שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו לא טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

SecondFace

New member
שבעס 1740:)

שיר השבוע של אליס- נו אקסיוזס שיר השבוע לא של אליס-וון איים סיקסטי פור של ביטלס
אלבום השבוע-הסימפוניה של מטאליקה הכי עוצמתי שיש! ציטוט השבוע- גרררררררר
משהו טוב שקרה השבוע- הו יחי הקיבוצניקים החתיכים ביום ירושלים!:) ובכלל ירושלים...היה כ"F כיף! משהו לא טוב שקרה השבוע- נכשליםמים להקת/אמן השבוע-טראביס? תמונת השבוע-

Girl In The Box

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס-רוסטר,ווד שיר השבוע לא של אליס- Blind guardian-theater of pain Mercenary-redefine me Doors-your lost little girl Doors-love me two times led zep-black dog rammstein-ich will Nightwish-sleepwalker Garbage-the world is not enough Opeth-harvest אלבום השבוע-strange days-Doors
להקת/אמן השבוע-לד זפלין,הדורס

«Jimmy Page»

New member
יה.

שיר השבוע של אליס- אין }: שיר השבוע לא של אליס- Led Zeppelin- Whole Lotta Love Medley מתוך How the West was Won אלבום השבוע- Led Zeppelin- Coda ציטוט השבוע- "You wanna get high?" משהו טוב שקרה השבוע- אני לא זוכר שומדבר מהשבוע הזה. ברצינות :ם אבל הייתה הרגשה טובה בכללי. של סוף שנה. משהו לא טוב שקרה השבוע- מגן במתמטיקה, נכשל די בטוח להקת/אמן השבוע- לד זפלין, ג'ף באקלי, פורקיופיין טרי תמונת השבוע- איזה כלב מלך.

«Jimmy Page»

New member
נראה ככה.

לקח לי שעה לגרום לו לשכב בשקט. כל פעם הוא היה נשכב, מסתכל עליי, ושניה לפני שצילמתי זינק וניסה ללקק לי את הפנים. שמן שמן

«Jimmy Page»

New member
גולדן+לברדור

באמת חמוד D: גם חכם בצורה מרגיזה. כל פעם שאני מנסה להוציא אותו לריצה, הוא קולט מה אני עושה וחוזר חזרה הביתה.

shani judd

New member
וואי איזה שילוב שולט

חח אז תצא איתו בהתחלה להליכה ואז תגביר מהירות

«Jimmy Page»

New member
גם זה נוסה.

קלט אותי גם אז }: הוא ישאר שמן לנצח. אבל לא נורא, חיות שמנות תמיד היו דבר משעשע בעיניי.

nothingman1

New member
אני אישית מאוכזב מ-'איך המערב ניצח'

שמעתי אצל חבר שלי כמה שירים עם אילתורים מדהימים של ג'ימי פייג' והתלהבתי במיוחד מזה שגם כשהם מאריכים שירים ועושים קטעים מוזרים הם תמיד יודעים איך ומתי להכנס ביחד אבל בהרבה מהשירים הארוכים הם נמרחים בצורה משעממת... אולי בהופעה זה יוצא טוב, אבל לשמיעה בדיסק זה לא נחמד כל כך בחלק לא קטן מהקטעים

«Jimmy Page»

New member
לא יודע...

לטעמי, זאת אחת ההופעות היותר טובות שהם הרימו. Heartbreaker, since I've been loving you, dazed and confused, whole lotta love, immigrant song, that's the way, ביצועים שעולים על המקוריים בהרבה רמות. ובכללי, הופעה עם המון עוצמה ואנרגיות.

למעלה