שירי השבוע

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo175.gifלהלהלה../images/Emo175.gif

שיר השבוע של אליס-Them Bones שיר השבוע לא של אליס-Cold War Kids - Hang Me Up To Dry אלבום השבוע- -_- אין. ציטוט השבוע- אין. משהו טוב שקרה השבוע- המממ לאדעת חח משהו לא טוב שקרה השבוע- כנ"ל XD להקת/אמן השבוע- רדיוהד. תמונת השבוע- ציירתי עצמות על הידD: [נו מה?! זה מה שקורה בשיעורי תנ"ך -_-"] יומנעיםD:

../images/Emo207.gif../images/Emo9.gif+השבוע שלי.

מקווה שמותר>< בפורום רהצפ יש פינת ההעשרה או משהו כזה שמספרים על נושאים אחרים, בעיקר להקות. אז עשיתי על אליס. ובבקשה אל תתפסו אותי על טעויות קטנות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=98891289 סליחה על הנצלוש
שיר השבוע של אליס-לא שמעתי אותם השבוע
בעצם כן... שיר השבוע לא של אליס-שירי מאד'ר לאב בון. אלבום השבוע-סטארדוג של מאד'ר לאב בון ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע-
משהו לא טוב שקרה השבוע-מוות של מישהו. להקת/אמן השבוע-מאד'ר לאב בון. תמונת השבוע- נהה.

everynormal

New member
וואו כל הכבוד לך!!!

ממש יפה שהחלטת להעשיר על אליס, ממש אהבתי! ורק כמה תיקונים: אליס הוציאו שני אי.פיז וג'רי הוציא רק 2 אלבומי סולו, ולפי מה שידוע לי הוא עובד על השלישי (כבר הרבה זמן..)

everynormal

New member
יאללה עונה גם

שיר השבוע של אליס- פוט יודאון שיר השבוע לא של אליס- שירים של סקיד רואו אלבום השבוע- שמעתי קצת פייסליפט ציטוט השבוע-לא זכור לי משהו טוב שקרה השבוע- כתבה על הגראנג' בראש1 משהו לא טוב שקרה השבוע- המתכונת במתמטיקה. המורה עשתה לנו מתכונת כל כך קשה!!!!! אני עוד בהלם ודיכאון מהמתכונת הזאת זה פשוט לא עובר להקת/אמן השבוע- סקיד רואו תמונת השבוע- אין

גם אני!

שיר השבוע- היה לי חלום-משינה, ג'וני האדום-משינה, סר חינה-משינה אלבום השבוע- שיא הרגש-משינה ציטוט השבוע- "הם ניסו להרוג אותנו. הם נכשלו. בואו נאכל" (משפט המסכם את חגי ישראל) אחי: "הלימודים זה כמו משחק.. צריך לצבור כמה שיותר נקודות!" (אחרי זה הוא חטף כאפה) משהו טוב שקרה השבוע- 95 ו-98 במתכונות במתמטיקה!
משהו רע שקרה השבוע- לא מוצא אמן השבוע- סיסטם אוף אה דאוון ומשינה

everynormal

New member
אהההה!!!

95 ו-98 במתמטיקה?????? איך איך??????????? כמה יחידות אתה עושה? חרשן!!!

אני עושה 4 יחידות

אני עושה השנה גם 005 וגם 003 ב-003 קיבלתי 95 וב-005 קיבלתי 98 בגלל טעות של המורה, הייתי אמור לקבל 87

שנה שעברה הייתי ב-5 יחידות

עשיתי 005 הלך חרא.. עברתי בקושי אז ירדתי ל-4, והשנה אני עושה 003 ומשפר את 005 (מקווה שאשפר.. בינתיים זה נראה שכן)

everynormal

New member
אבל זה לא משנה המגן הוא אותו מגן

עם המגן שיש לך מכיתה י' אתה ניגש לבגרות לא משנה באיזה שנה, וגם אם המגן לא טוב אז עושים בכל זאת ממוצע ולא מבטלים אותו

everynormal

New member
גם אני עושה השנה 005

רק חבל שאצלנו המורה לא טועה ככה בחישובים....

למעלה