אוי לא. אוילא אוילא אוילא!!!!!! המפף
א אמנדה האחת New member 17/12/10 #22 ../images/Emo204.gifלול משעשע לראות איך הוותיקות מגיבות. XD חכי, יום יבוא וגם אלו שעכשיו אוהבות אותו ירצו לרצוח אותי.
../images/Emo204.gifלול משעשע לראות איך הוותיקות מגיבות. XD חכי, יום יבוא וגם אלו שעכשיו אוהבות אותו ירצו לרצוח אותי.
T TheBalladOfShani B New member 17/12/10 #23 ../images/Emo248.gifאמרתי כבר שאני אוהבת פיקים עצובים?! אני מחכה לפרקים הבאיםםםם אעאהעאה 3>
F FairytaleNightmare New member 17/12/10 #27 ../images/Emo109.gifאוי גמאני זוכרת אותו חח אבל נראלי שהפסקתי באמצע מרוב הדיכאון או שהפסקת לפרסם אותו..?
../images/Emo109.gifאוי גמאני זוכרת אותו חח אבל נראלי שהפסקתי באמצע מרוב הדיכאון או שהפסקת לפרסם אותו..?
L Lex 1 New member 18/12/10 #29 ../images/Emo262.gif חחח בדיוק ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אני גם לא סגורה מה בא קודם
S SimpleSecondsToMc New member 18/12/10 #28 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ווואי אני זוכרת אותווו פיק מדהים, אחד הפיקים הבודדים שקראתי ואחד היפים ביותר! אני זוכרת שאמרתי את זה אבל, הכתיבה שלך פשוט מדהימה, נורא נהנתי לקרוא את הפיק, כיף להיזכר בו שובD:
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ווואי אני זוכרת אותווו פיק מדהים, אחד הפיקים הבודדים שקראתי ואחד היפים ביותר! אני זוכרת שאמרתי את זה אבל, הכתיבה שלך פשוט מדהימה, נורא נהנתי לקרוא את הפיק, כיף להיזכר בו שובD: