.דיכאון?לא אוהבת 8.פורום :חח עד עכשיו סבבה לגמריי 9.השיעמום שלי משעמם בטירוף 10.סקס? חחח אחלה
(אבל לא בגיל שלי חח) 11.שלמות? לא! לא הגיוני 12.לימודים?מה איתם? לא טובה בלימודים בגרושש -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? שעה בערך הייתי בוכה ואז עושה כל מה שבאלי 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? אויי אממ מיזה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתה מפחד בורחת ומצלצלת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אימלהה הייתי מתעלפת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מזאת אומרת משתנה? למרות שאני בעד שינויים (אם הם טובים) בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקורים! מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה נירא לי אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוסיקה מסנג`ר או אי סי קיו? אייסיקיו פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים?גיטרה!! חליל או קלרינט?קלרינט

Shexy Peanut

New member
עונה... באיחור ../images/Emo13.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן - סגול.. איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? ירוק.. מה הצבע השנוא עליכם? אין..
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? נוואפ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? הכל
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם? כחול - כתום יש לכם סימס? לא
לכולם יש ורק לי אין
יש לכם IDDR? מה זה
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא יודעת.. אני אוהבת פלאש גיימס [= משחקים ברשת.. אוהבים משחקי קופסא? כן
אוהבים את משחקי וואלה? הם עושים לי בעיות.. נענע יותר טוב
מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? משחק בו אני צריך לסובב לגבר שמן כזה את ה"ציצי" מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? בו צריך להיות ערום באמצע מגרש ____ וברוח מהשוטרים מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? משחק במין מחלקת עוברים כזאת.. מהי החיה האהובה עליך? למור שזה קופיף [= מהי החיה השנואה עליך? ג'וק בעבעבעבעבעעע יש לך חית מחמד? לא
אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? כן... ג'וק בעבעבבעבעבע מהי החיה הכי מוזרה? זיקית
וארמדילו מהי החיה שחיה הכי מוזר? כריש..? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כלב
וחתול שיר שמתנגן ברקע:אינפרציה - פתח תקווה מחשבה שעוברת בראש: 'בא לי לשירותים'
חשק ל...: ללכת לשירותים!! מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: שנים על גבי שנים,!! מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא.. אבל אני אוריד אותו עכשיו
נכון שיר ענק? כנראה נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? ייתכן..
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן... מה המידה שלך בנעליים? מידע חשאי..
אני אצטרך לבפר לכם ואז להרוג אתכם
יש לך בהן גדולה? די..
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יכולתי בכתה ה' עכשיו לא יודעת... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן.. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא.. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? טובה מאוד
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. קצת..
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כעעעעעעעעעעע
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לאדעת תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כן.. אבל אני מעדיפה תשירים של שרק 1..
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? אחר צהריים 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצצצצצצצה 7.כדורגל או טניס? טניס.. 8.חנונים או ערסים? חנונים
9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? להיות בסדר [= 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? דיי 14.ליטוף או מילה טובה? ביחד 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? דחיפה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? צום 2.אלוהים? אמונה של אנשים 3.להקת טיפקס? כלום.. 4.מוזיקה מזרחית? גועל נפש 5.חתונות? הררי א מבורכת לי 6.משפחה? לוחצת 7.דיכאון? מעצבןןן 8.פורום : נסגד
9.השיעמום שלי לא משתלם 10.סקס? ... 11.שלמות? לא טוב 12.לימודים?מה איתם? אמורים ללמד -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עושה ה-כ-ל כל רק מה שעולה לי בראש.. חוץ מלהיכנס לכלא וכאלה.. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? יוצאת מהר מהבית ומתקשרת למשטרה.. או בורחת לשכנים ואז מתקשרת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי עומדת במקום ומחכה שיבואו אליי.. ומנסה לדבר איתם.. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? הייתי אומרת לו.. 'יווווווו איך השתנית..' בריכה או ים? בריכה בשביל לשחות.. ים בששביל להיות שם.. פירות או ירקות? פירות ומלפמלפון וגזר עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים בחינם מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית.. וגרמנית.. חחח סינרגיה או משינה- תלוי מה המצב רוח נינט טייב או מירי מסיקה? .. לאיודעת אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס.. לא ממש אוהבת את דפש מוד.. לא להרוג!!
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלויי באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? שניהם אפ אפשר? מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? לא יודעת.. קסטרו או רנואר? לא יודעת!!! גיטרה או תופים? שניהם זה סקסי חליל או קלרינט? קלרינט.. אבל חליל צעד זה גם שווה

Shexy Peanut

New member
../images/Emo46.gif

עניתי על כל השאלון והוא נחמק לי.. חראאא טוב נו.. אין לי כוח נענה כבר מחר.....

אפרת P

New member
נהה../images/Emo112.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? שקוף (?) מה הצבע האהוב עליכם? ירוק מה הצבע השנוא עליכם? אין כזה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אין מה צבע התיק שלכם? פסים ירוקים\סגול ורוד כזה יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מהזה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? חחחחח זה עם התפוחים XD אוהבים משחקי קופסא? לא אוהבים את משחקי וואלה? לא (חחחח זהר קורקורקוורקור
) מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? יש הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? אממממ מה עשית אתמול בערב. D: מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? אמת או חובה! עם הכיתה הקודמת שלי (חחח גלעד פתח שעון
) מהי החיה האהובה עליך? יש המוווווווון. מהי החיה השנואה עליך? תרנגולת!
יש לך חית מחמד? כע אם כן..איזה? כלב וחתולים מה השם שלה? ג'ימבו! ומישמיש וחתול :) מפחדים מחיה כלשהי? נופ.. מהי החיה הכי מוזרה? צ'ינצ'ילה מהי החיה שחיה הכי מוזר? אממ חילזון (?) מהי החיה שחיה הכי נורמלי? נו שקט שיר שמתנגן ברקע: Here comes the sun -The Beatles מחשבה שעוברת בראש: טרלהללה
חשק ל...: המ מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: Here מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן
נכון שיר ענק? כן
מה שהכי ענק שזה השיר של חברה שלי וחבר שלה
וזה ממש מתאים
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אכן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? חח מה? מה המידה שלך בנעליים? אינלי מושג.. יש לך בהן גדולה? כן
ופצועה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כע אבל מה קשור תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? ספויילר מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? כן!!!!!!!!!11 אריות סבתא שלך מיכלי! נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? כע נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כן נו מה הבעיות של השאלון הזה חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? ששש
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? לילה
5.זריחה או שקיעה? שתיהן 6.ספגטי או פיצה? שניהם 7.כדורגל או טניס? כדורגל D: 8.חנונים או ערסים? ערסים 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא לפחות 12.ידיעות או מעריב? אדיוט 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? כאפה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? נגחה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? שמן 2.אלוהים? שמן 3.להקת טיפקס? שמן XD 4.מוזיקה מזרחית? נו כבר יא סטיגמתים מטומטמים 5.חתונות? מיותר 6.משפחה? מיותר
סתם 7.דיכאון? מיותר 8.פורום: שמן 9.השיעמום שלי: מזעזע! 10.סקס: מה איתו? 11.שלמות: אין 12.לימודים: מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? צוחקת וממשיכה הלאה 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אממ לא תדע אם לא תנסה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? יורדת לרצפה וסוגדת להם אפיים. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? חחח קרה
לאדעת מה יש לעשות כבר? בריכה או ים?ים פירות או ירקות? שניהם עכבר או מקלדת? חתול דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? חחחחחחחחחחחחחחחחחח סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה?
אוונסנס או דפש מוד? לאדעת סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? אם כבר אז בבית באולינג או מסעדה? בית סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר!!!!!!!1 פוקס או טי אנ טי? מה? קסטרו או רנואר? מה? II גיטרה או תופים? הכל חליל או קלרינט? חליל אירי

../images/Emo121.gifגלעד מה עשית אתמול בערב?

זה היה בבוקר
10 דקות היית למטה זיינת להיא ת'מוח
די הוא באמת היה חמוד
וכשאת אומרת שקרה שהשתנה למישהו הפרצוף... את גם מתכוונת לגיל?

nobody99

New member
פייי זה היה ארוך אבל הצלחתי:)

איזה צבע החדר שלכם? לבן.. איזה צבע החלונות שלכם?שקופים אני חושב.. מה הצבע האהוב עליכם?כחול כהה:) מה הצבע השנוא עליכם?ורוד ארר אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?כן! ועצוב שגם בנים לובשים את זה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?שחור וכחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?כל דבר חוץ מורוד עשו לי טובה מה צבע התיק שלכם?שחור יש לכם סימס?יאפ כל הסדרה יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ענארף אני לא משחק במחשב.. אוהבים משחקי קופסא?מונופול זה המשחק הכי גאוני שהיה בעולם אוהבים את משחקי וואלה?הא??? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?מחבואים מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?מונפול ביום כיפור:) מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? ענארף מהי החיה האהובה עליך?כלבים מהי החיה השנואה עליך? חתול... (חתולים זה השטן) יש לך חית מחמד?היו לי 22 דגים.. כולם מתו( מעניין למה..) אם כן..איזה?..... מה השם שלה?.... מפחדים מחיה כלשהי? כן.. מליצנים! מהי החיה הכי מוזרה?אמא שלי מהי החיה שחיה הכי מוזר? זה יהיה הפיל:) מהי החיה שחיה הכי נורמלי?כלב שיר שמתנגן ברקע:Across Five Aprils - Car Wrecks And Plane Crashes מחשבה שעוברת בראש:הישוב היהודי באחד מהתחומים הבאים.. חשק ל...:אלוכוהול.. והמון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:לע יודע הוא צורך כמו משוגע:) מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ?יאפ נכון שיר ענק? ענק בטח.. אבל אחרי הפעם ה10000000000 התחיל להיות חרוש נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לע יודע אני אומר מגניב.. יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר?לגמרי אני פתאום עוצר באמצע החיים וחושב.. פאק המילה"סליחה" היא ממש מוזרה .. כמו ג'יבריש.. ואז אני מתגבר על זה וממשיך בחיים מה המידה שלך בנעליים?43 יש לך בהן גדולה?איך יודעים אם בהן גדולה או קטנה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? הממ לע יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?במה?. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.המה???? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?White Snake יותר טובים נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.זה בסדר כל דבר יותר טוב מללמוד היסטוריה נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?תלוי באיזה גיל הפרה..אנלא רוצה להיות פדופיל או משו חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? מיקודם אמריקה ואז נראה.. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?לע יודע לגבי השיר אבל הסרט אדיר -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת?לא משנה אני יושן בשניהם 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים:) 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?מזה משנה כולנו בני אדם:) 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?צריכים לצום מה לעשות 2.אלוהים?כפרע עליו 3.להקת טיפקס? הממ עזבו 4.מוזיקה מזרחית?ממש עזבו.. 5.חתונות?נשאר בבית.. 6.משפחה?יוצא מהבית 7.דיכאון?לחתוך ורידים.. חח סתם ... לשתות אלכוהול 8.פורום : נחמד ביותר 9.השיעמום שלי: יהיה בסדר 10.סקס? מתי שתרצי 11.שלמות?אין מצב להגיע לזה 12.לימודים?מה איתם? הכל חרא מה איתך? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עובר לאמריקה וחיי חיים טובים 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? אומר שלום שלום והולך 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אומר טוב לילה טוב אני הולך לישון... מה אמרת מאוחר בלילה לא? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?מיקודם שיגיעו חייזרים 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא כל כך משנה לי תאמת בריכה או ים?ים פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?אני לא משתמש בדיסקים בכלל מוזיקה לועזית או אנגלית?מזכיר לי ציטוט: "אני רוצה לשחק או בספרד.. או באירופה" סינרגיה או משינה: אי אפשר שניהם? נינט טייב או מירי מסיקה?אי אפשר לא לבחור בכלל? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית עם קולה ופופקורן באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה?הופעה בטח מסנג`ר או אי סי קיו?מסנגר פוקס או טי אנ טי?טי אנ טי קסטרו או רנואר?אין לי כסף לשניהם גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט? חליל:)

ססילייה

New member
טל..

ישן* ורגע לא אמרנו שעובים יחד לתלאביב?? מה אמריקה?ורגע .
מפקיר.
עכשיו אני צריכה למצוא יצור אחר לחלוק איתו דירה. יש מתנדבים?!

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif

אני לא אעבוד בזנות. מבטיחה! אני אמצא כבר כסף... אולי אני אתחיל לקחת מאמאבא לשם שינוי...

ססילייה

New member
0_0

איפרת, יש לי רעיון
תעזרו בתשלומים.
ונחייה בקומונה על מזרונים ונאכל במבה כל היום. אה טוב.את לא אוהבת, אז..........בייגלה?

למעלה