Find Your Freedom in the Music

Coralulu182

New member
../images/Emo204.gifFind Your Freedom in the Music../images/Emo204.gif

פינה חדשה!
כחלק מ"הפרויקט להחייאת הפורום" שחלקנו עובדים עליו
, החלטתי לפתוח פינה חדשה שעיקרה הוא דיונים בשירים של ליידי גאגא, משמעות השירים בשבילנו, מה אנחנו חושבים שהשיר מנסה להעביר וכדומה. הרעיון לפינה הזו בא מהתשוקה שלי למוסיקה בכלל וליידי גאגא בפרט, שחלק נכבד מהשירים שלה מביעים הרבה יותר ממה ששומעים על פני השטח. אני חושבת שהדיונים שנפתח בפינה יפרשו בפנינו מגוון מקסים וצבעוני של הפרשנות האינדיווידואלית שכל אחד מכם נותן לשירים על פי התחושות והאסוציאציות שלו...כי מי יכול להבין אתכם, אם לא המפלצות הקטנות של מאמא מונסטר?
אז השיר הראשון שבחרתי הוא...
Poker Face
"גאגא הצהירה בראיון ש"פוקר פייס" נכתב על ידה כשיר פופ והיה מחווה ל'חבריה הרוקרים'. בנוסף היא אמרה כי הרעיון העיקרי מאחורי השיר הוא סקס והימורים. בראיון ל"דיילי סטאר", גאגא ציינה, "זה על המון דברים שונים. אני מהמרת אבל אני גם יוצאת עם הרבה בנים שהעניין שלהם הוא סקס ושתייה והימורים, אז רציתי לכתוב שיר שהחברים שלי יאהבו גם." בריאיון ל"רולינג סטון" כשהיא נשאלה על משמעות המשפט " bluffin' with my muffin" גאגא הסבירה שזו מטאפורה לאיבר המין שלה. 'כמובן, אלה פני הפוקר של הפוסי שלי!' במהלך הופעה גאגא הסבירה לקהל את המשמעות האמיתית מאחורי המילים "פוקר פייס", היא רמזה שהשיר קשור להתמודדות האישית שלה עם ביסקסואליות. הרעיון מאחורי השיר הוא להיות עם גבר ולפנטז על אישה, לכן הגבר בשיר צריך לקרוא את "פני הפוקר" שלה כי להבין על מה היא חושבת." (תורגם מוויקיפדיה)
אז אחרי שהבנו את משמעות השיר, מה אתם חושבים עליו
קודם כל, אני חושבת שזה שיר מאוד כנה, חצוף ופרובוקטיבי, שנכתב והופק בצורה גאונית בגלל שהוא מכיל מספר משמעויות. המשמעות המאוד ערמומית הזו , שגאגא מעבירה בצורה נפלאה בבחירה של המילים; היא לא כובלת את עצמה לאף גבר, נהנית מהסקס ונהנית מהפנטזיות, בצורה משוחררת. אני חושבת שיש פה גם סוג של נקמה צינית קטנה; הגברים חושבים שהם הגדולים מכולם בזמן סקס וגאגא בעצם מהתלת בהם עם הפנטזיות שלה ונהנית בכלל מדברים אחרים...
"I won't tell you that I love you kiss or hug you 'cause I'm bluffin' with my muffin'"... היא בעצם מעצימה את הנשיות שלה בסקס בהקשרים האלה. היא גם משקרת לגבר, מנצלת אותו ומשתמשת בו. ואני לא חושבת שזה אפילו נעשה בצורה רעה. זה פשוט כי זו מי שהיא והיא רוצה ליהנות. בבית הראשון ולפני הפזמון היא מפתה את הגבר, בבית השני זו פשוט התשוקה הפרובוקטיבית הזו, והבית השלישי זה הקטע שאני הכי אוהבת. היא מעריכה את עצמה, היא קצת מסוכנת, היא מפתה והיא מושכת.

CoralP

New member
יווווו מגניב!../images/Emo181.gif

קודם כל, מלא בהצלחה עם הפינה! וכל הכבוד על ההשקעה
ושתיים... רק לי זה היה ברור מההתחלה שהמאפין זה הזה שלה?
(מעניין אם היא הייתה משתמשת בקאפקייק אם זה היה מתחרז...
) ומגניב שזה על הביסקסואליות וזה, לא חשבתי בכיוון הזה אף פעם! וסורי שאני לא חופרת יותר מדי, אני לא במצברוח :{

CoralP

New member
טוב עכשיו כשהסתכלתי../images/Emo181.gif

על הליריקה היא באמת אומרת את זה. היא מדברת על גברים שלא יכולים לקרוא אותה ומצד שני היא אומרת- (She's got me like nobody) שכאילו, שרק אישה מבינה אותה וקולטת אותה באמת, את מי שהיא באמת. מעניין מעניין
(אם ככה אז אל תתחתנייייייייייייייייייייייייייי)

Nens333

New member
כועסת?

זה לא שאני מוריד את השירים בצורה לא חוקית ומפיץ בכל העולם את ההורדות הלא חוקיות... כשארצה, אקנה את הדיסק. בינתיים אני בסך הכל בן 16.5 ובלי יותר מידיי כסף. כשאני רוצה לשמוע שירים שלה אני נכנס ליוטיוב. עדיין כועסת??

tag1

New member
גם אני הרגשתי כך!

"מתבקש" "מהחוברת!" אכן בעידן המדיה של היום, אפשר להאזין למוסיקה גם ביוטיוב, זה גם הרבה יותר מהנה משמיעה בדיסק עם חוברת!

CoralP

New member
או להתקין ליריקס פלאג אין../images/Emo181.gif

שזה הדבר הכי אדיר בעולם

CoralP

New member
תוספת למדיה פלייר או לווינאמפ../images/Emo181.gif

שאתה מוריד בתור תוכנה ומתקין זה פשוט שכשאתה שומע שיר אז אתה רואה את הליריקה שלו על המסך של המדייה פלייר

limors2

Active member
יש כזה דבר?../images/Emo12.gif אני רוצה../images/Emo12.gif הוווו זה שימושי../images/Emo12.gif

למעלה