עונה... באיחור ../images/Emo13.gif
איזה צבע החדר שלכם? לבן - סגול.. איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? ירוק.. מה הצבע השנוא עליכם? אין..
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? נוואפ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? הכל
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם? כחול - כתום יש לכם סימס? לא
לכולם יש ורק לי אין
יש לכם IDDR? מה זה
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא יודעת.. אני אוהבת פלאש גיימס [= משחקים ברשת.. אוהבים משחקי קופסא? כן
אוהבים את משחקי וואלה? הם עושים לי בעיות.. נענע יותר טוב
מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? משחק בו אני צריך לסובב לגבר שמן כזה את ה"ציצי" מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? בו צריך להיות ערום באמצע מגרש ____ וברוח מהשוטרים מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? משחק במין מחלקת עוברים כזאת.. מהי החיה האהובה עליך? למור שזה קופיף [= מהי החיה השנואה עליך? ג'וק בעבעבעבעבעעע יש לך חית מחמד? לא
אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? כן... ג'וק בעבעבבעבעבע מהי החיה הכי מוזרה? זיקית
וארמדילו מהי החיה שחיה הכי מוזר? כריש..? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כלב
וחתול שיר שמתנגן ברקע:אינפרציה - פתח תקווה מחשבה שעוברת בראש: 'בא לי לשירותים'
חשק ל...: ללכת לשירותים!! מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: שנים על גבי שנים,!! מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא.. אבל אני אוריד אותו עכשיו
נכון שיר ענק? כנראה נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? ייתכן..
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן... מה המידה שלך בנעליים? מידע חשאי..
אני אצטרך לבפר לכם ואז להרוג אתכם
יש לך בהן גדולה? די..
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יכולתי בכתה ה' עכשיו לא יודעת... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן.. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא.. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? טובה מאוד
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. קצת..
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כעעעעעעעעעעע
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לאדעת תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כן.. אבל אני מעדיפה תשירים של שרק 1..
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? אחר צהריים 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצצצצצצצה 7.כדורגל או טניס? טניס.. 8.חנונים או ערסים? חנונים
9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? להיות בסדר [= 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? דיי 14.ליטוף או מילה טובה? ביחד 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? דחיפה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? צום 2.אלוהים? אמונה של אנשים 3.להקת טיפקס? כלום.. 4.מוזיקה מזרחית? גועל נפש 5.חתונות? הררי א מבורכת לי 6.משפחה? לוחצת 7.דיכאון? מעצבןןן 8.פורום : נסגד
9.השיעמום שלי לא משתלם 10.סקס? ... 11.שלמות? לא טוב 12.לימודים?מה איתם? אמורים ללמד -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עושה ה-כ-ל כל רק מה שעולה לי בראש.. חוץ מלהיכנס לכלא וכאלה.. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? יוצאת מהר מהבית ומתקשרת למשטרה.. או בורחת לשכנים ואז מתקשרת למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי עומדת במקום ומחכה שיבואו אליי.. ומנסה לדבר איתם.. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? הייתי אומרת לו.. 'יווווווו איך השתנית..' בריכה או ים? בריכה בשביל לשחות.. ים בששביל להיות שם.. פירות או ירקות? פירות ומלפמלפון וגזר עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים בחינם מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית.. וגרמנית.. חחח סינרגיה או משינה- תלוי מה המצב רוח נינט טייב או מירי מסיקה? .. לאיודעת אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס.. לא ממש אוהבת את דפש מוד.. לא להרוג!!
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלויי באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? שניהם אפ אפשר? מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? לא יודעת.. קסטרו או רנואר? לא יודעת!!! גיטרה או תופים? שניהם זה סקסי חליל או קלרינט? קלרינט.. אבל חליל צעד זה גם שווה