A New Decade: New McWeekend!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifמה?!?!../images/Emo6.gif

'סקס והמסעדה הגדולה' זה סרט אדיר!! אני כלכך צחקתי! ואני גם כלכך מאוהבת בקאסט שלו
ג'סטין וראיין

../images/Emo73.gif אני ממש לא אהבתי אותו ../images/Emo6.gif הוא היה כ"כ

משעמם
אבל אני אוהבת את השחקים ששם, בגלל זה ראיתי את הסרט, אבל התחרטתי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אתן הכי יפות בעולם!!!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

polly88

New member
../images/Emo182.gifNEW HAPPY MCWEEKEND:D

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל השירים שעל המחשב ואין לי כוח לפרט כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: TIK TOK של KE$HA הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי *-* קליפ שעשה לכן את זה: זה הדבר הכי מצחיק ומפגר שראיתי!!!!!!!XD http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus http://www.youtube.com/watch?v=QFCSXr6qnv4 http://www.youtube.com/watch?v=eaCCkfjPm0o the door can see into your soul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גוסיפ גירל על טבעי משהו שהכעיס אתכם השבוע: כאב בטן! משהו ששימח: מדעים 80 :) משהו שהעציב: מדעים 80 :( ציטוטיה: זו הציטוטיה הכי ישנה בעולם שנזכרתי בה עכשיו: בכיתה לומדים ויש גשם פתאום יש רעם (הזה שעושה ברחברחאחבחרחרח וכל הבנות בכיתה צורחות כן?) אז ידיד טוב שלי שהוא סטלן בטירוף צורח "אני כל כך מצטער!!!!אני לא אוכל יותר שעוית!!!!!נשבע" מתנגן בראש / בפלייליסט: סטאר גירל,טיק טוק המלצת השבוע: לא לפהק באמצע ארוחת סילבסטר אחרי ששתית מלא מלא מוגז><" התמונה הכי חמה: אין

rox love BSM

New member
מיייטורף../images/Emo136.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל השירים של קוברה-סטרשיפ הלהקה המגניבה של השבוע: קוברה סטרשיפ קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=AXBFun0ijYQ&feature=fvst תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול ארץ נהדרת (יובל סמו
) חלק מביפ פארטי באס האחות הקטנה סודות קפואים בטי משהו שהכעיס אתכם השבוע: קצת הכעיס,מישהו שלא דיבר איתי חצי שנה(!) כעס שלא הזמנתי אותו אתמול לעל האש שעשיתי. משהו ששימח: שהחבר ייצא היום
חידשתי קשר עם חבר ילדות סילבסטר מושלם שהיה אתמול משהו שהעציב: שהחבר לא היה אתמול :( ציטוטיה: אח שלי שתה קצת יותר מדי בירה: "שתהיה לכם שנה טובה ו..." פאוזה כולם: "ומה?" "אה? לא יודע...מה אתם רוצים?" מסכם את השנה שלו: "הייתה לי שנה די טובה...חוץ מזה שלא השגתי ז*ון,אז לא,השנה הזו לא הייתה טובה בכלל,טוב שהיא מסתיימת" למישהי שהוא בכלל לא מכיר: "היי את,אני מכיר אותך...לא בעצם אני לא,אה אני כן...את מהפרסומת הזו של הנייר טואלט, נכון?" והוא נקרע מצחוק שעה שמישהי אמרה שקוראים לה שולה
מתנגן בראש / בפלייליסט: ש.ח של ביפ פארטי באס המלצת השבוע: תפקירו את המנגל בידי מישהו שיודע מה שהוא עושה ולא אומר "זה בסדר,זה אמור להראות ככה" שהבשר שחור רצח חח התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלך XD

תמיד איכשהו המנגל מתגלגל לידיים של האדם שהכי לא כשיר לתפקיד.
ואני שונאת את האנשים שעושים ריגשי שלא מזמינים אותם.><

rox love BSM

New member
חחחח הוא התחרפן,חברות שלי מפחדות ממנו

חח ת'אמת אפחאד לא היה כשיר לעשות מנגל,כולם ילדי כאפות חננים חחח וכן,חוצפן! מילא אם הייתי שוכחת אותו או משהו,הייתי מתנצלת. אבל לא דיברנו חצי שנה! מאיפה הוא צץ?! חח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
falling in love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
היו הרבה. >.>
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק', גאנז נ' רוזס, רד הוט, באסטד... ועוד. D:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חברים, אחים ואחיות, פשע מן העבר, שנות ה-70
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הציון שקיבלתי במבחן של א' 1 במת'. ><" חברה, שהיינו אמורות לעשות לה מסיבת הפתעה אבל היא נסעה לת"א. >.> XD
משהו ששימח:
- דבי (
) שאמרה לי "הפי ניו היר" חיחיחי
- מסיבת הפתעה לחברה :)
- הלכתי לG עם חברות
- מדורה עם חברים ^-^ - סוףסוף עברתי לא' 2 במת'.
משהו שהעציב:
שעשיתי חיסון לשפעת החזירים, ועדיין כואב לי שם :<
ציטוטיה:
~במדורה~ ~ילד נעמד עם ממול המדורה שהתחת שלו ממול המדורה~ ילדה:"למה אתה עומד ככה?" הילד: "קפוא לי התחת" ילדה:"אוף! אתה מוכן להסתובב אלינו כבר?!" ~ היא אמרה לילד אם התחת כאילו ~ אני: "שמת לב שאת היחידה שזה מפריע לה?!" ואז הילד צחק מזה ונענע את התחת, אז הילדה רדפה אחריו עם בקבוק.XD ~חברה שלי התעצבנה עלי ועל קאי~ "...שתכן והמשיכות המוזרות שלכן! את והביסקסואלים שלך-" ~מצביעה על קאי~ "ואת עם ההומואים שלך!" ~מצביעה עלי~ "וזה רע?" אוקיי, זה לא נשמע כזה מצחיק עכשיו
, צריך לראות את זה כדי להבין. XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
falling in love
המלצת השבוע:
אני לא משו בזה.XD
התמונה הכי חמה:
סתם בהתקף פקאצה קשה

למעלה