שבוע טוב אנשיייים :)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחחח חופשי...../images/Emo3.gif

אבל אחלה שיר. איזה באסה שנגמר סקינס
.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifואללה?!

טוב, אבל עד שזה יגיע לארץ אנחנו נהייה קשישים לגמרי..

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifזהו, תגיד..

מאיפה אני מורידה סרטים עם תרגום?!

AvtipuS

New member
יש כל מיני אתרים...

בעיקרון עדיף להוריד בביטורנט ואז לחפש תירגום. [או קודם לחפש תירגום ואז להוריד תסרט בגרסא שהתרגום מתאים לה]

פרקשון

New member
מה? שיט לא ראיתי את הפרק האחרון מה היה??

האחות שלו יצאה בסדר? הילד המוזר הצליח לזיין את קאסי סוף סוף? שכחתי את השם שלו

AvtipuS

New member
חחח סיד "ילד מוזר" וקאסי נורמלית?

תראה תפרק ביוטוב יש את הפרקים המלאים שם. היה פרק טוב. [בעצם כל ה9 פרקים היו טובים]

dsol

New member
טוב שאנשים נזכרו בסידרה הזו !_../images/Emo189.gif

מהפרק הראשון שיצא אני עוקב, כל כך יפה !!! אמרתי לאנשים להוריד אבל לא.... בשביל מה ופתאום שמשדרים בארץ כולם מתלהבים

week

-שיר השבוע (של שייגעצ): אוי ואבוי - שיר השבוע (כללי):רוח גדולה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אפרת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): טוב לבד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'פעם בחודש כל הבנות מתאספות באולם ומחרבנות לבבות וזה מתועד' - דבר שהשגתם השבוע:עגיל - מאכל השבוע: נודלס ב25 שקל - משהו שעשה לכם את השבוע: [: - משהו שהרס את השבוע:>< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה סטייל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיטה סתם: - תמונה:

פרקשון

New member
כבר אמצע השבוע אופס

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): הרגע שמעתי את השיר הזה של אקון על הילדה שהוא שכב איתה והיא בת 14, לא רע - אלבום השבוע: שכול וכישלון - האדם שעשה לכם את השבוע: אסף וסימון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): את יפה כל כך יפה יותר יפה מכולן אבל את לא יודעת כמה את יפה כל כך יפה הכי יפה בעולם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שתיה - משהו שהרס את השבוע: חום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מחר אני מנקה את הבית לבד!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: החבר הכי טוב שלי!!

AvtipuS

New member
סטגדיש

שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי): היהודים-חופשי. - אלבום השבוע: היהודים-פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: ההיא מYNET ששלחה לי מייל שזכיתי בכרטיסים להאנגר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והוא חופשייייייייי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנערף לא זוכר. - דבר שהשגתם השבוע: 2 כרטיסים חינם להאנגר. - מאכל השבוע: וואחד אגאדיר ענק! - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה הענקית בהאנגר! - משהו שהרס את השבוע: שום דבר :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מי שלא היה בהאנגר פיספס את ההופעה הכי גדולה שהייתה פה אי פעם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים המלח? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ים המלח? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היהודים ואביב גפן בים המלח? סתם: - תמונה:

למעלה