50/100 דברים שלא ידענו עליכם...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifחחח...

זה נורא.להקיא.איכ. לא אוהבת מלבורו לייט

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifהמשך...

62.אני אוהבת בנים בלונדיניים, עם שיער ארוך וחלק ועיניים כחולות
63.ישלי שני נזמים בצד ימין
64.אני מתה על הימ
65.ישלי בגד ים חדש ויפייפה
66.רק השנה התחלתי ללכת בלי גופייה בימ
67.ישלי תסביכים עצמיים [אבל מוצדקים]
68.אם יהיה לי בן, יקראו לו איליי
69.אני מתגעגעת לולד
70.לא ראיתי אותו שבוע וחצי
71.אני רוצה לנסוע לת"א לעשות שוב ראסטה סינטטית
72.היו לי שתי ראסטות סינטטיות ושתיים אמיתיות
73.אני שונאת ת'שיער שלי
74.בעקבות הסעיף הקודם-כבר מעל חצי שנה אני עושה פן כל שבוע
75.אני אוהבת ת'שיער שלי עם פן
76.אני שונאת להסתפר
77.ישלי שיער דיי ארוך
78.בגיל 5-6 בערך היו לי תלתלים מדהימים שהגיעו על התחת
79.כשהייתי קטנה הייתי לובשת רק שמלות
80.אני ממש אוהבת חצאיות וגופיות שאנטי כאלה
81.לאחרונה משום מה המון אנשים אומרים לי שרזיתי [מה שדיי נראלי לא נכון
]
82.אני נדלקת על אנשים ממש מהר ובגלל זה פחדתי להיכנס לקשר עם מחוייבות
83.ראיתי את המורה שלי לסוציו' [הבנאדם הכי סתום ומכוער בעולם] בפאב ביומולדת של חברהשלי שחצי מהכיתה שלי הייתה שם XD
84.צחקנו עלייה שעות XD
85.הבן שלה התחיל עם חברה שלי במועדון XD
86.באלי לדפוק למורה שלי לתנ"ך כיסא בראש
87.אני צריכה לחשוב על עוד וחברה שלי קוראת לי אז אמשיך מאוחר יותר
88.
90.
91.
92.
93.
94.
95.
96.
97.
98.
99.
100.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifיאללה.הסוף.

88.התמכרתי לשיר Jast Jack - Starz In Their Eyes
90.והוא גם הצלצול שלי בפלאפון
91.לגיטרה שלי קוראים דונה
92.ישאני עצלנית ברמות ממש מפחידות
93.אני ממש פתוחה עם אמא שלי
94.אני אובססיבית לפעמים
95.וקנאית לפעמים
96.וחברותית לפעמים
97.קשה לי להאמין שאנשים אוהבים אותי. אבל באמת אוהבים.
98.נפגשתי היומ עם ידיד טוב שלי שלא ראיתי איזה חודש והתגעגעתי אליו כלכך.
99.אני שונאת שלא מעריכים אותי או מזלזלים בי
100.אני משמ אוהבת לצלם "תמונות חפצים" וזו הכי יפה שצילמתי עד כה

עדי D

New member
חחח אחד החופריםם.

יאללה. בואו ננסה.. 1. אני חיפאית 2. בת 16וכמעט וחצי חח 3. מדריכה בצופים 4. מדריכה בנות בכיתה ד'
5. יש לי אח 1.. 6. הוא בצבא 7. הוא משרת בחיל הים 8. אני לומדת בליאו באק 9. לקחתי לשנה הבאה תקשורת וספרות מוגבר
10. יש לי חתולל שמן 11.קוראים לו קוט 12. קוט ברוסית זה חתול. ככה שבעצם קוראים לו.. חתולO: 13.אא כן אני רוסיה
14. אני בכיתה י' 15. הייתה לי היום מתכונת בלשון 16. נשארו יל עוד 2 בגרויות עד סופשנה. סרוך השם. 17. בגרות אחת בהיסטוריה
והשניה בלשון
18. אני מממש ממש שונאת ביולוגיה וכמיה 19. הנוף שלי מהחלון זה.. הבצפר><" 20. הנוף שלי ממעבדת כמיה זה.. הבית :| 21. בכיתה ח' התיימרתי להיות פריקית קשוחהD: 22. עכשיו אני כבר לא. אני סתם אחת 23. אני אמוד אוהבת פאנק רוק וישראלי 24. הגאלה זה המקום הכי מגניב בעולם 25.יום שישי אני הולכת לגאלה 26. יש לי ידיד ממש טוב שאני מכירה מאז שנולדתי.. גדלנו ביחדD: 27. בכיתה ו' עבדנו על כולם שנאחנו בני דודים. 28. בכיתה ז' נשברתי והודתי שאנחנו לא באמת בני דודים.. 29. אמא שלי אחות בבית חולים 30. אבא שלי עובד בבנק 31. בכיתה ח' בפעם האחרונה שמדדתי הייתי 164 וחצי. ומאז אין לי מושג איזה גובה אני היום. אבל אני מניחה ש168. 32. הדיסק המקורי הראשון שקניתי היה כמובן של.. בריטני ספירס.
33. היומולדת שלי היא ב16.1.91 34. שזה אגב התאריך. 35. משני סיבות.. דבר ראשון שאפשר לקרוא אותו משני הצדדים.. אם תתאמצו תבינו. [יעני להפוך אותו.] 36.דבר שני.. זה היום הראשון של מלחמת המפרץ ה1.. זאת אומרת.. איך שנולדתי סדאם התחיל לירות עלינו טילים. 37. אני מזל גדי 38. יש לי עניים חכחולות ירוקות כאלו 39. שיער שטני.. עם קצוות שפעם צבעתי באדום ועכשיו זה סתם דהה מאוד. אבל עדיין יפה בעני.. 40. יש לי משקפיים מכיתה ו'
41. אבל קניתי עדשות לא מזמן
42. מהכסף שלי.. חשוב לציין. 43. השם משפחה שלי זה - וינדיצנסקי. אל תתפלאו אם לא תצליחו לקרוא את זה נכון.. 44. מעווטים את השם משפחה הזה המון.. ופעם בכיתי מצחוק כי קראו לי עדי וינדיצין. ובאמת בכיתי מצחוק. זה ההי אחד הרגעים המצחיקים בחיי. 45. בכיתה ח' עשיתי 2 עגילים ראשונים באוזנים. 46. בכיתה ט' החלטתי שבא לי עוד אז ישר הלכתי ועשיתי עוד 2 בצד ימין ועוד אחת בצד שמאל. באותו זמן. 47. משום מה שכחתי שאני מאוד רגישה והאוזן התנפחה לי עד מאוד. ונאלצתי להוריד את העגיל ה3 באוזן ימין. 48. מאז תמיד אמרתי שנא אלך לחדש את החור. 49. וזה לא קרה. 50. אני ממש רוצה עגיל באף. פעם ממש רבתי עם אמא שלי על זה. היא אמרה שאם אני עושה היא תשלח אותי לגור עם סבתא. והיא הייתה לגמרי רצינית. 51. אבל אמא שלי מרשה לי לצבוע את הקצוות של השיער שלי באיזה צבע שבא לי.. כחול ורוד סגול ירוק.. 52. למרותש עוד אפעם לא עשיתי כלום חוצ מאדום. אבל אני עוד אנסה יום אחד.. 53. החדר שלי זה זוהמה אחת גדולה. איא פשר למצוא שם כלום 54. המחשב נמצא בחדר של אח שלי. ובגלל זה אני נמאצת פה 80 אחוז מהחיים שלי.. 55. יש לי מייספיס 56. היה לי בלוג שנתיים וחצי. ואז פשוט עזבתי אותו 57. היה לי גם בלוג פרטי.. 58. בכיתה ו' עשו עלי חרם 59. ואז לקראת סוף השנה כולם הלשימו איתי. 60. החרם היה כי .. עזבו עדיף שלא תדעו. 61. אני בעלת לקויות למידה.. 62. ביסודי עשיתי את האיבחון הראשון שלי.. ואני עם כל הארכות זמן ופטור משגיאות וכו'.. רשימה ארוכה. 63. אני בוכה המון. אני לא רוצה או משו אבל אני פשוט אדם אמוד רגיש 64. אני אומנם רוסיה.. אבל עם מזג של מרוקאית עצבנית משו. 65. קל לעצבן אותי. אבל בהחלט לא כדאי. 66. פעם נתתי למישהי כאפה סתם כי הייתי עצבנית ממש. 67. אחר כך השלמנו. אבל עדין זה מביך אותי אחושרמוטה. 68. ההופעה ה1 שלי הייתה של יוני בלוך
69. פעם ביסודי אספתי מדבקות. ויש לי עד היום מלא מלא מדבקות. 70. אני מכורה לנעליים. יש לי.. המון!. איזה 20 זוגות.. ואני תמיד שוכחת שיש לי נעל מסויימת.. 71. אממ הנשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ח'. 72. והיא הייתה לא משו בכלל.
73. הוא היה גדול ממני בשנתיים.
74. בכיתה ג' נפלתי עם היד למדורה. וזה כאב אחושרמוטה 75. נשארה לי מזה צלקת קטנטנה מאוד 76. אפעם לא שברתי חלק בגוף. ונקווה שככה זה ישאר. 77. הניתוח היחיד שעברתי היה על ציפורן חודרנית חחח.. וגם פה.. נקווה שככה זה ישאר.. 78. אני אוהבת לצלם
79.בכיתה ח' למדתי איך לפתח בבצפר. 80.אבל אז פיטרו את המורה.
81. ההופעה האחרונה שהייתי בה זה בשנטיפי. 82. שאגב היה הכי כיף בעולם. 83. עד כיתה ח' נראלי הייתי עם הפלאפונים הישנים והגדולים הללו. 84. עכשיו יש לי נוקיה 3100.. זה כזה של צביקה פיק 85. הוא נפל עשרות פעמים והחליפו לי אותו איזה 3 פעמים.. 86.מה שנאי אוהבת בפלאפון הזה זה שהוא יכול לרפות את עצמו.. פעם הוא נפל והיו בו מלא נקודות סגולות.. אחרי כמה זמן הוא נפל שוב וכל הנקודות נעלמו! 87. אני לא יודעת לשחות
88. אני חולה על הים.
90. ביסודי הייתי על מספיק בתנך. 91. ה100 הראשן שקיבלתי היה בכיתה ג' במבחן באנגלית. זה היה הרגע המאושר בחיי. 92. מאז אני כבר לא משהו באנגלית.. 93. יש לי חשבון בבנק. 94. עברתי דירה פעם אחת בכל חיי. 95. לא מזמן שעינו שיפוצים בבית וקנינו אלסידי. אני מרגישה ממש מתפתחת ומגניבה. 96. אתמול אבא קנה מערכת קולנוע ביתית.. אז בכלל. 97. פעם ידעתי לכתוב ביד שמאל. 98. היום כבר לא. אבל נותרו כמה דברים שאני עוד עושה ביד שמאל. 99. אני הכי מחכה למחנה קיץ בחופש.. 100. סיפרתי על עצמי 99 דברים כרגע. לא כולל זה. ואעאעאעאע הצלחתי!

100../images/Emo122.gif

1.אני מאיה|: 2.אשל 3.בת 14 וקצת 4. 26/7/92 5.גובה 1.66 6.משקל - הרבה|: 7. D75 8.ישלי אמא 9.אבא|: 10.אחות קטנה ואחות גדולה 11.רחובות
12.כיתה ט' 13.לא שרה לא רוקדת לא משחקת|: 14.קצת כותבת 15.מעשנת 16.שותה 17.לא על סמים 18.המחשב שלי בפירמוט|: 19.כי הרסתי אותו /: 20.בפעם החמישית השנה /: 21.אכלתי היום 4 חבילות צ'יפס ו4 קליק |: 22.ליל היא אמא שלי 23.יהודה לוי הוא אבא שלי 24.ואיפרת ומיכלי איתי בשלישיה 25.ואין לנו אמא|: אולי מריה הקדושה 26.אמא שלי שוקלת 5 קילו פחות ממני |: 27.וגם אחותי|: 28.נרצח אתיופי 5 דקות הליכה מהבית שלי ביום שישי 29.אני לא רואה טלווזיה 30.ואני בשביתה מהקולנוע כמעט שנה (עוד חודש ו4 ימים סוגרת..) 31.'איך קוראים לדבר הזה שהוא כמו חי צומח אבל לא?' 'אה?' 'נו איך קוראים לזה.... אה! מוצק נוזל גז!!' 32.קפה
33.קאמלייט
34.יש לי שני זוגות אולסטאר ושני זוגות ואנס וכפכפים שקטנים עליי ב4 מידות לפחות. וזה מה שאני נועלת 35.ישלי אוסף חפיסות מסטיקים 36.אני ישנה עם מסטיק מתקלחת עם מסטיק ואוכלת עם מסטיק. וכל השאר 37.הגעתי היום לשעה הראשונה בבית ספר |: 38. 5 דקות לפני הצלצול|: |: |: 39.היה לי מבחן בצרפתית בלי לדעת |: 40.המורה לצרפתית שלי בת 50 היום! 41. אני והדנונה סגרנו 9 שנים יחד אתמול 42. היום הולך להיות יום כואב וקשה נפשית ופיזית ]; 43.ישלי 43 במבחן באנגלית איזה כיף לי 44.והמחשב שלי בפירמוט215423 ]; 45.התנפץ לי המשקל זכוכית 46.ועוד לא ניקיתי 47.וכל החדר זכוכיות 48.וכל הגוף שלי חתכים 49.אולי היום אני אנקה B) 50.אולי לא |: 51.אני בהזיות|: 52.לפני שבוע העתקתי את כל השמות והמספרים בטלפון למחשב אם ימחק והקובץ נמחק 53.איזה כיף 54.כל המצתים שלי לא פועלות חוץ מאחת שהציור שיש עלייה עושה לי רע להשתמש בה S: 55.אני משתמשת בשמפו הוואי 56.ובמרכך הוואי 57.ובסבון הוואי 58.סבון פנים קרליין יאנג 59. עיפרון שחור 60. ישלי שתי קומות 61.ולחיים של רוסיה |: 62.שמנות כאלה נו 63.אני לבנה 64.השיער שלי עבר הרבה ועכשיו הוא חום- טיפה שטני-קצוות שחורים 65.אני כל הזמן פורקת קליקים מהאגודלים 66.נגמרו לי המבחנים השנה 67.המורה לאנגלית היועצת והמחנכת התקשרו לאמא שלי באותו יום |: 68.מסטיק מועדף - מאסט לריח פה נעים בצבע תכלת 69. 69! 70. אבדה לי המברשת ואני לא מסתרקת יותר משבוע 71.ולא רע לי ככה 72.גוש :) 73.החדר שלי
74.אני מצוננת ]: 75.נרגילה
76.כואב לי הבטן :| 77.אבא שלי גוש D: 78.אחותי הגדולה גם 79.אני גרה בקומה שמינית 80.המחשב שלי בפירמוט3W%RW 81.ואין לי עכשיו מחשב בחדר|: 82.ישליפיפי ]; 83.אבל אם אני אלך יתפסו לי את המחשב כי זה לא המחשב שלי 84.כי המחשב שלי בפירמוט#@$#$ 85.אני לא אוהבת אור 86. 87עם משקפי שמש תמיד 88.הראשונה ששמה לב לכלכבים החדשים על הנייר טואלט P: 90.עד היום הייתי מתחילת השבוע בכל השיעורים :D 91.אני צריכה לגזור ציפורניים ]; 92.ולהתחיל את היום הזה 93.המורה לצרפתית שהיום בת 50 הפסיקה את המבחן באמצע ותיתן לנו מחר להמשיך אותו |: 94.אני שוחה 95.ישלי עגיל בפופיק והליקס. ולפני שבועיים נזם ז"ל 96.ישלי נקודת חן גדולה בגב ואמא מאז שנולדתי משגעת אותי שהיא סרטנית 97.כולי נקודות חן 98.אוהבת ירקות וקריספיות 99.והמחשב שלי בפירמוט3QR#ר 100.אני מאיה
זה היה ארוך
וחפירה

AvtipuS

New member
תמרור 8

[חפירה בדרך.] 1.השם שלי בתעודת זהות הוא "אברום". 2.והשם משפחה הוא "כהן". 3.אני תימני. 4.בכל השלוש תשובות שלמעלה שיקרתי. 5.קוראים לי רז [לא "רעז"]. 6.השם משפחה שלי הוא ל-א כהן. 7.אני רומני. [מכל הכיוונים.] 8.נכשלתי [כנראה] היום גם במועד ב' באלקטרוניקה למרות שחשבתי שהלך לי טוב. 9.כמובן שנכשלתי גם במועד א'. 10.הבגרות היא ביום רביעי הקרוב. 11.אינמצב שאני עובר אותה. 12.ושבוע אחרי יש עוד בגרות באלקטרוניקה ואינמצב שאני עובר גם אותה. 13.יום אחרי זה יש לי יומולדת. 14.6 זה התאריך. 15.6 זה התאריך של היומולדת של חבר שלי-תימני. [נולד יום אחרי,שנה לפני] 16.6 יש לי בגרות בהיסטוריה עוד יומיים. [המספר שאלה זה התאריך.] 17.6 מחר. [המספר שאלה זה התאריך.] 18.6 בגרות בהיסטוריה ב'-מסיים עם היסטוריה. [המספר שאלה זה התאריך.] 19.עברתי תיאוריה. 20.עשיתי כבר 2 שיעורי נהיגה. [שיעור כפול] 21.קלאץ' זה חרא של דבר. 22.בעבר למדתי כמה שנים תופים. 23.ואז עברתי דירה ולא היה מקום לתופים. 24.אז הפסקתי. 25.כבר הרבה זמן אני רוצה לחזור לתופף. 26.אבל בס נראה לי יותר מפתה. 27.אז כנראה שבקיץ אני אתחיל ללמוד בס. 28.ב25.7 יש לי מועד ב' לצו ראשון. [המועד המקורי היה ב 27.5 אבל היה המועד א' של המתכונת של אלקטרוניקה] 29.אם כבר בדיקות,יש לי ראייה 6\6. 30.אני רואה למרחקים עצומים. 31.אם כבר עיניים,אין לי צבע קבוע לעיניים. יש לי כחול\ירוק זה כל הזמן משתנה וזה תלוי בצבע של החולצה. [לרוב] 32.שיחקתי כמה שנים כדור יד בקבוצה העירונית. 33.אפילו נסענו לטורניר בווינגייט. 34.והיה פיגוע במסעדת "מצה" בחיפה בזמן שהיינו שם. 35.לא הלך לנו ממש בטורניר. 36.חפיף. 37.קבוצת הנוער שלנו ניצחו לא מזמן את קרית אונו בגביע המדינה. [: 38.לרוב אני קונה דיסקים מקוריים. 39.רובם ישראליים. 40.אין לי את רפיח. [יש לי את משקאות,עוגות והסינגל של התחרות] 41.כן,אני מתבייש. 42.אין לי גם את מציאות נפרדת. [יש לי את כל שאר הדיסקים כולל הסינגל "כאילו"] 43.כן,אני מתבייש. 44.אני חולה צילום. [כאילו שלא ידעתם] 45.אני הולך עם המצלמה כמעט לכל מקום. 46.לא מזמן התחדשתי במצלמה חדשה עקב פטירתה של הקודמת. 47.יהיה זכרה ברוך. 48.אם כבר מתים, לא מזמן נפטרה לי הגיטרה. 49.לא ממש ידעתי לנגן בה. 50.אבל סתם נהנתי לעשות כאילו אני כן. 51.שירים של משינה הצלחתי לנגן. [כאילו שזה כזה קשה.] 52.אתם יכולים להאמין 53.ויכולים לא 54.אבל שהייתי קטן, אני סוגשל הייתי דוגמן. 55.נשבע לכם. 56.אפילו עשו לי בוק. 57.אחרי כמה זמן אלה שעשו לי תבוק פשטו תרגל. 58.באסה. 59.יש לי כמה תמונות מהתקופה ההיא בבית. [שתקו.לא סורק ולא כלום.] 60.שהתחילה המלחמה הייתי בארה"ב. [הייתי שם כבר שבוע לפני] 61.חזרתי שבוע אחרי שהיא התחילה,כמתוכנן. [ישר למשפחה ברחובות] 62.כל הזמן רציתי לחזור הבייתה אבל כולם שיגעו אותי לחכות. 63.היו מפגשי מלחמה,צילמתי בוידאו,ואין לי כוח לערוך ולהעלות אותם אז אני כל הזמן אומר לכם שבקרוב. 64.אז הנה אני מבטיח,בקרוב. 65.עד לא מזמן הדעה הפוליטית שלי הייתה סוג של ימין קיצוני.אבל בזמן האחרון התמתנתי ויש גם שמאלנים נורמליים. 66.אני שונא ימנים קיצוניים. 67.אני שונא שמאלנים קיצוניים. 68.אני שונא חרדים. 69.אני שונא את השמש,את אור הירח,חברת תאורה מסריחה. [סתם ציטוט משיר גאוני של אביב גפן.] 70.אם לא היה מוות הייתי מזמן מתאבד בקפיצה,ירייה. [המשך של אותו שיר] 71."היהודים" הם הלהקה שהכי השפיעה עלי. 72.יש לי חיבור לא מוסבר אליהם,משהו מעבר ל "מעריץ-להקה להקה-מעריץ", ואני לא מאלה שבקשר אישי איתם. 73.למרות שהמוזיקה שלהם היא גם קשר אישי אליהם. 74.שייגעצ חרא להקה. 75.סתם, הם בסדר גמור.[הלהקה היחידה שיש לי פוסטר שלהם תלוי בחדר.] 76.הגעתי לפורום דרך הקומונה של ציקי. 77.זה היה מזמן,לפני כמעט שנתיים. 78.פגשתי פה ושם אחלה אנשים. 79.שהרסו לי תחיים. 80.אבל גם עשו כמה רגעים טובים. 81.אני אימו. [לא רואים את זה.] 82.לא,אני לא חותך ורידים. 83.כן,חשבתי על זה. 84.היום פעם ראשונה שאני מרגיש "חרדת מבחנים". 85.אם כבר פעם ראשונה... 86.עישנתי [סיגריה] לראשונה בחופש הגדול בין ו' ל-ז'. 87.עישנתי [נרגילה] לראשונה בקוקה קולה לייב. [בספטמבר האחרון.] 88.לא נגעתי בסמים. [תמים.] 90.לא הסתפרתי כבר שנה+. 91.זה מפריע פה ושם. 92.וזה כבר לא ממש אסתטי. 93.אבל איןליכוח להסתפר. 94.אז תסבלו אותי ככה. 95.חלק אומרים שזה יפה. 96.חלק אומרים שלא. 97.אני מה אכפת לי. 98.יש לי מייספייס. [raztipus/] 99.יש לי שוקס. [אני לא נוגע בו.] 100.יש לי 4 בלוגים. מה כבר נגמר?

B a m b o o k

New member
יאו עד לפני שבועיים היה לי את

"מציאות נפרדת" כאילו של אחותי, אבל היא לא רצתה אותו יותר אז היא הביאה לי, אבל גם אני לא שומעת אותם... אז הבאתי לחברה שכן שומעת... חבל, הייתי מביאה לך

B a m b o o k

New member
ידוע לכם שזה לא באמת דברים שאתם לא יודעים עלי

נכון?
1.אני צליל 2.מבאר שבע 3.בת 16 וחדשיים 4.לפני חצי שעה חזרתי מפגשיה עם אביק והיה ממש נפלא לראות אותה ולבלות איתה
5.במיוחד אחרי שלא ראיתי אותה מיליון שנה... 6.יום רביעי יש לי בגרות בתקשורת 7.ואמא צעקה עלי שאני אבוא ללמוד>< 8.אבל אין לי כוח
9.התחלתי לאסוף כבשים לפני חודש, ויש לי כבר 16 10.אפילו ש4 מהן לא באמת שלי 11.הן של אחותי, ואני שומרת עליהן כי היא בגרוזיה
12.ואתם יודעים שאין אייקון של |כבשה|?
13.עשיתי כבר 3 בגרויות השנה... 14.נשארו לי עוד 3 15.איך אני מסיימת 100 לעזאזל?!?!? 16.אני לומדת בבצפר דתי 17.לא טוב לי שם... 18.אבל אני חייבת לסבול שם עוד שנתיים... 19.כי אמאבא לא רוצים שאני אעבור לחילוני 20.אבל התחלתי להסתדר קצת עם המורים...
21.יא מתנגן לי שיר של שלו חנוך עכשיו ברקע
22.בטח שלום חנוך ממש מגניב בתור סבא
23.אפעם לא עישנתי 24.אפילו לא שאחטה 25.גם לא נרגילה 26.אני גם בקושי שותה.. 27.ובעקבות זה אפעם לא השתכרתי
28.יש לי את הפלאפון הכי עתיק בעולם 29.לא מפריע לי
30.אב לאבא עוד מעט מחליף אותו 31.ואז אני אוכל למכור אותו לאספנים 32.ואני ארויח המון כסף 33.יש לי משקפיים 34.אני שונאת להיום עם משקפיים 35.ובגלל זה יש לי עדשות 36.ודודי תמיד רוצה לראות אותי עם משקפיים 37.ואני לא מרשה לו 38.כי אני שונאת אתזה 39.אני שונאת לגור בב"ש 40.אני מקטרת ממש המון בזמן האחרון
41.השינה שלי נהייתה ממש גרועה בזמן האחרון 42.אני קמה 3-4 פעמים בלילה, סתם ככה 43.זה ממש לא נחמד 44.אני נמצאת בפורום עוד מעט שנתיים!
45.זה המון זמן 46.אבל את רובכם הכרתי רק בסביבות חנוכה של שנה שעברה 47.אני חושבת שהכרתי את דני ראשון 48.בעצרת רבין
49.שיה השם הכי מצחיק בעולם 50.ובאלי שוב 51.ואני חושבת שדני יסכים איתי
52.בקושי יש לי חברים בנים מב"ש 53.חברה שלי ניסתה לנשק אותי ברוק"צ וקצת הצליחה 54.כי הייתה שיכורה 55.וזה לא היה נחמד
56.השיר התחלף לשילה פרבר-לילה
57.אבא בנה את הבריכה!!!! 58.ומחר בצהריים אני הולכת להיות שם בשעות החום הנוראי
59.אבל זאת לא בריכה כמו של שי 60.כי שלנו זאת סתם אחת, שבונים... 61.די נו אני רק ב61
62.איך עושים עוד 38? 63.אפעם לא יצאתי את גבולות מדינת ישראל 64.אמא אומרת שכשנזכה בלוטו אז נטוס לשוויץ 65.כי דודים שלי עברו לגור שם לפני שנה
66.אבל עוד 14 ימים בנדוד שלי מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!1111 67.אני ממש ממש מתגעגעת אליו 68.מגיל 0 אנחנו בערך ביחד 69.אה כן ואבא אמר גם שנעשה טיול משפחתי לג'מייקה
70.אבל זה רק מתי שיהיה מספיק כסף 71.אני רוצה ללמוד לנגם על מלא מלא כלי נגינה 72.גיטרה, פסנתר, סקסופון, מפוחית, בס, חליל צד, צ'לו
73.אה כן וגם תופים 74.ובטח היו עוד כמה... רק שאני לא זוכרת כרגע 75.באלי לראותכם 76.הבגרות האחרונה שלי להשנה היא רק ב24.6 77.מה שאומר שהחופש הגדול שלי מתחיל רק אז 78.יאו עוד מעט נוסעים לסופרלנד 79.יהיה כיף 80.אני הולכת לסחוב את אחי הקטן לכלללל המתקנים 81.נראלי שאני אסיים ללמוד אני אלך לצבא 82.כי אני לא רוצה שירות לאומי 83.אמא לא מרשה לי ללכת עם גופיות 84.אבל עם מכנסיים כן 85.אנשים חושבים שבגלל שאני דתיה אני לא הולכת עם מכנסיים
86.וכשהם מגלים שכן הם נורא מופתעים 87.השיר התחלף לרג'ינה ספקטור
היא ממש טובה
88.תשמעו אותה 90.יש לי קומונה חדשה לדנה עדיני
היא גם ממש טובה
91.אתם מוזמנים להצטרף 92.אהאה עוד 8 אני מסיימת 93.אני ואביק הכרנו איש נחמד היום 94.שעשה לה ראסטות 95.והן ממש יפות
96.ואני ממש אוהבת את אביק
97.יש לי 31 דיסקים מקוריים
98.אני משתמשת רק בדיסקמן 99.חברות שלי חושבות שאני ממש מוזרה כי אני שומעת בדיסקמן 100.סיימתייייייייייייי קולולולוווו כל הכבוד לי
מי קרא?
אה והשיר התחלף לשילה פרבר-לך

יא מכועררררררררררת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היה לי הכי כייף איתך בעולם היום, היה מצחיק. ושתדעי שהעוגה עדיין יושבת לי בבטן ולא אכלתי כלום מאז ואני גם לא רעב. אני אוהבת אותך. וכל הכמה זמן שהוא עשה לי ראסטות הייתי מהופנטת עלייך, כי משהו היה בך שונה ורק בסוף שמתי לב שאין לך עיפרון שחור. את קטניי. ואת שלי.

B a m b o o k

New member
העוגה זאת, זה אחד הדברים המשביעים

שאכלתי בחיי
ואני קטניי שלך

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלה:)

אם לא הייתי מעתיקה את זה- הכל היה נמחק לי ואז הייתי ממש מתעצבנת.
1. קוראים לי באמת מיכל
2. אני גרה בקיבות געתון 3. עברתי 2 קיבוצים וישוב קהילתי אחד בחיים שלי. 4. לא התקבלתי למגמת תאטרון שרציתי 5. אני הולכת למגמת אומנות 6. היה לי חבר חצי שנה ונפרדנו. 7. אני איפי ומאיה אחיות 8. לא עשיתי אפחד בשנטיפי! [
] 9. אני לא בתולה. 10. הייתי בהליכת מלאכים וזה היה הדבר הכי מדהים בארץ. 11. התנשקתי פעם ראשונה בחופשהגדול של כיתה ז' 12. קיבלתי מחזור ראשונה מבין הבנות של השיכבה בקיבוץD: 13. ישלי בייבי בבטן 14. בחופשהגדול שקלתי 52 קילו. 15. החופשהגדול של המלחמה היה החופש הכי טוב שהיה לי בחיים בערך. 16. אני אוהבת אנשים. 17. אני לגמרי בעד סטוצים. 18. אני לגמרי בעד בנותD: 19. ישלי 2 אבותDD: 20. אני לעולם לא אוכל להיות ביומולדת של רעז/: 21. אני מתגעגעת לחצי מהעולם. 22. החופםשהגדול הזה ישלי מליון ואחד תוכניות! 23. להיות אצל איפי, 24. להיות בת"א, 25. להיות בסביון, 26. לעבוד, 27. להיות בנירים, 28. להיות באונו
^______________^ 29. אתם כולכם מסיימים בגרויות ואני שנה הבאה רק מתחילה. 30. אני שנה הבאה הולכת להיות מדריכה בשמו"צ
31. אני אוהבת את השמו"צ. 32. הרבה חושבים שאני זונה, ואינלי מושג למה. 33. אני לא באמת נראת בת 17-16, זה סתם נדמה לכם בגלל הגובה. 34. ישלי 2 אחיות ואח אחד:) 35. אני חצי תימנייה, חצי הונגרייה ורבע רומניה. 36. כן, אני אחד ורבע, ישלי בייבי בבטן. :) 37. אני לא יודעת מה זה פורמאל לטר. 38. ישלי שיעור פרטי עם המורה שלי באנגלית מחר בשעה הראשונה. 39. בשאלה 9, עבדתי עליכם.:) 40. ההצגה סופ"ש [סוף שנהDD:] שלנו התבטלה כי אנחנו [התלמידים] ביטלנו אותהDD: 41. ישלי נטיות לאובססיביות. 42. אני מאוד השתנתי מאז הפעם האחרונה שראיתי אתכם [
אני סתם מתחילה להפליץ עכשיו] 43. אני יכולה להוציא קנקים כמעט מכל מקום בגוף. 44. אתמול הצלחתי להוציא קנקים מהאף. 45. כל בוקר אני מוציאה מהמפשעה. 46. חברה שלי אומרת שזה בגלל שאני לא משתמשת בה -_____________- 47. אני לא באמת הולכת להגיע ל100. 48. רוב האנשים פה יודעים עליי כמעט הכל. 49. אני אוהבת את כולכם!
50. חוץ מחזי כי הוא ערס. 51. סתם חז אני מתה עלייך. 52. ישלי תוכנית פירסינגים שכנראה לעולם לא תתממש. 53. אני רוצה בפופיק למעלה ולמטה, 54. ספטום, 55. סמיילי, 56. עוד 2 הליסקים, 57. בלשון 58. וזהו.
59. אני רוצה תינוקי. 60. ישלי בלוג כבר שנתיים וחצי בערך... 61. חוץ ממנו פתחתי רק עוד 2 בלוגים. [וסגרתי אותם] 62. אני לא אוהבת מיספייס. 63. אני לא מתה על פאנקרוק. 64. אם הייתי יכולה, הייתי הורד חצי מהעולם. [כי הם מעצבים אותי.] 65. אני לא אוהבת את שי בכלל בכלל. 66. באמת. 67. אני ופוצקי היינו 4 ימים שלמים ביחד. 68. ראיתי את גלי מתנשקת.
69. גלעדי הוא הנאדם היחיד שאני יכולה לחבק שעות ולא לעזוב. 70. כנ"ל איפרת. 71. ישלי חולשה לתלתלים. 72. ולמטאליסטים. 73. ולאנשים מיוחדים. 74. אני מטורפת על כלבים. 75. אני מסוגלת לשבת על מעגל תנועה באמצע ת"א רק כי יש שמה דשא ואני אני עייפה. 76. אם אני ממש עייפה, אני יכולה גם לישון על המדרכה. 77. אני לא כלכך אוהבת שאנשים באים אליי >><< 78. הבית של איפרת זה אחד המקומות שאני הכי אוהבת להיות בהם. 79. אני מאוהבת באלג'יר. 80. אני גם מאוהבת בקספר. 81. נראלי שאפעם לא הייתי מאוהבת. 82. אני כולה בת 14 ו10 חודשים. 83. אני הולכת לעשות 10 יח"ל מגמה
84. ו3 מתמטיקה
85. ו3 פיזיקה. 86. ו5 אנגלית. 87. ואינלי מושג מה עוד. 88. הבנאדם הראשון שדיברתי איתו מהפורום *היא* רותמע. 90. הייתי דלוקה על בנצ בחופשהגדול של כיתה ז'... 91. ואינלי מושג למה. 92. וואו אני עוד מעט מגיעה ל100! 93. אפעם לא שברתי עצם בגוף שלי. 94. אנשים חושבים שאני מכורה לקונצרטה. 95. אני מאוהבת באח של איפי
[אם את רואה את זה, תמסרי לו ד"ש] 96. אני אוהבת וודקה. [ועוד את ההכי גורעה - פרפקט] 97. על האחורה על הפרפקט כתוב "טעם רך ועדין" 98. נעקצתי ע"י דבורה רק פעם אחת בחיים שלי. 99. השתזפתי, עכשיו אני יותר שחורה. 100. הבריכה שלנו פתוחה ואני חורשת עליה. 101. אני אשכרה מוסיפה עכשיו... 102. נראלי שאני רוצה **** ל***
103. מי שהגיע על לפה- שיעשה
:)

AvtipuS

New member
נעקצת על ידי דבורה "רק" פעם אחת? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחח כאילו כל בנאדם רגיל נעקץ כמה פעמים
יש כאלה שמעקיצה אחת מתים. אה וכן הגעתי לסוף כנראה.
ותסבירי מה זה: "20. אני לעולם לא אוכל להיות ביומולדת של רעז/:" ????

למעלה