שיר השבוע של אליס-Them Bones שיר השבוע לא של אליס-Cold War Kids - Hang Me Up To Dry אלבום השבוע- -_- אין. ציטוט השבוע- אין. משהו טוב שקרה השבוע- המממ לאדעת חח משהו לא טוב שקרה השבוע- כנ"ל XD להקת/אמן השבוע- רדיוהד. תמונת השבוע- ציירתי עצמות על הידD: [נו מה?! זה מה שקורה בשיעורי תנ"ך -_-"] יומנעיםD:
ממש יפה שהחלטת להעשיר על אליס, ממש אהבתי! ורק כמה תיקונים: אליס הוציאו שני אי.פיז וג'רי הוציא רק 2 אלבומי סולו, ולפי מה שידוע לי הוא עובד על השלישי (כבר הרבה זמן..)
שיר השבוע של אליס- פוט יודאון שיר השבוע לא של אליס- שירים של סקיד רואו אלבום השבוע- שמעתי קצת פייסליפט ציטוט השבוע-לא זכור לי משהו טוב שקרה השבוע- כתבה על הגראנג' בראש1 משהו לא טוב שקרה השבוע- המתכונת במתמטיקה. המורה עשתה לנו מתכונת כל כך קשה!!!!! אני עוד בהלם ודיכאון מהמתכונת הזאת זה פשוט לא עובר להקת/אמן השבוע- סקיד רואו תמונת השבוע- אין
שיר השבוע- היה לי חלום-משינה, ג'וני האדום-משינה, סר חינה-משינה אלבום השבוע- שיא הרגש-משינה ציטוט השבוע- "הם ניסו להרוג אותנו. הם נכשלו. בואו נאכל" (משפט המסכם את חגי ישראל) אחי: "הלימודים זה כמו משחק.. צריך לצבור כמה שיותר נקודות!" (אחרי זה הוא חטף כאפה) משהו טוב שקרה השבוע- 95 ו-98 במתכונות במתמטיקה!
משהו רע שקרה השבוע- לא מוצא אמן השבוע- סיסטם אוף אה דאוון ומשינה