שבת שלום

hodayoyo

New member
../images/Emo204.gifשבת שלום../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אין זמן, כמעט שבת!!
מה שיר השבוע שלכם של דניאל?
מה שיר השבוע של מישהו אחר?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:
רוצים להמליץ על משהו?
מסר לאומה-

י yuval

New member
../images/Emo3.gifשבת שלוםםםם

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אני חושבת שרבות הדרכים... מה שיר השבוע של מישהו אחר? oasis-stop cring your hurt משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע חרא אבל ממש חרא! משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: ההופעה של דניאל שאני ממש מקווה להשיג טרמפ מחיפה... רוצים להמליץ על משהו? לא משהו מיוחד... מסר לאומה- חיים רק פעם אחת... תעשו את החיים שלכם מעניינים ואני מאחלת לכם לא להיות עצובים...

BaRbiK

New member
אני ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?בא מכאב (כי למדתי לנגן אותו
) מה שיר השבוע של מישהו אחר?אל תטוסי- תומר יוסף משהו טוב שקרה השבוע:לא למדתי כל השבוע
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:הופעה של בלאקפילד או הופעה של אביב ודניאל בבית גבריאל

BaRbiK

New member
עקרונית,

יש בספר אקורדים של MP3 אממ בינתיים הוא נתן לי רק את ההתחלה כי גם התחלנו קטע אחר שהוא קצת ארוך, אז המורה אמר ששיעור הבא נמשיך את האקורדים וזה..

BaRbiK

New member
../images/Emo4.gif לפי מה שהולך עכשיו אני בכלל לא

הולכת. לא לאביב, לא לדניאל ולא לבלאקפילד

hodayoyo

New member
למה?../images/Emo60.gif

שוב את והלימודים שלך?? מענין מה יהיה איתך בכיתה י"א...

BaRbiK

New member
הפעם לא!!! חחחחחח

הורים ושטויות נראה,,אולי כן יסתדר

BaRbiK

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר כמה ימים מנסה למצוא אותך במסנג'ר כאילו..את כל ה זמן על לא נמצא תראי נוכחות

hodayoyo

New member
זה רק כדי שאנשים לא רצויים../images/Emo60.gif

לא ידעו שאני שם
תכתבי לי אז תדעי שאני שם

|שלום לכולם ../images/Emo15.gif../images/Emo194.gif

שיר השבוע של דניאל : מוזר, אבל אהבה
שיר השבוע של מישהו אחר : לרוץ מהר של יהלי סובול ומלאני פרס משהו טוב שקרה השבוע : שהוא נגמר (מרגיש כמו תקליט שבור משהו...) משהו טוב שצריך לקרות השבוע : שני דברים : דניאל זוכה לפחות בעמ"י אחד
, והדבר השני - אני מקווה להיות בשוק המעצבים בשישי הבא (תלוי במזג האויר). המלצת השבוע :אל תשכחו צעיפים, כי קר בחוץ! (תראו אותי, שכחתי, ועכשיו הגרון שלי צועק הצילו
מסר לאומה - תגידו כן לזקן !!! שבת שלום הזקנה והחולה אלה

למעלה