שבת שלום

שבת שלום...

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? בא מכאב מה שיר השבוע של מישהו אחר? לפעמים, זה רק הלב שכואב לך של אביב משהו טוב שקרה השבוע: הופעה אתמול, מדהימה! משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: שבוע אחרון בלי מבחנים! רוצים להמליץ על משהו? על השיר החדש של אביב, 'מחר' בוואלה מוזיקה אפשר לשמוע אותו, הוא ממש יפה. מסר לאומה- כייף לי.

../images/Emo85.gif מי אשם לי

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? וואי לא שמעתי דניאל השבוע מה שיר השבוע של מישהו אחר?אביתר בנאי- אבות ובנים משהו טוב שקרה השבוע:מפגש? משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:כלום? רוצים להמליץ על משהו? מסר לאומה-

.

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?מיתר קרוע מה שיר השבוע של מישהו אחר?בית הבובות-בית הבובות משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של אינפקציההה משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:ממ אין רוצים להמליץ על משהו?לא מסר לאומה-בולבול.

A duli T

New member
"הכי חופשי לי להיות לבד..."../images/Emo80.gif

"הכל מתעורר אחרייך, וזה לא אומר שאני מוותר עלייך פשוט הבוקר לבן, הבוקר לבן כשהוא בלעדייך..."
מה שיר השבוע שלכם של דניאל? לבן
מה שיר השבוע של מישהו אחר? Smile Empty Soul- I want My Life
משהו טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים [לפחות עד הסמסטר הבא...
]
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: סמינר מיום רביעי עד שבת
רוצים להמליץ על משהו? לא
מסר לאומה-

skwooshi

New member
עונה

דניאל סלומון-מיתר קרוע שיר אחר ממ...dido-thank you היום היה לי מסיבת הפתעה לכבוד היומולדת הקרבה(4 ימי) משהו טוב ההופעה של דניאל סלומון והיום הולדת שלי שיום אחרי\ להמליץ?:)מממ תמצו כל רגע.וזה גם המסר לאומה\ -הדר-

november rains

New member
:)

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?רבות הרדכיםP: מה שיר השבוע של מישהו אחר?הכי קרוב לבד משהו טוב שקרה השבוע:ההופעה לפני שעתיים משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:אמ..עוד נכשל בהיסטוריה זה מצויין אה? רוצים להמליץ על משהו?בואו לאהוד בנאי בתל מונד מסר לאומה-תייהיו יפים ותצחקו ו חלולים

hodayoyo

New member
את מתל מונד?../images/Emo60.gif

היו בקבוצה שלי בביוטופ בנות מתל מונד

hodayoyo

New member
המ הן בכיתה י"ב../images/Emo60.gif

אני צריכה להזכר איך קוראים להן... אני זוכרת שלאחת קוראים שרה.

S h A b i T

New member
פפפ

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? מממ. ספרי לי? מה שיר השבוע של מישהו אחר? בשבילך-אביב גפן משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של עברי לידר בזאפה באה לי בטוב. וגם ההופעה בכפ"ס ביום שישי.. והאמת שגם החמשוש עם שוכ וטול היה טוב. שבוע חביב. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: בלאקפילד? ועצם העובדה שמחר אני אהיה אחרי המבחן במתמטיקה. רוצים להמליץ על משהו? לא להרחיב משו שכלול בו סוציולוגיה לעולם. מסר לאומה- אל תאכלו ואל תעשו את שאלון 005 כי הורס חיים שלמים.

M A R K I

New member
קצת באיחור. . .../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?אהבה מה שיר השבוע של מישהו אחר?because of you משהו טוב שקרה השבוע:שומדבר מיוחד.. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:לסיים עם הבגרות בהיסטוריה
רוצים להמליץ על משהו?תסיימו עם הבגרויות בזמן בית ספר ואל תשאירו את זה לאחרי.. מסר לאומה- עד מתי פברואר 06

למעלה