שדודי לא יגיד שאנ'לא כותבת

ססילייה

New member
"כל היום, רוקדים ושרים..בריקודיים."

אין הסיוון הזאת מלכה
ואיציק ליצן חצר. ואסתי.. You know why!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifשלהלהלהלהלה ><

שיר השבוע של שייגעצ!!!: ניו יורק רפיח שיר השבוע לא של שייגעצ!!!: רקוויאם לבלונדינית - מוניקה סקס אלבום השבוע:King Crinson- in the court of the Crimson king להקת השבוע: King Crimson ציטוט השבוע: "אמא שלי זונה כלבה מוצצת" עצבון השבוע: אמאבא. בניזונות. הפתעת השבוע: אני באה לת"א בשלישי. תמונת השבוע: לכו חפשו.

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

dsol

New member
דודי לא יגיד כלום... ומה את מתייחסת _../images/Emo189.gif

אליו בכלל ?! בסך הכל דודי... שיר השבוע של TBS: לא מכיר אותם, וגם שייגעצ אין שיר השבוע לא של TBS: One More Time של Daft punk אלבום השבוע: attention! של התפוחים להקת השבוע: התפוחים ציטוט השבוע: \/ עצבון השבוע: // הפתעת השבוע:// תמונת השבוע: החולצה שלי סוף סוף מוכנה
היום הלשמתי את מה שהיה צריך וזהו :) מוכנה שילבשו אותה

dsol

New member
אההה_../images/Emo189.gif

בעצם כן יש לי ציטוט מהסרט "וונדטה" (סרט מעולה, מאוד מומלץ לראות) "את האנשים בסוף שוכחים אבל הרעיונות נשארים לנצח"

AvtipuS

New member
המפ

שיר השבוע של שייגיעצ: תחרותסקי. שיר השבוע לא של שייגיעצ: למות-בוטן מתוק בקרקס (לא היה שאלון כזה לפני איזה יומיים?) אלבום השבוע:בוטן מתור בקרקס, הראשון. להקת השבוע:אממ בוטן מתור בקרקס. ציטוט השבוע: אין. עצבון השבוע: הוהו. הפתעת השבוע: שומדבר. תמונת השבוע: אין.

../images/Emo121.gif"איו,אמיסטו,אמיאמו,סנקלוואה"

שיר השבוע של TBS:אין שיר השבוע לא של TBS:בת יער
אלבום השבוע:כיכר החלומות-שם טוב לוי להקת השבוע:ארגמן ציטוט השבוע:"כגמל אל ברז"
עצבון השבוע:הטמבל הפתעת השבוע:המגברD:::::::::::: תמונת השבוע:מממ נחפש משו...

../images/Emo121.gifטוב אין תמונת השבוע

היא לא על המחשב... זה הסקיצה שבעז צייר בשביל הדיסק שלהם אבל זה על נייר ברך אל נצר...

Hezi The One

New member
נראה לי שזו פעם 100 שהפינה הזו

נפתחת השבוע שיר השבוע של שייגעצ:התחרות האולימפית שיר השבוע לא של שייגעצ:אביב גפן-סופרסטאר אלבום השבוע:גריז הפסקול להקת השבוע:גרין דיי ציטוט השבוע:לוידע עצבון השבוע:הפירוקים שאחרי הפסטיבל>< הפתעת השבוע:לוידע תמונת השבוע:

Felix dude

New member
רבותיי אני מזה ממהרת.

ממהררתת... ואני גמככה לא שמעתי שייגעצ השבוע!! זה השבוע של דוקטור קספר ... ואני מאוד רגועה השבוע. חוצמזה שצריך לבוא לבצפר עם בגד ים מרוב המלחמות מים.. ו..ו.. אני מסיימים כל יום ב12 עד סוף השנה!!!

למעלה