שרשור עצבים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo157.gifשרשור עצבים../images/Emo157.gif

שרשרו לכאן את כול העצבים שלכם, המשך שבוע נעים ופסח כשר לכולם

chen010189

New member
יונים זה דבר מפחיד!

אפיתי עוגיות שקדים לאבא שלי ועד עכשיו כל הבית מלא ריח וכבר אמרתי לכם כמה היונים אוהבות את הבית שלי(וחבל שכך
) אז יש יונה אחת שכל הזמן יושבת לי על החלון במטבח ומנסה לפתוח את החלון על ידי זה שהיא דופקת את המקור שלה בחלון מה הטמטום?!?!?! ואני כל שניה מעיפה אותה ואחרי חצי שעה היא חוזרת ככה כבר 3 שעות וזה בדוק בגלל הריח אחרת למה לה להיות עקשנית, בדרך כלל אחרי פעם אחת שאנחנו מעיפים אותן זה מספיק.. וזה מפחיד רצח כי פעם כבר אחת הצליחה להיכנס לנו למטבח ואז הן לא יודעות איך לצאת אז הן חוטפות עמוק ומתחרפנות בכל הבית אמא שלי רצה אחריה עם כפכף כשזה קרה עד שעצרתי אותה ופתחתי לה את החלון, היא עוד הייתה הורגת אותה

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDD איזו יונה אהבלה XDDDDD

יונים 3> מביאות כינים ופרעושים ופשושונים וכל שאר הקטנים ומוצצי הדם, אבל הן כאלו נשמות 3> בבית הספר שלי יש מלאאאאא, אז בהפסקות לפעמים חברה שלי ואני מאכילות אותן בלחם של חברה שלי XDDDDDDD כי ההורים שלה משקיעים לה! פיתה עם פסטרמה! נכון השקעה?! ואם הם באמתתתתתתתתת משקיעים - הם גם מוסיפים לה חמוצים! שלמים! ח-מו-צים! נכון השקעה?! XDDDDDDDDDDD אמא שלי, לעומת זאת, שמה לי כל מיני לחמים, מורחת לי גבינה או עמק ביס (*___________*) ושמה לי גבינה צהובה עם לפעמים עגבניות, לפעמים מלפפונים, לפעמים פלפלים אדומים (לא חריפים). נכון שהיא לא משקיעה? כן. בכל מקרה - סגגגגג XDDDDDDDDD *סותמת*

XDDDD

איזה השקעעה.. אני כולה לוקחת לחמנייה מהמקרר ושמה בשקית
ותגידי, כמה גבינה את אוכלת?

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאם מדברים על יונים../images/Emo6.gif

אז הרגע הלכתי להירשם לתיכון, ובמבנה של זה על הקיר יש מין זכוכיות כאלו ובתוך המבנה היו מלא יונים אז יונה אחת עפה בספרינט, נתקעה בזכוכית ונחתה לידי על הרצפה
איזה טיפשה

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחחחח XDDD

גם לחברה שלי זה קרה. גאד הם כ"כ מפגרות! בגלל זה אומרים "יש לך שכל של ציפור" XD

PUMPKIN juice

New member
אין לי מה ללבוש מחר! |מתעצבנת| ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; הלפ מי..? |פרצוףחמודי|

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD וואי, דני, את פשוט גאון הדור!

אני כבר חשבתי שהיא תילבש לחם, או מהדקי נייר!

יש כמה אפשרויות:

1. משהו פשוט ונוח - נגיד חולצה פשוטה [לא ממש צמודה] ומכנסיים משוחררות ומשהו פשוט על הרגליים 2. חולצה כלשהי + חצאית מיני/לא ממש מיני [זה בסדר אם לא יבינו אותי] ומגפיים! XDDD [אח שלי אמר שבנים מתים על זה - לכי תביני] 3.שמלה [?] אני לא יודעת מה עוד להציע לך כי אני לא ממש יודעת מה יש לך בארון כך ש..

PUMPKIN juice

New member
תודה כולן ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

הייתי בת"א אתמול ואכן היה חם ;; ולבשתי בסוף- חולצה טריקו תכלת כזאת, סקיני אפור, אולסטר, הרבה צמידים וכפייה כחולה מהממת שקניתי בברוריה

fat lip

New member
.

סמעמעממעמעמעמעעממק. למה אנשים כאלה דפוקים דופקים לאנשים אחרים ופוזרים למההההההההההההההה. במיוחד כאלה שאומרים לך שהם אוהבים אותך אחר כך. רבאק

יש כמה סיבות..

1. אם זה בן , מה יש לו כבר להגיד? 2. אם זה סתם מישהו --> כאלה הם בני האדם. חסרי לב. ;~;

למעלה