שדודי לא יגיד שאנ'לא כותבת

../images/Emo204.gifשדודי לא יגיד שאנ'לא כותבת

...אתזה בסופשבוע
שיר השבוע של TBS: שיר השבוע לא של TBS: אלבום השבוע: להקת השבוע: ציטוט השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

../images/Emo204.gifכוסעמקקקקק../images/Emo122.gif :

שיר השבוע של שייגעצ!!!: שיר השבוע לא של שייגעצ!!!: אלבום השבוע: להקת השבוע: ציטוט השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

אני

שיר השבוע של שייגעצ!!!: דנה שיר השבוע לא של שייגעצ!!!: Mamas and the Papas - Make Your Own Kind Of Music מי שרואה אבודים בטח מכיר שיר גאוני אלבום השבוע: אין להקת השבוע: Mamas and the Papas ציטוט השבוע:make your own kind of music even if nobody else sings along. עצבון השבוע:מתכונת בהסטוריה מורחב הפתעת השבוע: התקבלתי להדריך בקייטנה!!!! תמונת השבוע: אני הכנתי מראש אנלא יצירתית הרעיון לא שלי

Felix dude

New member
חחחח ><

זאת את באופנה אלטרנטיבית?? אני עדיין לא הפנמתי שזה הכינוי החדש שלך...

B a m b o o k

New member
נושא להודעה

שיר השבוע של שייגעצ!!!: אין שיר השבוע לא של שייגעצ!!!: אוריאנה-שרונה נסטוביץ' אלבום השבוע: של רונה קינן
להקת השבוע: מוניקה סקס ציטוט השבוע: אין עצבון השבוע: מבחן במתמטיקה הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע:

../images/Emo204.gifיאללה מהר לפני שבאים לאסוף

אותי
שיר השבוע של שייגעצ!!!:
אני מניחה שהתחרות.. שיר השבוע לא של שייגעצ!!!:
מממ...Bob Marley - Jammin אלבום השבוע:
אין.. להקת השבוע:
נראלי שTBS.. ןRHCP ציטוט השבוע:
"I'm dying to explain my heart to you know There's so much on my mind, "It's tearing me apart עצבון השבוע:
הפאקינג עבודה הפתעת השבוע:
ממממ...שמצאתי קשת :]] תמונת השבוע:

פרקשון

New member
מי אלה TBS?

שיר השבוע של שייגעצ!!!: התחרות האולימפית שיר השבוע לא של שייגעצ!!!: אינפקציה-שלי אלבום השבוע: בכיף להקת השבוע: אינפקציה ציטוט השבוע: אבל הכי מסכן בהפסקת 10! עצבון השבוע: הגזים שיש לי הפתעת השבוע: אבי אבוטבול מעירוני קרית שמונה שכבש שלושער נגד הפועל טבריה בקרב התחתית תמונת השבוע: אין

ססילייה

New member
משעמם ../images/Emo7.gif

אני צרודה. והייתי צריכה לשתות משהו מגעיל שסבתא הכינה
שיר השבוע של שייגעצ:התחרות! שיר השבוע לא של שייגעצ: Placebo-Special Needs אלבום השבוע:Smells Like Sivans Spirit (או:שבועות!!!!!!!!!111) עזבו.רק אסתי תבין
להקת השבוע:placebo ציטוט השבוע: סלביק:"מה זה פה?!ניצול!!!אני סך הכל איש אחד!!!" שנאזי:"וגם זה יותר מידי....." ארנביםרוסיםחמודים ><
עצבון השבוע:כוכב נולד :-\ הפתעת השבוע:סוג של שיחה.אבל לאחשוב.:X תמונת השבוע:שחור!!!!

ססילייה

New member
ואי אסתי, זה ענק!

אני צריכה למצוא את זה שוב יש שם איזה 34734873489 הקלטות שלהם!!!!!11 חמודים

למעלה